![]() |
ציטוט:
ככה מה שאמרת קשור למה שהוא אמר, אבל העיקר לנסות לחפש לריב... |
ציטוט:
עדיף שתלך לשטוף ת'תחת שחיפון עלוב אתה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים אפס קטן ומסכן....מה שאתה מתחיל לעשות אני כבר עשיתי ברוורס ילד מסכן....אתה רק מעלה את רמת הילדותיות וזה שאתה כותב בפורום השני לא הופך אותך למבין גדול...בינתיים אתה מביך את עצמך ילד מפגר....לך תעשה 3 סטים לרגליים ותדמיין שאתה מתחזק אפס עלוב מסכן חסר בינה בסיסית בינתיים אני עברתי ת'קורס אואני מבין קצת יותר ממך...ואני מוכיח את זה פה ובשטח עם כל מתאמן שאני מאמן....ואתה..?מדבר שטויות בפורום לא מתקדם ואין לך הוכחות שמה שאתה אומר זה נכון.....יאללה לך הביתה |
תודה רבה על התגובות!
אני רוצה לחדד כמה דברים.. איך ספוטר אחד יכול לעזור לי עם הסווקאט? נגיד אני "גמור" באמצע.. איך הוא יעזור לי בדיוק? שתי ספוטרים אני מבין, לגבי אחד אני לא בטוח עדיין... דבר נוסף, האם אני יכול שיהיה לי בוקס סקוואט ליתר ביטחון (כלומר ספסל בגובה המתאים שאני יכול לשבת עליו), כך שאם אני גמור אני פשוט יכול "לנוח" על הספסל ולחכות כמה שניות בשביל שאני אוכל לעלות ולסיים את התרגיל? אני שואל את השאלות האלו כי לא עשיתי הרבה סקוואטים בחיים שלי ואני מבין את החשיבות אבל רוצה גם להיות זהיר! תודה רבה לכולם שוב! |
1. ספוטר 1 מאוד יכול לעזור לך בתמיכה מאחורה בחזרות האחרונות.
2. אם הגעת לכשל בסקוואט, לנוח כמה שניות לא ממש יעזור לך... תלמד לעצור חזרה לפני הכשל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תודה רבה!
|
כל עוד תבצע אותם נכון ולא בהגזמה אין שום סיבה שתיפצע.
דדליפט או סקוואט? אני איישת מעדיף סקוואט אבל אתה אומר שאין לך איפה להניח את המוט אז אני לא יודע ,תעשה דדליפט ובמקום סווקאט תעשה לג פרס זה כמעט אותו דבר. |
ציטוט:
|
אם האנשים פה היו משקיעים באימונים חצי מהמאמץ שהם משקיעים בתירוצים, הם היו בשוק מהתוצאות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ