![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תשב עלך מסמר אחחד מה יקרה? אם תשב על מאה מסמרים מה יקרה? אותו הדבר עם הרגליים....העומס מתחלק לשני עצמים נפרדים [שני רגליים] אם תעמוד עם רגליים סגורות מה שיקרה זה שהעומס ישאר אותו הדבר כי יש לך כאילו המשך ישר לעמ"ש.... הצלחת להבין? צריך דימיון ציורי כדי להבין בלי לראות |
ציטוט:
העומס הכולל הוא זהה, אבל החלוקה שלו היא שונה, ולכן העדיפות היא לעבוד את לחיצת הכתפיים בעמידה. |
אימוני היפרטרופיה עם דגש על כוח מתפרץ/כוח כללי לגיל 14, מה אתם ממליצים ab או fbw?, אני מתאמן מספר חודשים בכללי, ו2-3 חודשים ב ab.
|
ציטוט:
החלוקה שלו על עמ"ש שונה אכן העדיפות היא לעבוד בעמידה אבל עם רגליים מפוסקות מעט....כשהרגליים סגורות זה כמעט כמו בישיבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל אין משהו שיהיה יותר יעיל או יותר טוב להיפרטרופיה עם דגש על כוח?
|
ציטוט:
זאת רק המלצה, לא חובה (לכל אלו שתכף יאמרו למה אני מקובע על התוכנית הזאת למרות שזאת פעם ראשונה שאני מציע אותה למישהו...) |
יש לך מסנג'ר או משהו נדבר כמה דקות, יותר נוח.
|
ציטוט:
אני מופיע כלא מחובר כרגע כי יש מישהו שאין לי ממש חשק לדבר איתו עכשיו... יש לי ממש איזה 10 דקות עכשיו ואני צריך לצאת, אתה רוצה לנצל את הזמן או לדבר בערב? |
בנתיים אני יוסיף אותך ונדבר כבר בערב.
בכל מקרה יש פה עוד הצעות, אני רוצה לדעת מה עדיף ab או fbw, תוכנית יחסית פשוטות, לא מורכבות לאנשים עם שנה+ רצופות באימונים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ