ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קטע מצחיק ומעצבן שהיה לי היום... (https://israelbody.com/showthread.php?t=45260)

טונה 25-11-08 20:23

חחחחח זה כל כך מצחיק ומטומטם הקטעים של האנשים האלה שלא מבינים ורק אומרים שטויות.
ובכלל מאז שרואים את שחר באח הגדול כל דבר שאני רוצה קשור אליו....
"אתה רוצה להיות כמו שחר מהאח הגדול" "רק אל תיהיה כמו שחר מהאח הגדול" חפירותתתתתתתתתת

AviSerorr 25-11-08 21:01

שמוליק מזל טוב, בידיוק היום ניר סיפר לי על האבקה שקנו לך נשפכתי מצחוק חח :)
ואל תדאג זאת אחת האבקות היותר טובות שקיימות בשוק היום ..

shaib 25-11-08 21:48

קרה לי גם אותו דבר ... שהשגתי לחבר שלי אבקת חלבון במחיר בן **** והבאתי לו אותה לביתצפר...
אתה מסתובב עם דלי... וכל טמבל מתחיל לשאול.. ומשלב מסויים פשוט אמרתי שזה סתם צבע לקיר

the animal 25-11-08 21:51

מזל טוב אחי!

TheRock 25-11-08 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip (הודעה 706977)
כה גם אני.. המורה לספורט התחיל לבקש ממני עזרה בשיעורים שואל אותי איזה תרגילים לתת...
ושאני הולך בבצפר כל הילדים שלידי ישר עומדים דום...

אתה מדבר בציניות?

opaland 26-11-08 00:39

כמה אני שומע את זה..

" רק אל תהיה כמו שחר מהאח הגדול.. "

להוריד להם כאפה

SaharKazes 26-11-08 10:49

חח מזל טוב אחי אחלה חברים
חח בבצפר אצלי לפעמים שואלים אותי אם אני לוקח אבקות.. אז אני עונה כן
אז אומרים לי "מה למה אתה לוקח אבקות זה סתם מנפח את הגוף הכל סטרואידים"
פשוט רמת טמטום עולמית

DeadHunter 26-11-08 11:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 706836)
מזל טוב אחויה, תתחדש! ואל תשים על כל השחיפולובים שחושבים שאם תשתה אבקה יצמח לך זנב או אלוהים יודע מה.

הרגת אותי =],
לנושא מזל טוב אחי d:

DeadHunter 26-11-08 11:29

קראתי פה קצת וואי באמא שלי איזה אנשיםם מפגרים קיימים -_-
וואי מי שם אל שחר מאח הגדול -_-
יאא מעצבן שאנשים בכלל לא מבינים תהשקעה בכלל בלהיות באדיבילדר

xLaes 26-11-08 11:44

חחחחחחחחחחחחח,אחלה מתנה.
Xd

MagneZium 26-11-08 12:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 706883)
^^

בקשר לשחר שמעו סיפור, היינו מהבית ספר בטיול לרמת הגולן, אחת מהשכבה באה עושה לי: לירון תגיד זה אמיתי? (בקשר לחזה) אני עושה לה מה פתאום אני אחרי הגדלה... פשוט לא להאמין כמה מטומטמים אנשים כאילו בחיים לא יצא להם לראות משהו שמתאמן...
או שבתחנת רכבת אני כזה עומד עם גופייה, איזה חיילת נגשת אלי עושה לי וואי אתה עם הגוף שלך מזכיר את שחר מהאח הגדול, איכס אני לא אוהבת בנים עם גוף כזה, אני אוהבת בנים רזים ויש לי חבר שחיף וככה אני אוהבת אותו, אני עושה לה מותק אם את כלכך אוהבת את חבר שלך אז תני לו משהו לאכול.

ואז אמא שלך העירה אותך בכף מהחלום:)

the animal 26-11-08 12:57

ציטוט:

^^

בקשר לשחר שמעו סיפור, היינו מהבית ספר בטיול לרמת הגולן, אחת מהשכבה באה עושה לי: לירון תגיד זה אמיתי? (בקשר לחזה) אני עושה לה מה פתאום אני אחרי הגדלה... פשוט לא להאמין כמה מטומטמים אנשים כאילו בחיים לא יצא להם לראות משהו שמתאמן...
או שבתחנת רכבת אני כזה עומד עם גופייה, איזה חיילת נגשת אלי עושה לי וואי אתה עם הגוף שלך מזכיר את שחר מהאח הגדול, איכס אני לא אוהבת בנים עם גוף כזה, אני אוהבת בנים רזים ויש לי חבר שחיף וככה אני אוהבת אותו, אני עושה לה מותק אם את כלכך אוהבת את חבר שלך אז תני לו משהו לאכול.

מתי חלמת את זה?

ThE HummeR 26-11-08 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 707382)
מתי חלמת את זה?

בטח ביום שהוא עשה את זה - http://i29.tinypic.com/hx41zn.jpg

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חרטוטים מפה עד אמריקה יש לאנשים יאלה

galrv 26-11-08 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_Y2J (הודעה 706883)
^^

ואז התחילו הכתוביות?

Rendi Orton 26-11-08 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThE HummeR (הודעה 707404)

ואיי כמה צחקתי :):):):) הרגת אותייי :Embarrassment:

hasman90 26-11-08 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galrv (הודעה 707436)
ואז התחילו הכתוביות?

חחחחחח נחמד נחמד

OmriF 26-11-08 15:38

ציטוט:

^^

lol ואתה יודע למה lol? כי ראיתי אותך באותו היום בטיול הזה ולא הייתי בטוח.
מה הגובה שלך? אתה נראה דיי גבוה..

חוץ מזה לא ראיתי משהו מיוחד, סורי, יכול להיות בגלל שלא התעמקתי והמשכתי הלאה עם החברים.

king l8 26-11-08 16:02

Jחחחחחחחחחח גדול ..
ואחלה מתנה קיבלתה אחי !

gavriel92 27-11-08 14:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThE HummeR (הודעה 707404)

חחחחחחחחחחחחחח

gil-da91 27-11-08 14:50

ציטוט:

^^

מאמין לכל מילה.... Not !!!!! אחי מזה החרטוט העלוב הזה? תעבוד על סיפורים יותר מציאותיים...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ