![]() |
טוב תודה רבה לכם שמח שלא עשיתי טעות , ולגבי ה"חרא של מכון" כל עוד המכשירים בסדר אתה תקבע אם המכון שלך טוב או לא .
|
ציטוט:
או שאני טועה ? |
גבר כול כך קשה לרשום אופטימום כמו בן אדם?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז קנית בסוף או לא?
|
ציטוט:
ודרך אגב בנוגע לאינטראקטיב. כן בנאדם ערבי הקים אותה אבל היא כבר ממזמן לא בבעלות שלו ולדעתי החברה היא דיי טובה למי שהטעם לא ממש משנה לו ויכול להשיג אותה במחיר נורמלי |
אמרו לי שהיא חברה קנדית או שוודית בכלל , ואיך זה הגיע לערבי?
|
ציטוט:
באיזה מכון אתה מתאמן? חח יש לי הרגשה שאני יודע מי מנסה לדחוף לך תחרא של אינטראקטיב :):):):) |
ציטוט:
שלא יעבדו עליך שהערבי מכר את החברה חחחחח גם לי ניסו למכור את השקר הזה חחח תתקשר לחברה תבקש את נסראלה הבעלים ויביאו לך אותו חחחחחחחחחחחחחחח יוו זה היה קטע חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחח.פשוט לא להאמין הבעלים של החברה קוראים לו אלי או עלי נסראלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא פחות ולא יותר נסראלה,מפחיד |
נו דבר איזה אתה חושב? ואתה רציני לגבי הנסראלה?
|
אהה? איפה זה?
|
חחחחחח עזוב זאת כבר שיחה לפרטי , אם אתה רוצה בוא דבר איתי שם.
|
לא מכיר umax חחח שמתי לב שמחקת את השם וערכת חחח אל תדאג לא ישלחו אליך אנשים ל umax לחפש אותך חחחחחחחחח
|
הנה מצאתי לך את חברנו נסראללה חחחחחחחחחח קח רק תזהר שלא יעוף לך המכסה שתפתח תחלבון חחח
http://www.israelbody.com/showthread...ht=INTERACTIVE |
ציטוט:
נסראללה או לא נסראללה ערבי לא ערבי מצידי שיהיה גם כורדי הלאום שלו לא משפיע על האיכות של החלבון דרך אגב אני עדיין מחכה לתוצאות מעבדה שהבטחת שתביא לי... |
אם אינטראקטיב היה עולה 200 וואלה היה משתלם..אבל שהחלבון שלהם עולה 290-300 ומעלה
וחלבון אופטימום גולד אפשר להשיג ב 300 אז מי צריך את החברות האלו תגידו לי??... רק אופטימום |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ