![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
:bow::D:Embarrassment::rolleyes::cool::);)!! |
קטע הזוי
|
אתם מדברים על הנוזל... אבל אף אחד לא שם לב שמישהו זורק לו כדור על הראש?!?#?!?
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח:dחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:dחחחחח חחחחחחח:dחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:dחחחחחחח חחחחחח:dחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
אם אני הייתי אבא שלך הייתי מביא לך מכות..:lol:
|
חחחחח גם אבא שלי כזה הוא התחיל עם זה לא מזמן
הכי כיף הורים שמתעסקים בתחום |
אחי מה אתה מצפה שנגיב לך?
ישר בטני חזק |
:):):):) אחלה טלוויזיה
|
אחי לא לפגוע או משהו
הוא לא ניראה כמו בנאדם מתאמן או משהוו אבל אין לי למה לצפות בגיל 48 אח שלי , אבל כל עוד אתה והוא אותו ראשש זה טוב ... |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי התמונה השלישית ... Swallow !!
חח הוא נראה בריא ורענן זה מה שחשוב :) |
שמע הוא מתאמן 31 שנה...הייתי מצפה ליותר..כנראה שזה בלי תזונה.
זו תגובה בונה ולא באתי להעליב או משו וזו דעתי בכל אופן. בכללי נראה סבבה. יכול להיות שבגילאים יותר מוקדמים הוא נראה יותר טוב והפסיק לשמור וירד... |
ציטוט:
|
נראה סבבה מה אתם רוצים מתאמן לא שומר על תזונה (90 אחוז מהתחום) מתאמן סתם ככה בשביל הכיף תן לי להיראות ככה בגיל שלו רק עם בטן יותר שטוחה מפסוטטט רק דופק גרושות
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
במקומו הייתי מנצל את כל הכח שהוא צבר מגיל 17 ועד היום ומביא לך איזה פגז לראש על זה שהעלת תמונות שלו במצבים מביכים לאינטרנט...
אבל בגדול נראה אחלה לגמרי! |
ציטוט:
|
אשכול כזה רואים רק פעם בחיים xD
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ