![]() |
ווווווואווווו עלללללק
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
peter paul
150lb dumbel curl http://il.youtube.com/watch?v=y9zR8Fog7jw פיטר פול באמת מדהים - גם אח שלו ! 68 קילו כול יד - ולא פטישים (שזה הרבה יותר קל + הרבה יותר בטיחותי) ואני כניראה באמת צריך לעלות סירטון - היום יצא לי לעשות 3 חזרות כול יד עם 40 קילו בכול יד "פטישים" בעמידה, בדיוק כמו בסירטון עם הנרי, וזה היה אחרי אימון גב - וכמו שידוע כשאתה מושך, אתה מפעיל את הדו ראשי - הדו ראשי כבר היה מת ! עם 34 בישיבה - עשיתי 6 חזרות ללא צ'יטינג ! בעזרת השם אימון הבא אני יצלם, אז חלאס לזלזל. |
חזק הבן **** ..
חחחחח דקסטר וג'וני קרועים !! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) סרטון ענק. תודה רבה. |
בן כמה הנרי ?
|
ציטוט:
|
אולג לפי מה שאתה אומר זה כן משקל גבוה.
אם אתה עושה 30 קילו כפיפות מרפקים אז אני מאמין שאתה עושה קצת פחות בפטישים מן הסתם נגיד ש-27.5 קילו כל יד אז איך בדיוק אתה אומר ש-54 קילו זה לא גבוה ? Bodyb זה יפה מאוד שבכל הודעה שלך אתה מדגיש 'אני עושה ככה ככה אבל כמו הביצוע של הנרי' הביצוע של הנרי אחי היה בסדר גמור הוא לא זרק את הגב טיפה אחורה או משהו אלא רק נתן דחיפה קלה מאוד ליד ואני רוצה לראות אותך עושה 30 קילו כל יד ביצוע נקי כמוהו. האמת הייתי מת לראות את זה. |
ציטוט:
אני יעלה סירטון שבוע הבא בעזרת השם ! ואני יעלה גם של פשיטת מרפקים (ככה קוראים לזה?) בשני ידיים עם דאמבל 1, (תרגיל לטריספס) 42-45 קילו - ל 8-10 חזרות ! אולי גם דדליפט 110 קילו לאיזה 20-22 חזרות לפחות (בסט אחד) עם עצירות :) אני שוקל רק 82 קילו !!! |
ציטוט:
אם אתה יכול משקל גבוה יותר מה רע :] (ובעמידה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כרגע עובד בצורה שונה מפעם, סקוואט ל 20 חזרות, דד-ליפט גם ל 20 חזרות (עם 100 עשיתי 30) תוצאות עכשויות אם זה מעניין את מישהו סקוואט 95 קילו ל 20 חזרות (מתחת ל 90 %) פרונט סקוואט - 65 ל 25 חזרות (יורד עד לישיבה מלאה) דד-ליפט 100 ל 30 (אבל אם עוד קצת מעמץ, היתי יכול יותר) חזה בשיפוע חיובי - 40 קילו ל 5 חזרות( בנצ' פרס = סוד) מתבייש במשקל ! |
איזה באסה - אחרי 10 דקות אי אפשר לערוך, בכול מקרה, כשאמרתי חזה, התכוונתי כול יד (דאמבלס)
|
כל הודעה שאתה מוסיף פשוט מורידה מהאמינות שלך, פשוט תעלה סרטון...
אני יודע שאתה קרנף רציני, אבל המספרים שאתה זורק פה נשמעים גדולים מדי.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ