ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה החשיבות של ארוחה לפני האימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=45538)

The Sun 02-12-08 10:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 711339)
הקטע הוא שאתה אומר דברים שאתה אפילו לא מבין כלום מהחיים שלך ורואים בזה איך שאתה נראה והקטע הכי גרוע שאתה שאתה בטוח במאה אחוז שאתה צודק וכולם טועים חחח לך תאכל כל שבוע נראה אם יצא ממך משהו:lol:

הקטע הכי עצוב שממש לא מזיז לי מי אתה או מה אתה חושב עליי
קח איתך מזוודה עם אוכל לכל מקום שאתה הולך, ילד מסכן

eyalamzleg 02-12-08 10:22

אפשר גם לאכול 8 שעות לפני אימון ואפילו במקרים מסויים זה יהיה עדיף בגלל שהבטן ריקה

!Demon! 02-12-08 11:18

הבעיה היחידה פה שתיהיה רעב ולא תרגיש סבבה להתאמן אבל שוב יש אנשים שלא מפריע להם אני אישית חייב לאכול ארוחה איז שעתיים לפני ועוד משהו קטן חצי שעה לפני בדרך כלל איזה 1-2 סנדביצים של פסטרמה עם קפה כי בלי זה אני רעב וזה מפריע לי באימון

Vodex 02-12-08 14:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 711343)
הקטע הכי עצוב שממש לא מזיז לי מי אתה או מה אתה חושב עליי
קח איתך מזוודה עם אוכל לכל מקום שאתה הולך, ילד מסכן

אתה שחיף מסכן:happy:

The Sun 02-12-08 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 711422)
אתה שחיף מסכן:happy:

איך ידעת?
עריכה: אה כי אני לא אוכל כל 3 שעות

UltraShay 02-12-08 17:38

מבחינה של אנרגיה נראה לי שקפה שחור יעשה תעבודה טוב יותר מכל ארוחה:)

Vodex 03-12-08 12:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 711439)
איך ידעת?
עריכה: אה כי אני לא אוכל כל 3 שעות

:):):):) אני לא מבין מה הקטע כאילו זה בושה לאכול כל 3-4 שעות רוב האנשים שבתחום עושים את זה חחח, יותר בושה להיות שחיף חסר שכל כמוך:tongue:
כל אחד והדרך שלו נראה מי יגיע יותר רחוק תהנה לך לאכול פעם בשבוע

The Sun 03-12-08 13:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 711826)
:):):):) אני לא מבין מה הקטע כאילו זה בושה לאכול כל 3-4 שעות רוב האנשים שבתחום עושים את זה חחח, יותר בושה להיות שחיף חסר שכל כמוך:tongue:

אחי תוותר לא הולך לך

Rendi Orton 03-12-08 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 711826)

איזה אנשים עושים את זה?

CBA 03-12-08 15:07

אני רואה שבסוף כן נכנסת לדיון הזה...
אני רק יאמר שלי דווקא יותר טוב לעבוד שעה אחרי האוכל מאשר שעתיים+.
מסקנה~ משתנה מאדם לאדם.

Vodex 03-12-08 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 711827)
אחי תוותר לא הולך לך

תפרוש מהתחום כמה שתנסה לא ילך לך חחח עדייןן תשאר שחיף מסריח

BodyKilo 03-12-08 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 711885)
איזה אנשים עושים את זה?

בתכלס הוא צודק, רוב המפתחי גוף כן אוכלים כל שלוש שעות בערך. (מהסיבה הפשוטה שזה יותר נוח וקל לחלק ל7-8 ארוחות ביום כשאוכלים כ"כ הרבה קלוריות ביום, יש כאלה שזה נוח להם אחרת, זה גם תלוי כמה אתה אוכל)

אני למשל אוכל 3-4 ארוחות ביום מטעמי נוחות, לא בגלל שום דבר אחר...(לא מסתדר לי לאכול 6-7 ארוחות)

ANABOL 03-12-08 16:59

אני לא סובל אנשים שמטיפים בלי שיש להם תוצאות, אני נתקל בשחיפים וילדיי אינטרנט כל יום במכון, גם בארץ וזה לא שונה גם במכונים שהייתי בחו"ל.

הרבה מדברים על זה ש 2-3 ארוחות זה כמו 5-6. ותאורטית זה נכון, אבל אני לא מכיר מישהו רציני אחד שעושה את זה ככה לאורך זמן ואשכרה רואה תוצאות.

ארוחת בוקר
ארוחה לפני אימון
ארוחה לאחר אימון
וארוחה לפני שינה

זה המינימום ארוחות שאני יכול לחשוב עליו ביום. והגעתי לארבע.

המלצה שלי, במקום לריב, פשוט שכל אחד יעשה את מה שהכי טוב לו באופן אישי. לא צריך להטיף ולנסות לשנות את הגישה ולנסות להוכיח שאתם צודקים או מישהו אחר טועה.

Rendi Orton 03-12-08 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 711943)
בתכלס הוא צודק, רוב המפתחי גוף כן אוכלים כל שלוש שעות בערך. (מהסיבה הפשוטה שזה יותר נוח וקל לחלק ל7-8 ארוחות ביום כשאוכלים כ"כ הרבה קלוריות ביום, יש כאלה שזה נוח להם אחרת, זה גם תלוי כמה אתה אוכל)

אני למשל אוכל 3-4 ארוחות ביום מטעמי נוחות, לא בגלל שום דבר אחר...(לא מסתדר לי לאכול 6-7 ארוחות)

צודק אחי,אבל המפתחי גוף עושים דיפ סקוואט rm 2..
אין מה להשוות את האימונים והתזונה שלנו לשל המקצוענים..
גם אני אוכל 3ארוחות ביום,וגם אני מטעמי נוחות וכבר חודש האמת שאני חי רק על בורקסים ובמבה נוגט :( ,המקצוענים לא יצליחו ב-3ארוחות להכניס את כל הקלוריות שהם צריכים..אנחנו כן..

Rendi Orton 03-12-08 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ANABOL (הודעה 711973)
אני לא סובל אנשים שמטיפים בלי שיש להם תוצאות, אני נתקל בשחיפים וילדיי אינטרנט כל יום במכון, גם בארץ וזה לא שונה גם במכונים שהייתי בחו"ל.

הרבה מדברים על זה ש 2-3 ארוחות זה כמו 5-6. ותאורטית זה נכון, אבל אני לא מכיר מישהו רציני אחד שעושה את זה ככה לאורך זמן ואשכרה רואה תוצאות.
ארוחת בוקר
ארוחה לפני אימון
ארוחה לאחר אימון
וארוחה לפני שינה

המלצה שלי, במקום לריב, פשוט שכל אחד יעשה את מה שהכי טוב לו באופן אישי. לא צריך להטיף ולנסות לשנות את הגישה ולנסות להוכיח שאתם צודקים או מישהו אחר טועה.

אתה אומר שתאורטית זה נכון,אבל אחר כך אומר שלא רואים מזה תוצאות? :confused:

Bono 03-12-08 17:43

בתכלס אפשר לאכול ככה2-3 ארוחות אבל אני לא חושב שזה נוח להרבה

Vodex 03-12-08 18:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anabol (הודעה 711973)

ארוחת בוקר
ארוחה לפני אימון
ארוחה לאחר אימון
וארוחה לפני שינה

נכון, אבל הוא חושב שלאכול כל שלוש שעות זה בושה, וזה לא סיפור של היום הוא כל זמן מציק לי עם זה כאילו מה?? כל אחד שיעשה מה שבא לו וזהו

ANABOL 03-12-08 19:16

אני לא אומר שזה לא עובד. אני אומר שזה לא פרקטי.
על הדרך קינחתי בעובדה שאני לא מכיר מישהו רציני שעושה את זה עם פחות מ 5 ארוחות ביום.
מבחינה לוגיסטית זה יותר נוח....

יכול להיות ש 20 שנה בתחום זה לא מספיק זמן :-)
אני צוחק, כל איש יעשה מה שהוא הכי מתחבר אליו וזה עובד לו, אבל להטיף בצורה כזאת וולפעמים להגיע לרמה של להשפיל חבר לתחום, זה לא לעניין. אולי אני נאיבי, אבל אני רגיל לפרגן :)

Vodex 03-12-08 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ANABOL (הודעה 712057)
אני לא אומר שזה לא עובד. אני אומר שזה לא פרקטי.
על הדרך קינחתי בעובדה שאני לא מכיר מישהו רציני שעושה את זה עם פחות מ 5 ארוחות ביום.
מבחינה לוגיסטית זה יותר נוח....

יכול להיות ש 20 שנה בתחום זה לא מספיק זמן :-)
אני צוחק, כל איש יעשה מה שהוא הכי מתחבר אליו וזה עובד לו, אבל להטיף בצורה כזאת וולפעמים להגיע לרמה של להשפיל חבר לתחום, זה לא לעניין. אולי אני נאיבי, אבל אני רגיל לפרגן :)

מסכים איתך לגמרה, בגלל זה תקפתי, והקטע הכי מעצבן לא רק בנושא הזה אלא בכלל הוא בטוח במאה אחוז שהוא צודק וכולם טועים ואחד הדברים שאני הכי שונא זה שחצנות:mad:

The Sun 03-12-08 19:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 712070)
מסכים איתך לגמרה, בגלל זה תקפתי, והקטע הכי מעצבן לא רק בנושא הזה אלא בכלל הוא בטוח במאה אחוז שהוא צודק וכולם טועים ואחד הדברים שאני הכי שונא זה שחצנות:mad:

אמרתי שארוחה לא מעלה אינטנסיביות של אימון.
קודם תבין את המושגים שאתה מדבר עליהם.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ