![]() |
וואו זאת העלייה הנקייה הכי מהירה שראיתי.
בורכת. |
בטח הגוף רק חיכה שתיתן לו פוש לגדול והוא היתפרץ
|
ואוו אחי איזה יופי השינוי,
12 קילו ,4 חודשיים וכזה שינוי . |
ציטוט:
בנץ' עם מוט התחלתי 40קילו 3x10 (בפעם האחרונה עשיתי 85 קילו אבל זה היה מזמן, אני מתרכז בדאמבלים) מסור התחלתי עם 12.5קילו 3x10 (היום 36קילו), מתח התחלתי 8 חזרות כפול 2 עם משקל גוף (היום 12 כפול 2 עם 7.5 קילו שאני מחזיק עם הרגליים), כל השאר אני לא ממש זוכר ויש גם כאלה שאני עושה עם כבלים אז זה לא יגיד לך יותר מדי... |
שינוי מעולה אחי..
אני זוכר אותך שרק נרשמת לאתר.. באמת שינוי מעולה כל הכבוד אחי.. |
תודה דה סאן, איתי ,אלירן ולוזון=]
אתם מחזירים לי תמוטיבציה שדי נעלמה בזמן האחרון, תודה! |
שינוי מטורף..
כמה היקף יד? |
Wtf כל הכבוד!!!
|
ציטוט:
|
תודה אוביזון וl&t!
לגבי ההיקף אין לי מושג אני משער שבסביבות ה34-35 |
ציטוט:
|
אני לא חושב שזה חומרים אני חושב שזו עבודה נכונה ופוטנציאל ,בתמונה הראשונה השחיפית רואים שיש מבנה יפה ליד אומנם ללא בשר אבל יש...החזה מעט בפיגור אבל סה"כ נראה שיש לך מבנה לא רע
מעבר לזה נראה מצויין ! |
נראה מעולה אני לא חושב שיש חומרים בעסק אני חושב שהוא נתן אימונים מסיביים עם תוכנית נכונה והרבה אוכל בריא אני מכיר מלא חברים שלי שעפו ככה בידיוק כמו שהוא אומר הכל מתחיל ונגמר באוכל
עשית שינוי מעולה רואים שהידיים נהיו מסיביות יותר קיבלת עובי ורוחב בגב יש מאסה טובה בבטן חבל שלא הוספת תמונת רגליים לפני ואחרי אני בטוח שעלית גם שמה חלק מהמאסה |
ציטוט:
אהם אהם ... :whistle: |
וואו, כזה דבר עוד לא ראיתי.
יפה מאד. |
ציטוט:
לצערי אין לי תמונת לפני של הרגליים כי עד לפני חודשיים לא יכולתי לאמן אותם כמו שצריך (הייתה לי פציעה ברגל כמה חודשים שנגרמה מהטניס ), הייתי עושה סתם סקואטים עם משקל גוף ועוד כל מיני שטויות כדי לשקם את הרגל מהפציעה שהייתה לי...אבל מאז שהתחלתי לאמן אותן ברצינות אני משתדל לתת בהן בכל הכח תודה מורטקס וavunari! |
למה ישר להכניס חומרים הבנאדם אני מכיר אותי פחות או יותר באופן אישי
בנאדם סוס שעלה עלייה מטורפת ויפה הגוף שלו עכשיו רק מחכה להתפתח ( גיל 18) השיא אני קורה לו עם תיראו כמה הוא משקיע עם זה באוכל ועם זה במכון לא תאמינו אני מוכן לשלם בישביל שיהיה לי שותף כמוהו באימונים כל הכבוד לך אחי אני בכל אופן יודע שאתה תותח , ועל תיתן בחיים למוטיבציה לברוח לך סומך עלייך תמשיך ככה |
וואו, עלייה רצחנית כל הכבוד בנאדם...
תן דגש יותר על החזה, וכל הכבוד... באמת בורכת, תמשיך ככה אחי ושלא תעלם לא טיפה של מוטיבציה... תמשיך לעדכן. אגב, מעניין אותי לדעת... אתה סופר קלוריות(אם כן כמה אתה מכניס ביום?) או שאוכל מה שבא? |
מזה ההדבר הזה?
4 חודשים?wtf? אתה לא רציני מזה היד הזאת? אחי מה אתה אוווכל |
תודה אלירן אחי יתותח!=]
ציטוט:
אין לי ממש איך לתת דגש לחזה מעבר למה שאני נותן...ניסיתי לשלב מדי פעם דרופסטים, שינויים באינטנסיביות של האימון וכל מיני דברים אחרים, תוסיף לזה גם את העלייה הגדולה במשקלי עבודה ומה שיוצא זה שאין לי מושג למה החזה לא גדל מספיק...הוא גדל בטוח אבל לא מספיק בזה אני גם מודה:\ לגבי הקלוריות ניסיתי לספור בהתחלה אבל מהר מאוד ירדתי מזה והתחלתי פשוט לאכול הרבה. בערך בכל רגע שאני מרגיש רעב אני מפרק איזה קערה של ש"ש או פסטה, או פותח איזה טונה או סתם שותה שייק...אין לי תפריט הכל לפי הרגשה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ