![]() |
חחחחחח לנו בסיפריה יש שירותים עם מפתחות רוב התלמידים לא יודעים על קיומה רק כמה בודדים יודעים כל פעם שהיייתי צריך לחרבן הייתי הולך לשמה נקי כמו בבית חחח אפילו יותר חח מישהו פעם אחת הביא שמה חתיכת חראאאא סתם את האסלה חחחחח זה היה אחד המצחיקים כל השירותים היו מוצפים במים
|
יש חוק שאומר - לא מחרבנים בשירותי בית ספר !
פשוט אחי תגיד יותר מוקדם אין מה לעשות .. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
תנסה לאכול שזיפים אדומים, זה עוזר בעצירות יכול ליהיות גם יקדים לך הבעיה ההזויה שכל כך מטרידה אותך.
|
תבקש מחבר שיחפה עליך שהשרת יוצא להפסקה ותחרבן בחדר שלו על הריצפה(זה מה שאני ועוד חבר עשינו בגיל 15 אחרי שהזין הלשין עלינו שזרקנו כיסא מהחלון) בזמן שחבר שלך שומר על הדלת או שאתה יכול גם לחרבן באחת הכיתות הריקות
או בשירותים של החדר מורים אבל תצטרך להכנס בשושו לשם:) |
מחר אני יקום יותר מוקדם ניראה מה יהיה,
ולכל מי שאומר מה יהיה בצבא תאמינו לי לא כמו פה, הדלתות בשירותים שלנו כמו במערב הפרוע מתנדנדים מצד לצד אי אפשר לינעול אותם, שלא לדבר על הריח , וחוץ מזה סיפור אמיתי שנה שעברה היה ילד שחירבן בשיכבה וואלה כל הבית ספר מכיר אותו, כשהוא יצא היה כזה ריח פאק כל השיכבה היתה עם ריח של חרא מאז אני אפילו לא חושב על זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחח
אני הולך לבנק או לקופת חולים ליד הבצפר שלי... |
ציטוט:
|
חחח הרגת אותי :d:d חוק ברזל לא מחרבנים בבצםר :d וואלה מחזק
|
תשתה חלב פושר לפני השינה.. עוזר.
|
הילדים של היום מפונקים... :laughing:
כמו שאמרו, חכה שתראה מה זה שירותים ומקלחות צבאיים. |
ציטוט:
חחחחחחחחח נכון חכו שתגיעו לצבא ואז תראו מה זה! וואלה צודק,שהייתי בבית ספר לא חשבתי אפילו לרגע לחרבן שם... |
מה אתם רוצים ממנו? ראיתם בזמן האחרון את השירותים בבתי ספר שלכם?
אני הייתי בבית ספר הכי חדש ומושקע שיש בארץ, אבל השירותים פשוט היו מטונפים ומגעילים ושבורים! בצבא החיילים גבר דואגים לנקיון של השירותים אז זה בסדר גמור, אבל בבית ספר לאף אחד לא איכפת! |
מי שהצליח לחרבן בשירותים של כלא 4 יצליח לחרבן בכל מקום תאמינו לי :\ מנסיון :):):):)
|
תאכל הרבה לפני שינה וזה יעשה ת'עבודה.
|
ואללק מי מחרבן על הבוקר אני לא יודע...גם לא מסוגל.
|
תקנה חומר משלשל (לעצירות) .
|
תמר מגהול אחד +בננה דחוף לבלנדר אני מבטיח לך חירבון של החיים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ