![]() |
נהיה לך גב..עושה רושם שהתחת גדל קצת לא?
|
:whistle:
ציטוט:
אישית לא שמתי לב. מה שכן נראה כיום טוב יותר מבעבר. הגב גדל זה מה שבטוח |
ציטוט:
תודה רבה |
עלית טוב.גדלת מאז שבאת לפורום מאז שראיתי תתמונות שלך פה בקיצר.ניראת טוב אהבתי תרגליים שלך.
|
זה נראה שממש צברת הרבה מסה..והשומן לא בשמים שזה לא רע..למרות שרואים שיש אחוז שומן גבוה אבל בשביל לראות את התוצאות האמיתיות רק אחרי חיטוב אבל חיטוב קטלני!!
שיהיה לך בהצלחה בהמשך! |
נראית טוב מאוד!, אחלה יד אחורית, רגליים וגב..
אהבתי תקעקוע חח |
אפשר לראות באמת שהרגליים הם החלק החזק אצלך אהבתי אותם ממש!
תמשיכי לעבוד.... |
תודה לכולם!!!
Vodex האחוז שומן באמת גבוהה שואף ל 30% כפי שאמר לי עמית ספיר.... אך עכשיו חורף לא מדאיג אותי :) mr dino רגליים האימון האהוב עלי:) לא סתם אני משקיע גם פעם היה החחלק הכי חלק ויזואלית קיצר תודה על התמיכה |
חלש***
|
גידלת לך תחת לתפארת מדינה ישראל .
תהיה בריאה |
גוף יפה סנדרה...!
תמשיכי ותצליחי! |
נראית טוב.. התקדמות באמת יפה ממה שראיתי בתמונות קודמות נשמה.
אני מאמין שעם המסה הנוכחית גם במצב נתון הנוכחי אחרי חיטוב כמו שצריך תראי מרשים מאוד.. ואם תמשכי עוד 3 חודשים מסה ותעשי חיטוב חכם תראי סוף הדרך.. בהצלחה בהמשך נשמה. נ.ב עד לאיפה הקעקוע הזה מגיע? טוסיק קטלני. |
רגלים יפות כנ"ל לגבי הגב, אחורית נראת טוב (למרות אחוז שומן גבוה רואים שיש לך אחורית יפה )
וקעקוע נדיר :) |
יד אחורית טובה, בייספס יקבל פיק ביום מן הימים, רגליים אזור מאוד חזק רואים זאת וגב התחלת לקבל עובי בגב אחלה של התקדמות=] בהצלחה!
|
לאיזה מצב הגענו שאנשים שופטים אשה לפי פרמטרים שלפיהם שופטים גבר... בואו נודה שכל גבר נמשך יותר לשבריריות והעדינות שבאשה. אימונים לנשים זה מבורך אבל מסה ועליה בשומן כי "לא משנה, עכשיו חורף" זה לא משהו שאשה צריכה לעסוק בו לדעתי.
|
איןןןןן הרגת אותי בתמונה השניה..
|
ציטוט:
אבל מי אנחנו שנשפוט ? אם זה מה שהיא אוהבת אז שיהיה לה לבריאות למה לא ? |
נראית מצוין
בהצלחה |
ציטוט:
מביא אותי לסיפוק, מעלה בי חיוך כל סוף אימון. אז מזה משנה מי יחשבו האחרים? כל עוד הלב שלי שלם ככה ?:) אוהבת אותך אנטושה |
בת במסה-זה חידוש בישבילי...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ