![]() |
לא משנה מה תגידו מכל האנשים פה בפורום כולל את כל המתחרים רוני עדיין יותר גדול ..
|
ציטוט:
תודה שמחקתם תהודעות אני פשוט ימנע מאמירות שטותיות שהתגובות עליהם כל כך צפויות. וכן רוני חיה רעה :] |
מלך תמיד מלך
אין על הבן אדם הזה |
נראה בן **** לטעמי !
הוא השתפר מהפעם האחרונה.. |
מכבד אותו בגלל העבר שלו,היה מלך.
אבל די שיפרוש, גודל יש לו,אבל כבר מזמן הוא לא אסטטי. מעדיף את מרטינז/דקסטר. |
רוב התמונות יצאו לא משו ודווקא לא ממש מחמיאות לו..
.בכל מקרה עדיין מלך=] |
מה אסתטי לא אסתטי ?
מה אתם רוצים ממנו בכלל ? הוא בכלל במאסה למה שיהיה אסתטי מה הוא כמו אנשים פה בפורום שחושבים שמאסה צריך לסיים על 13 אחוז שומן ? אין עליו ולא יהיה וגם בגיל כזה 44.5 הוא עדיין ענק ולא סופר המון מתחרים! |
כמו שחלק מהאנשים אמרו פה מלך תמיד נשאר מלך ועל זה אין וויכוח. הוא נראה מעולה חוץ מהכרס gh.
אבל אני מאמין שהיא תרד בקרוב... תודה רבה על התמונות. |
ציטוט:
עשה את שלו, הכי טוב לו להבריא את הגוף שלו שבטוח לא במצב הכי טוב בעולם אחרי למעלה מ-15 שנים של כימיקלים מזיקים. |
ציטוט:
זאת לא דיעה זאת השמצה מה שהוא אמר ותהיה בטוח שרוני נוזלי פה יותר מאשר שמן וחיטוב כמו שלו לא אתה ולא החבר שלך יגיעו לעולם:) אפשר להגיד זה לא הטעם שלי לא רוצה להגיע לגדלים האלו יש פה אנשים שמתעסקים בפיתוח גוף וקורעים את הנשמה ואת הבריאות שלהם בישביל להגיע לרבע מי זה אז קצת כבוד:mad: |
מה כולם פה אומרים "שיפרוש שיפרוש" הוא כבר פרש מתחרויות, כל ההופעות אורח שהוא עושה זה רק בשביל הכסף, הוא מנצל את התואר שלו ואת השם שלו בפיתוח גוף כדי להמשיך לעשות כסף עד לרגע שכבר לא יהיה ממש טעם לראות אותו.
מישהו פה אמר "שיפרוש מפיתוח גוף" - מה זה הדבר המטומטם הזה? זה שהוא פרש מהתחרות זה לא אומר שהוא פרש מלהתאמן בחדר כושר ולשמור על תזונה נכונה... זה אורח חיים שהוא יקח איתו עד הקבר. |
ציטוט:
חוץ מהקטע הזה לגבי זה כבר אי אפשר לדעת ראינו כבר מה קרה עם רוב(ואני מדגיש רוב,לא כולם) מפתחי הגוף המקצועיים |
ציטוט:
איך אתה יודע שאני לא קורע תצורה שלי כל יום? אתה בכלל לא מכיר אותי אל תגיד סתם.. אני ראיתי תמונות שלך ואתה נראה טוב ואני מכבד אותך רק אני מבקש שתכבד אותי בחזרה ולא אני לא בוכה אני פשוט נחמד =] |
דעתי האישית היא שהוא כבר רחוק מלהראות מרשים כמו פעם, וזה לא משנה אם זאת תקופה של מאסה או חיטוב, הבן אדם עשה את שלו וצריך לפרוש בכבוד ולא לקלקל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מכבד אותך ובטוח שאתה ניראה מרשים..אבל גם אני וגם אתה יקירי לעומת קולמן אפילו גרגר חול אנחנו לא..וקצת קשה לי לראות זילזול בפורום פיתוח גוף תחרותי כלפיי מתחרה שעשה היסטוריה בבודיבילדינג העולמי ולקח תואר 8 פעמים ברציפות והגיע בשייפ שאף אחד לא יגיע אליו לעולם:) לא משהו אישי איתך אחי ולא צריך להיות נחמד סתם למזלזלים;) |
ציטוט:
|
שמעו אתה והוא וכל אחד שמגיב בצורה לא טובה על רוני קולמן ובפורום שלי בכללי !!!
אל תעצבנו אותי , ואל תגרמו לי להוסיף עוד חוק שאוסר לדבר על רוני קולמן הקדוש ברעה ! אין לי בעיה לעיף כל שמנסה להוריד לי את רמת הפורום !!:mad: |
איך הוא הזדקןןןןןןןןןןן
עדגייין המלך! |
ציטוט:
הרגלים שלו ירדו והוא השמין בטירוף אבל פעם רוני תמיד רוני.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ