![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו לנושא, אפשר לעשות סט שתיים בסמית' בסוף אימון רגליים, בשביל להוציא את המקסימום אבל חוץ מזה אני לא נוגע בסמית' |
אני שמח שיש לנו סמית,כי ככה יש "שיניים" שיוצאות החוצה וככה אפשר לשים עליהן את המוט בשביל סקוואט,ככה זה גם נחמד לעשות פעם בתאומים בעמידה
אפילו בשביל לחיצות כתפיים אני עושה קלין מי רוצה להגיע לכשל בכלל? לא רק בסקוואט,בכל תרגיל |
ברור שחופשי יותר טוב, התנועה בסמית' מקובעת.
בכל מקרה סתם שאלה, מה יותר אפקטיבי סקוואט סמית' vs לג פרס? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
צודק100% סקוואט חופשי הרבה יותר טוב אבל אם אין ספוטר אז רק סמית מאשין אני אישית עושה עם סמית מאשין כי אין לי מי שישמור וכבר ראיתי מישהו במוכן שעבד לבד(חבר שלו(גם הספורט שלו) הלך רגע) והוא נתקע עם המוט למטה כמה זמן עד שראיתי אותו ועזרתי לו |
ציטוט:
אני למשל עשיתי לחיצת חזה עם מוט ומישהו בא לעזור לי כי בקושי עשיתי תחזרה למרות שיכולתי להשלים אותה.. די מעצבן האמת.. מי שלא יכול לעשות לבד שיבקש ממישהו שישמור לו או שאם הוא מנוסה מספיק שיעצור חזרה לפני הכשל. |
ציטוט:
הוא תמיד עובד עם ספוטר אבל כניראה הוא ירד קצת נמוך מדי והוא נתקע למטה |
חחח מה זה לא לעשות לא חופשי בלי ספוטר? למה שמישו יעבוד עד כשל? אני הכי שונא את אלה שמעמיסים מישקל בבנץ' ועובדים עד כשל.. יא בני זונות הם עושים בנצ' ואני מתרגל סוג של דדליפט או רוינג בכפיפה..
|
ציטוט:
|
סמית משין זה חרא בקיצור אין על חופשי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לינק? :flowers: |
ציטוט:
לפעמים הצרות מוחין של אנשים פה מדהימה תן לי סיבה אחת טובה לא לעשות לג פרס :eek: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ