![]() |
ציטוט:
ואם עובדת, רק כמייצב בסוף התנועה כשיש כבר קצת מעורבות שרירית ולא רק ההנפה של הגוף למעלה |
הבנתי.
אבל אצלנו אם לא נוגעים עם המרפק בברך הוא לא מאשר אז צריך להתאמץ קצת כי אני לא משהו בבטן. ואמרו לנו שמותר בדלגית לעשות 3 פעמים הפסקות. כדאי לי לחלק את זה זה 190 קפיצות, אז בערך 63 ככה כל סט. או שכדאי שאני יעשה הכול רצוף? |
מה זה המתח הנמוך הזה לא הבנתי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ותעשה עד שאתה נופל. |
ציטוט:
|
תגיד למורה שלך לספורט שיפסיק לזיין לך במוח ושיש לך אימון אמיתי אחרי הצהריים, תעשה 5 מכל דבר שלא יכשיל אותך ותישלח אותו קיבינימט.. זה מה שאני עושה בכל אופן, לא מוצא צורך לעשות 1651354321 שכיבות שמיכה כדי להוכיח למישו משו כשיש לי אימון חזה באותו יום שזה סתם ידפוק לי
|
בקטנה
26 שכיבות סמיכה זה ממש לא הרבה.
וקניתי דלגית אז אני הולך לנסות תודה! |
ציטוט:
|
זה לא
זה לא סמים,
אבל זה לא בהכרח בריא. |
ציטוט:
אני יכול לומר לך שיש באבקה הרבה דברים טובים שאתה לא בהכרח מקבל מידי יום. זה תלוי בסוג האבקה, במקרה הכי גרוע בצריכה של אבקה באופן עקבי מדי ואני מדבר על אבקה כתחליף לארוחות, יהיו לך 'כרישי דם' בעורקים שגם לזה אתה לא תגיע אם תפרוס את האבקה לאורך זמן. אני אשמח לתיקון אם אני טועה. |
אני לא
לא מבין בזה כל כך אבל אני יכול לומר שיש בזה דברים לא בריאים שמכינים את האבקה[כימיקלים אנא עארף] ועוד ועוד...
אני מעדיף אוכל של אמא. ורק אוכל של אמא בלי תוספים |
ציטוט:
וחלב מסרטן, ובטונה יש כספית ואלוהים התכוון שבכלל נהיה צמחונים... |
לא
לא האכילו,
אני רק חושב ככה, זה לא יכול להיות טבעי זה ברור, אז חייב להיות בזה חומרים משמרים ועוד שטויות. אני חושב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין שום דבר היום שאתה אוכל שהוא טבעי על כל ירק יש צבע וחומרים משמרים הבקר שאתה אוכל מועשר בהורמון גדילה מהחלב יוצאים רוב הויטמינים עד שזה מגיע לבקבוק עכשיו תסביר לי מה שונה באבקת חלבון |
איך
איך יש בירקות חומרים משמרים?
|
כשמגדלים אותם אז מגדלים אותם בצורה קצת פחות"טבעית" מהמ שאתה חושב ובנוסף כל מיני ריסוסים וכו'..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ