![]() |
ציטוט:
קח איתך מזוודה עם אוכל לכל מקום שאתה הולך, ילד מסכן |
אפשר גם לאכול 8 שעות לפני אימון ואפילו במקרים מסויים זה יהיה עדיף בגלל שהבטן ריקה
|
הבעיה היחידה פה שתיהיה רעב ולא תרגיש סבבה להתאמן אבל שוב יש אנשים שלא מפריע להם אני אישית חייב לאכול ארוחה איז שעתיים לפני ועוד משהו קטן חצי שעה לפני בדרך כלל איזה 1-2 סנדביצים של פסטרמה עם קפה כי בלי זה אני רעב וזה מפריע לי באימון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה: אה כי אני לא אוכל כל 3 שעות |
מבחינה של אנרגיה נראה לי שקפה שחור יעשה תעבודה טוב יותר מכל ארוחה:)
|
ציטוט:
כל אחד והדרך שלו נראה מי יגיע יותר רחוק תהנה לך לאכול פעם בשבוע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני רואה שבסוף כן נכנסת לדיון הזה...
אני רק יאמר שלי דווקא יותר טוב לעבוד שעה אחרי האוכל מאשר שעתיים+. מסקנה~ משתנה מאדם לאדם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני למשל אוכל 3-4 ארוחות ביום מטעמי נוחות, לא בגלל שום דבר אחר...(לא מסתדר לי לאכול 6-7 ארוחות) |
אני לא סובל אנשים שמטיפים בלי שיש להם תוצאות, אני נתקל בשחיפים וילדיי אינטרנט כל יום במכון, גם בארץ וזה לא שונה גם במכונים שהייתי בחו"ל.
הרבה מדברים על זה ש 2-3 ארוחות זה כמו 5-6. ותאורטית זה נכון, אבל אני לא מכיר מישהו רציני אחד שעושה את זה ככה לאורך זמן ואשכרה רואה תוצאות. ארוחת בוקר ארוחה לפני אימון ארוחה לאחר אימון וארוחה לפני שינה זה המינימום ארוחות שאני יכול לחשוב עליו ביום. והגעתי לארבע. המלצה שלי, במקום לריב, פשוט שכל אחד יעשה את מה שהכי טוב לו באופן אישי. לא צריך להטיף ולנסות לשנות את הגישה ולנסות להוכיח שאתם צודקים או מישהו אחר טועה. |
ציטוט:
אין מה להשוות את האימונים והתזונה שלנו לשל המקצוענים.. גם אני אוכל 3ארוחות ביום,וגם אני מטעמי נוחות וכבר חודש האמת שאני חי רק על בורקסים ובמבה נוגט :( ,המקצוענים לא יצליחו ב-3ארוחות להכניס את כל הקלוריות שהם צריכים..אנחנו כן.. |
ציטוט:
|
בתכלס אפשר לאכול ככה2-3 ארוחות אבל אני לא חושב שזה נוח להרבה
|
ציטוט:
|
אני לא אומר שזה לא עובד. אני אומר שזה לא פרקטי.
על הדרך קינחתי בעובדה שאני לא מכיר מישהו רציני שעושה את זה עם פחות מ 5 ארוחות ביום. מבחינה לוגיסטית זה יותר נוח.... יכול להיות ש 20 שנה בתחום זה לא מספיק זמן :-) אני צוחק, כל איש יעשה מה שהוא הכי מתחבר אליו וזה עובד לו, אבל להטיף בצורה כזאת וולפעמים להגיע לרמה של להשפיל חבר לתחום, זה לא לעניין. אולי אני נאיבי, אבל אני רגיל לפרגן :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
קודם תבין את המושגים שאתה מדבר עליהם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ