ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שאלה בקשר לאימונים וכמה זה עוזר בכוח פיזית.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=44619)

The-One 13-11-08 22:38

:cool:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144 (הודעה 698613)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצח אני מת פה..

BLABLA רק חזרת לפורום אתה מתחיל איתי ברגל שמאל אחי אני זוכר תימים שהיית פה ברוך שובך אבל למה להתחיל ככה אחי אז שאלתי קצת שאלה מפגרת כל אחד טועה בחיים:cool:

Blabla144 13-11-08 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 698619)
:cool:

Blabla רק חזרת לפורום אתה מתחיל איתי ברגל שמאל אחי אני זוכר תימים שהיית פה ברוך שובך אבל למה להתחיל ככה אחי אז שאלתי קצת שאלה מפגרת כל אחד טועה בחיים:cool:

חחחחחחח אתה הורג אותי אני לא סגור על זה אם אתה מפגר או שסתם צוחק כל פעם מחדש..יאלה זהו היה מצחיק לא מגיב יותר בפוסט הזה וכנראה שגם לא בפורום אלא אם כן יהיה איזה משהו מצחיק כמו זה ..

Pro_XXL_Universe 13-11-08 23:12

בונא יש לי קקי עצבני אני יענה לך אולי שאני אחזור :1:

שייקה 13-11-08 23:38

חאלס כבר עם השאלות המציקות האלה, אתה כזה חפרן...

סדריק 14-11-08 00:06

עזבו אותו לא אשמתו שהוא נכה שכלית

save_us_Y2J 14-11-08 00:54

ווווווווווווואייייייייייי צחחחחחחחחחחחחחחחחח הגיון פשוטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים שאלת אותי את זה ועניתי לך שמנהסתם שאתה עולה במשקלי עבודה ובנוסף במשקל הגוף אז ברור שפיזית תיהיה חזק יותר!

נ.ב

חלאס לשאול שאלות קידבאג אתה מוציא את עצמך יותר ויותר טמבל כל פעם מחדש.

סדריק 14-11-08 01:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 698692)
ווווווווווווואייייייייייי צחחחחחחחחחחחחחחחחח הגיון פשוטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים שאלת אותי את זה ועניתי לך שמנהסתם שאתה עולה במשקלי עבודה ובנוסף במשקל הגוף אז ברור שפיזית תיהיה חזק יותר!

נ.ב

חלאס לשאול שאלות קידבאג אתה מוציא את עצמך יותר ויותר טמבל כל פעם מחדש.

הוא למד את זה ממך

gilsXM 14-11-08 04:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 698340)
זה לא קשור אתם מגזימים אחושרמוטה אז שאלתי שאלה מפגרת אתם לא צריכים להשתגע פה אני שואל שאלה כללית שאני לא מבין בכללי איך זה ועזר בכוח פיזי והבנתי הגבתם לי תודה בכל זאת מספיק עם השטויות שלכם..

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 698097)
אוקי אנ ירוצה לשאול שאלה כללית לא חושב שזה מטומטם לשאול זה באמת שאלה שהרבה אנשים לא כל כך יודעים תתשובה:

מבחינת אימונים עם משקולות והכול אימונים בכללי איך הם עוזרים בכוח הפיזי ? אני מדבר מבחינת הכוח עצמו... במראה תמיד זה עוזר להתפתח וכו" אבל מבחינה פיזית איך זה עוזר בנאדם שמתאמן ניהיה יותר חזק פיזית עם הזמן? ... אני אף פעם לא חשבתי על זה ולא קיבלתי תשובה מדויקת על זה

אשמח לתשובות.

אתה מפגר?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סדריק (הודעה 698705)
הוא למד את זה ממך

:):):):) חזק

Holy_Templar 14-11-08 06:03

חבר'ה :)

הבנאדם שאל שאלה .. שלא הייתה ברורה לו , שאלת קיטבאג או לא.. מטומטמת או לא...

בואו נשמור על רוח טובה סבבה? :)

TAMIRSUS 14-11-08 12:05

הרגתם אותו מסכן

עלוש 14-11-08 12:36

מן הסתם כן , אבל תביא כל באדיבלדר שאתה רוצה לעבוד איתנו והוא יזדיין חחחחחח

Vodex 14-11-08 14:06

השאלה הזאת רק מראה ואני בטוח במאה אחוז שאתה בחיים שלך לא התאמנת כי אם היית מתאמן לא היית שואל את השאלה הזאת!!!

שייקה 14-11-08 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 698904)
השאלה הזאת רק מראה ואני בטוח במאה אחוז שאתה בחיים שלך לא התאמנת כי אם היית מתאמן לא היית שואל את השאלה הזאת!!!

יצאת טונה בתגובה הזאת... מה הקשר בחייאת ?

gil-da91 14-11-08 19:28

שמעו אנשים דיי להיות קקות מזה עוזר לכם?
בקיצור אחי לגבי השאלה. כן אתה מתחזק מן הסתם.

Vodex 14-11-08 20:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שייקה (הודעה 699156)
יצאת טונה בתגובה הזאת... מה הקשר בחייאת ?

מה יצאתי טונה? מה הקשר:thumbdown:
כל בן אדם שהולך לחדר כושר לא משנה אם הוא אוכל נכון או לא הוא פחות או יותר משתפר בכוח והוא רואה את זה בלי שאף אחד יגיד לו אז הוא בא ושואל את זה אז די ברור שהוא לא מתאמן

שייקה 15-11-08 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vodex (הודעה 699292)
מה יצאתי טונה? מה הקשר:thumbdown:
כל בן אדם שהולך לחדר כושר לא משנה אם הוא אוכל נכון או לא הוא פחות או יותר משתפר בכוח והוא רואה את זה בלי שאף אחד יגיד לו אז הוא בא ושואל את זה אז די ברור שהוא לא מתאמן

נו, the- one הוא לא כל בן אדם, הוא שונה ממני ממך ומחברי הפורום, לו קשה להבין דברים כמו שאנחנו כי הוא די מפגר וקשה הבנה.. וכל דבר מטומטם שהוא חושב עליו לשנייה הוא רושם פה בפורום כי הוא אידיוט ולא חושב פעמיים כמו בן אדם נורמלי ומנסה לפתור בעיה בעזרת המוח וישר שואל... תלמד לא להתייחס לאנשים מטומטמים כמוהו:confused: אני ממזמן למדתי את זה..

ומה שרשמת: ש"כל אחד שהולך לחדר כושר באיזשהוא שלב ישתפר בכוח הפיזי שלו " ואני מסכים איתך אבל מה הקשר לגבי זה שאמרת שהוא בחיים שלו לא ניכנס לחדר כושר זה כבר שטויות אין קשר.. גם בן אדם שלא הולך למכון יודע את זה.. כולם יודעים את זה.. כמו שרשמתי לך למעלה הוא ילד אידיוט יצא לי לדבר איתו כמה פעמיים באייסי.. תאמת אני לא מתבייש להגיד שגם אני אחד כזה שלוקח לו להבין משהו אחרי שמסבירים לו בפעם ה-4 אבל אני ניסיתי להסביר לו על כמות פחמימות וחלבון בסיריוס מאס ובפרפקט 3000 והוא לא הבין מה אני רוצה ממנו!! אז אתה מצפה שהחמור הזה יבין גם את זה..?!?

save_us_Y2J 15-11-08 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שייקה (הודעה 699737)
נו, the- one הוא לא כל בן אדם, הוא שונה ממני ממך ומחברי הפורום, לו קשה להבין דברים כמו שאנחנו כי הוא די מפגר וקשה הבנה.. וכל דבר מטומטם שהוא חושב עליו לשנייה הוא רושם פה בפורום כי הוא אידיוט ולא חושב פעמיים כמו בן אדם נורמלי ומנסה לפתור בעיה בעזרת המוח וישר שואל... תלמד לא להתייחס לאנשים מטומטמים כמוהו:confused: אני ממזמן למדתי את זה..

ומה שרשמת: ש"כל אחד שהולך לחדר כושר באיזשהוא שלב ישתפר בכוח הפיזי שלו " ואני מסכים איתך אבל מה הקשר לגבי זה שאמרת שהוא בחיים שלו לא ניכנס לחדר כושר זה כבר שטויות אין קשר.. גם בן אדם שלא הולך למכון יודע את זה.. כולם יודעים את זה.. כמו שרשמתי לך למעלה הוא ילד אידיוט יצא לי לדבר איתו כמה פעמיים באייסי.. תאמת אני לא מתבייש להגיד שגם אני אחד כזה שלוקח לו להבין משהו אחרי שמסבירים לו בפעם ה-4 אבל אני ניסיתי להסביר לו על כמות פחמימות וחלבון בסיריוס מאס ובפרפקט 3000 והוא לא הבין מה אני רוצה ממנו!! אז אתה מצפה שהחמור הזה יבין גם את זה..?!?

אני אישית ממזמן התייאשתי מהבחור הזה :wacko: לא רק מה שרשמת פה שכחת להזכיר שהוא כפוי טובה, שאחרי כל עזרה גדולה שעושים בשבילו בסוף הוא יורק לך בפנים, אני וויתרתי לו הרבה פעמים וסלחתי לו אבל זהו הפעם הוא עבר כל גבול ומה שנותר לו כעת זה פשוט לחפש את החברים שלו.

titter 16-11-08 00:03

עזבו אותו מסכן כולה שאלה שאלה מה כולכם קפצתם עליו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ