![]() |
נראה סרטון טוב!
שיהיה בהצלחה |
אלון מה המשקלי עבודה שלך בבייספס בסירטון?
|
http://www.youtube.com/watch?v=Kq1dM_a__68 מצאתי עוד אחד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח אלון אני זוכר את
הסירטון הישן איזה קטן אתה שם..:) בקושי רבע מימה שאתה עכשיו.. |
ציטוט:
סליחה אחי. תיראה איפה אתה היום ואיפה הייתה יפה אהבתי. |
תערוך את זה בשחור-לבן, זה תמיד עובד.
:) |
אבל יצאתי שם קטן, זה מה שמעצבן אותי.. (צולם לפני כמה חודשים טובים) ואין לי חומר אחר אני חייב להשתמש בזה..
|
ציטוט:
אם אתה באמת רוצה שהסרטון יצא טוב, ויצליח, פשוט תצלם חומר חדש. הסרטון הזה באמת עשה לך עבל ביחס לתמונות, בתמונות אתה נראה פי 200 יותר מאסיבי. ובמיוחד שהחומר הזה צולם לפני כמה חודשים, בטוח יש שיפור עד עכשיו. בהצלחה :) |
הבעייה שאין לי מי שיצלם אותי באימונים, תמיד אני צריך לבקש מאנשים וזה מעיק..
החומר שיש לי כרגע זה מפוטושוטינג שהייה לי בעבר, ושלחו לי כמה קטעים כי ביקשתי.. האיכות לא משהו בגלל תוכנת העריכה, האיכות בסרטון תהייה יותר טובה מאשר בפרומו הזה... |
חבל שאני לא גר בגרמניה, הייתי מצלם :)
חחחחח לא נורא. עדיף תבקש ממישהו, מאשר שתשים איזה סרטון שעושה לך עבל. |
ציטוט:
אבל אני מתנחם בזה שיש לי עוד ווידאו שעולה בקרוב, שבו אני נראה פגז.. באמת. אני יכול לשלוח במסנג'ר למי שמבין בעריכות שיתן לי קצת ביקורת על אופן העריכה וגם ביקורת על הגוף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חבל שלא חזרת אלי השארתי לך מספר מסנג'ר אני יוכל לעזור לך מאוד אני עורך , ערכתי פרומים רבים ויצאו פיצוץ:d בקשר לסרטון, קודם כל כולם נראים קטנים ביוטוב זה מקטין את האיכות בצורה לא נורמלית כדי שזה יוכל לעלות ואני רואה שזה גם לא צולם במצלמה מקצועית , הסרט הזה יוכל להיות פירצה מציונת בשבילך בעולם הדוגמנות ואני חושב שתזכיר מצלמה כמו שצריך או מחבר שיש לו מצלמה מקצועית ויצלם אותך זה שווה את המאמץ |
מסכים פה עם החבר'ה.
האיכות צילום מאוד חשובה לדעתי אתה חייב להתאמץ להשיג איכות טובה יותר... שיהיה בהצלחה |
ציטוט:
אני פשוט הוספתי בסוף - my new video is coming soon זה הכל. תשאיר מסנג'ר גבר. |
ציטוט:
קו תחתוון giladbb@hotmail.com |
אלון אחד הדברים היפים אצלך שאהבתי זה הבייספס אחד היפים....בכלל גוף בן זונההה גוף מטרהה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ