![]() |
ציטוט:
בסדר הוא יכול לקחת את ההמלצה הזו במידה והוא כן יכול להתאושש ולהחזיק תוכנית כזו הכל בגדר המלצה |
תעשה ab
סטים :8-9 לשריר גדול 3-6 לקטן ABXABXX |
ציטוט:
יש לי תחושה לא יהיה מספיק גירוי אחרי האימונים האינטנסיבים של 4 החודשים האחרונים...מה אומר? |
תשנה אולי תרגילים או שאתה יכול לעשות תוכנית מוכנה (כמו של לייל)
|
ציטוט:
ומה עובר פה על הפורום בימים האחרונים?! כל הזמן רבים על כלום! ולסדריק, כמו שאמרו לך כבר, abc של 6 פעמים בשבוע מותאם ל3 סוגים של אנשים: 1. פריקים גנטיים!!!! אבל ממש ממש ממש פריקים!!!! 2. לא טבעיים 3. אנשים עם משאלת מוות |
מה זה abc\d\e ?
לא הבנתי מה הקטע עם ה-\? הבעיה אצלי שאני בצבא עדיין ויכול להיות שאני מפספס אימון ואז שריר לא מאומן בכלל באותו שבוע וזה רעעעע |
היפוטרופי , וסדריק ... מחקתי את ההודעות שלכם שלא לעניין ולא קשורות לדיון הנ"ל אנא מכם תתנהגו כמו שני אנשים בוגרים... ותמנעו מהודעות כמו אלו שמחקתי.
|
ציטוט:
לא חייב להיות פריק גנטי, לא חייב להיות לא טבעי, ולא חייב להיות מישהו עם משאלת מוות :):):):) זה פשוט מישהו שנהנה ללכת למכון כושר, לקרוע את עצמו לראות תוצאות :) אני הולך 5-6 פעמים בשבוע, תוכנית abc. אחד הדברים :p |
מה דעתכם על abc 5 פעמים בשבוע ? כי אני רואה פה הרבה שמתנגדים ל6 ו 5 פעמים בשבוע וזה מה שהייתי עושה עד עכשיו
abcxabx וככה הלאה 12 סטים באימון לשריר גדול ו 8 לשריר קטן . תודה |
בסופו של דבר על רוב האנשים abc לא ישפיע טוב אם זה עובד לכם סבבה תהנו אבל לרוב האנשים זה לא טוב
ד"א ניסיתם ab ? |
ציטוט:
אם abc לא משפיע טוב אז מה כן? |
ציטוט:
אז תעבוד fbw |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ