![]() |
ציטוט:
טוב החלטתי לערוך את ההודעה לא מתאים לי להגיב כמו ילד אגב, הסירטון היה כדי לקבל ביקורת, והתאריך שלו כבר מתיישן ביחד עם ההיסטוריה והרצון שלך לצאת צודק, אז תפסיק. |
ציטוט:
הדגשתי את החלק, שעליו עלייך ללכת לטבול את הראש באסלה ולהוריד את המים שלוש פעמים... כדי לשטוף את כל החרא שאמרת במשפט הזה... |
לא מבין מה אתה נעלב, אז אין לך מסת שריר גדולה, זה גם ככה לא מענין אותך לא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תסתכל בעמוד הקודם :) ואל תעלב .. זה פשוט שטויות מה שאמרת פה .. (מתייחס למשפט הזה בלבד אחי, לא לכל ההודעה שלך) |
ציטוט:
תמשיך להיות חכם גדול אגב, הפעם האחרונה שהעלתי תמונה כאן לפורום הייתה באפריל שעבר אני חושב |
ציטוט:
המאמנים הכי טובים הם אנשים בעלי נסיון שיש להם כבר כרס בירה ומסת שריר מדולדלת. באותה מידה, אדם צעיר שהיה מאמן עם ידיים של 42 ס"מ כל אחת ויש לו תעודות ונסיון והמלצות, הפסיק להתאמן בעצמו בגלל בעיות בריאות וניתוחים והיום יש לו יד של 32 ס"מ, זה עדין לא הופך אותו למאמן רע. הידע והנסיון זה דברים שאוגרים במוח, לא בגודל של הגוף שלך. ואל תדאג אני לא נעלב, פשוט אני תוהה למה אתה מתנסח בצורה גועלית. אני דווקא די קיוותי שהדיון פה יהיה מעניין בלי השמצות אישיות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
[ מה לעזזל אתה רוצה ?!?! כן יכול להיות שאתה תגדל יפה מאוד מ5x5 ותיהיה גדול כל אחד ומה שעובד עליו, הדרך הכי טובה היא לגוון, |
:):):):) העלת לפה את הסרטון....
מעניין ששני מדריכים עושים דד ליפט מדויק עוד מההתחלה לא ככה דארק מיוס? חשבתי שדווקא מדריכים לא מבינים כלום ופלצני אינטרנט כן מבינים... ניראה לי שאנחנו מוכיחים פה כמה טענות מופרכות שמישהו השמיע פה לא ככה? |
ציטוט:
אה וגודל זה תוצר לוואי של כוח אם אתה נמצא במאזן קלורי חיובי. שימונז אני בדיוק עוד 3-4 שבועות מתחיל לוג חדש עם ss, אז כרגע אין לי ניסיון איתה אבל רק תכתוב ss בגוגל ותקבל מספיק דפים כדי לפתוח סיפרייה. היפרטרופי אתה שפיץ עולם, יש לך תעודת מדריך ואני מעריץ שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל גם בנאדם שיעשה 20 חזרות לכשל כל אימון בתכנית abc 6 פעמים בשבוע יגדל בסופו של דבר השאלה היא מה אופטימאלי להיפרטרופיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית מאוד בעד מידי פעם לרדת בכמה תרגילים לטווח של 5 חזרות לשבועיים בתכנית אימון כדי לעודד התחזקות וזעזוע לשריר מה שיכול להוביל להיפרטרופיה במיוחד בשלב בו נתקעים במשקלי עבודה והתפתחות של השריר-אבל מפה ועד לדבוק בתכניות כאלו למטרת היפרטרופיה יש מרחק שנות אור מה גם שזה פשוט מאוד לא עובד כמו לשמור על טווח 8-12 |
ציטוט:
וזה לוקח שנים.. זה לא מדע מדוייק צאו מהסרט הזה כבר... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
5 חזרות יתן לך דגש על היפרטרופיה סרקופלסמית |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ