![]() |
ציטוט:
ושיעשה 12,376 סטים.... |
אי אפשר גם גב וגם רגליים, אלה אם אתה לא מתאמן בעצימות.
|
ציטוט:
אני עכשיו עובד בכלל 5x5 אז התוכנית הנוכחית שלי לא קשורה לדיון, אבל עד לפני חודשיים התוכנית ab שלי כללה 10 סטים לגב ו10 לרגליים (לא כולל תאומים) באותו אימון. לגב: 4 בנט, 3 מתח ו3 פולי צר. לרגליים: 4 סקוואט\דדליפט קלאסי, 3 לאנג'ים ו3 כפיפות ברכיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לאדם רגיל בab 2 תרגילי רגליים ו2 של גב מספיקים ככה שזה פחות בעייתי |
ציטוט:
לא.. אני עושה abc... אולי בעתיד abcd... לא יותר מזה.. ובאימון גב שלי אני עושה 5 תרגילים חלקם עם דרופסטים.... ואימון רגליים... עדיף שלא נדבר... בכל אופן, לדעתי, אם אתה יכול לשלם את האימון גב שלך עם האימון רגליים (ואתה לא איזה מתאמן מתחיל שעושה את כל הגוף באימון) אז האימון שלך לא אינטנסיבי מספיק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למתאמן מנוסה וותיק זה מהווה מספר בעיות- 1-אם הוא אינטנסיבי מספיק- הוא ארוך הרבה הרבה יותר מדיי... ואתה תעשה יותר נזק לשריר מאשר בניה... על אימון יתר שמעת? על קטבוליזם שמעת? 2-אם הוא לא ארוך מאוד (שכנראה זה המצב) זה אומר שלא גירית מספיק את השרירים, ולכן לא תתקדם. 3- ובנוסף אתה פשוט לא יכול לעשות אימון אינטנסיבי ברמה טובה לכל הגוף באימון אחד.. כי אתה פשוט תקיא ו/או תתעלף ו/או תפונה לבית חולים, מה שמחזיר אותנו לנקודה השניה. 4- אי אפשר לתת דגש על כל שריר ושריר.. במיוחד שרירים קטנים ובעיתיים.. כי זה פשוט גוזל המון זמן... בקיצור ולעניין.. אם אתה שחיף- לך על זה.. |
ציטוט:
ובוא נניח שהוא כן הוא לא הגיב על עצמו הוא הגיב על הנושא עצמו |
ציטוט:
2. בכלל לא... 3. גם לא... לא צריך לתת 25 סטים לרגליים באימון כשאתה מגרה את השריר 3-4 פעמים בשבוע. 4. בגלל זה לא עובדים הרבה פעמים שרירים קטנים בfbw. 3 סטים של בנץ' שטוח, 2 של עליון, 3 בנט, 3 מתח, 3 סקוואט, 3 דדליפט\סטרייט לג ו-2 מילטרי זה אימון שתכניס בשעה וגם יגרה לך את השרירים במידה מספקת |
ציטוט:
אוקיי... תעשה מה שטוב לך.. |
לי אישית יש תוכנית של 6 פעמים בשבוע abcd
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ