ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מאמר חדש שלי שעלה באתר "עושים פרסה" (https://israelbody.com/showthread.php?t=45365)

Biceps mAn 28-11-08 15:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oren_s (הודעה 708573)
תודה רבה רבה
סוף סוף פתרת לי ויכוח ארוך

תודה רבה רבה
סוף סוף פתרת לי ויכוח ארוך

ציטוט:
להקפיד על טווח תנועה מלא(!!) הרבה חבר'ה חושבים שהם מבצעים את התרגיל נכון כי המרפק שלהם מקובע וממוסמר לצידי הגוף והם עובדים אך ורק עם היד האחורית, אך זאת בעייני טעות.

גם אם עושים ככה יש דרך לא צריך להשתמש בתנופה שמספק הלטיסימוס דורסי בשביל המשך התנועה, לתת עצירה קטנה באמצע ואז להמשיך יהיה יותר חכם.

boris92 28-11-08 17:37

מאמר מצוין.
כשעושים לחיצה צרה,צריך להוריד את המוט לאיזור החלק העליון של הבטן? או לחזה?

Holy_Templar 28-11-08 18:22

נהדר

אתה רואה מאמרים כאלה רק נותנים לי עוד אישוש על ההחלטה הנכונה שלקחתי לשים אותך המנטור שלי :) .

תענוג ..

Vodex 28-11-08 18:46

אחלה מאמר!
בניגוד אלייך לחיצה צרפתית זה תרגיל שאני לא מפסיק לשים אותו בתוכניות אימון הוא מביא לי גירוי מטורף והתקדמות מאוד משמעותית בטריספס למרות שאני עובד עם משקל יחסית מכובד בתחילת אימון 48 קילו 6 חזרות ואף פעם לא היה לי כאבים, אפשר להגיד שבתרגיל הזה הטכניקה שלי הכי טובה
אני חושב שהיית צריך להוסיף אותו במאמר ולתת דגש על זה שלא להתפרע במשקלים כמו שאמרת ולהקפיד על טכניקה טובה כי התרגיל הזה הוא מאוד קשה

Dr. Muscle 28-11-08 20:47

אחלה מאמר
הטיפ לגבי עבודה עם כבלים הוא נכון בצורה מדהימה. מכיר לא מעט אנשים שאמרתי להם לתקן את עצמם והשינוי היה משמעותי בפרקי זמן קצרים מאד.

shaib 28-11-08 20:59

מעניין, אני מאז ומתמיד דיי הזנחתי יד אחורית מהסיבה שבלחיצת חזה (רגילה...ידיים טיפה יותר מרוחב כתפיים) היד האחורית גם עובדת.. ולכן המליצו לי כי זה מספיק בתור עבודה עליה

The Sun 28-11-08 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaib (הודעה 708974)
מעניין, אני מאז ומתמיד דיי הזנחתי יד אחורית מהסיבה שבלחיצת חזה (רגילה...ידיים טיפה יותר מרוחב כתפיים) היד האחורית גם עובדת.. ולכן המליצו לי כי זה מספיק בתור עבודה עליה

זה באמת מספיק אם אתה מתחיל

shaib 28-11-08 21:37

שנה פלוס כמה חודשים... כבר לא כלכך מתחיל, אבל רחוק ממקצוען :)

The Sun 28-11-08 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaib (הודעה 709009)
שנה פלוס כמה חודשים... כבר לא כלכך מתחיל, אבל רחוק ממקצוען :)

מתחיל לא נמדד במשך זמן תקופת האימונים, אני מכיר אנשים שמתאמנים 20 שנה והם יותר מתחילים מ90% מהפורום

Andrenalin 29-11-08 13:44

א.למה לעשות חימום לשריר כמו יד אחורית אם כדוגמא אתה עובד לפני כן חזה?
ב.למה לעשות חימום של 20 חזרות כאשר אפשר לעשות חימום עם 8 חזרות ולא לבזבז כל כך הרבה אנרגיה?

Vodex 29-11-08 13:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי andrenalin (הודעה 709305)
א.למה לעשות חימום לשריר כמו יד אחורית אם כדוגמא אתה עובד לפני כן חזה?
ב.למה לעשות חימום של 20 חזרות כאשר אפשר לעשות חימום עם 8 חזרות ולא לבזבז כל כך הרבה אנרגיה?

לא נכון! אז תעשה משקל מאוד קל והוא כתב משקל מאוד קל..
נגיד ה- rm6 שלך 50 קילו..אז תעשה חימום עם 15-20 קילו וזה כלום לא לוקח יותר מדי אנרגיה , המטרה להזרים דם לשריר ולחמם את האזור מנסיון זה מאוד עוזר, בסט עם החימום אתה מרגיש טיפונת כאבים במרפקים בסט עצמו עם המשקל הכבד אין שום כאבים אני מדבר לפחות על עצמי

Andrenalin 29-11-08 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 709313)
לא נכון! אז תעשה משקל מאוד קל והוא כתב משקל מאוד קל..
נגיד ה- rm6 שלך 50 קילו..אז תעשה חימום עם 15-20 קילו וזה כלום לא לוקח יותר מדי אנרגיה , המטרה להזרים דם לשריר ולחמם את האזור מנסיון זה מאוד עוזר, בסט עם החימום אתה מרגיש טיפונת כאבים במרפקים בסט עצמו עם המשקל הכבד אין שום כאבים אני מדבר לפחות על עצמי

ובוא תסביר לי את ההגיון בזה שתעשה משקל מאוד קל ואז ישר תעשה את ה rmx שלך?

Vodex 29-11-08 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי andrenalin (הודעה 709316)
ובוא תסביר לי את ההגיון בזה שתעשה משקל מאוד קל ואז ישר תעשה את ה rmx שלך?

כתבתי rmx? Rm6
אם זה תחילת אימון אפשר לעשות חימום כללי לגוף ואז שתי סטים חימום זה מעולה אז נגיד זה אחרי גב או משהו מספיק סט אחד כי וקצת מתיחות הרי אתה חם

שאול123321 29-11-08 14:42

ארבל יש לשאלה אליך בקשר לפולי

לא הבנתי תהזבר שלך איך אתה אומר שצריך לעשות,אני ישמח לסרטון

Philip1123 29-11-08 16:37

מאמר טוב.

dynamo 30-11-08 00:25

יופי של מאמר! נהנתי לקרוא.

G-G 30-11-08 13:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 708512)
מאמר מצויין.
בתוכנית אימונים החדשה שלי החלפתי את הלחיצה צרפתית בלחיצה צרה ובאותו אימון יש גם פשיטת מרפקים + הפשיטת מרפקים הזאת בכריעה שעומדים עם הגב אל המכשיר שכחתי איך קוראים לזה (וגם מקבילים אבל ביום של חזה).. ואני גם מגיע לכשל
ככה שאני מפציץ את הטרייספס שלי ולא מדלג עליו
מאמר באמת מעולה כל הכבוד

אפשר להראות לאיזה תרגיל בדיוק אתה מתכוון
כי אני לא בטוח

Rendi Orton 30-11-08 14:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 709011)
מתחיל לא נמדד במשך זמן תקופת האימונים, אני מכיר אנשים שמתאמנים 20 שנה והם יותר מתחילים מ90% מהפורום

אז לפי מה זה נקבע?

The Sun 30-11-08 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 710112)
אז לפי מה זה נקבע?

יכולת וקצב ההתקדמות בעיקר

Holy_Templar 30-11-08 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 710172)
יכולת וקצב ההתקדמות בעיקר

קצב התקדמות נמדד בזמן.
ויכולת אין לה מדד, כל אחד יכול זה עניין של רצון לא יכולת . אלא אם פיסית אתה נכה או לא מסוגל מסיבה בריאותית כזו או אחרת .

אם זמן מעיד על התקדמות , אז וותק מעיק על התקדמות כלומר ניסיון .

אם יש לך יותר ניסיון סביר שתתקדם יותר מאשר מי שהתחיל לפני חודש.

כי בתחום הזה השנה הראשונה בכלל לא נחשבת , זה ההתחלה כולה . אחרי שנה של אימונים אתה באמת רואה את הקצב האמיתי של הגוף שלך, ומה אימונים עושים לו ואיזה תפריט עובד עליו או לא .

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ