![]() |
ציטוט:
|
טוב לכל המבינים רק לידע אתכם, אני לא הכי בעד שתיית ביצים אבל כדי שהחיידק שבביצה יושמד היא צריכה לפחות בישול של 5 דקות ז"א שרק ביצה קשה היא "תקינה" במאה אחוזים, ביצה מטוגנת בכל צורה שהיא תהיה מסוכנת אם היה בה את החיידק כי ביננו אחרי 5 דקות טיגון יוצא אבק ביצים, אז מהבחינה הבריאותית אין בעיה זה מסוכן כמו לאכול חביתה או מבולבלת או עין, זה פשוט סתם מגעיל.
|
מה הבעיה זרוק תביצים למים רותחים עד שיהיו לך ביצים קשות ואז תאכל אותם, אבל לא חיות.
|
תירדו ממנו, שישתה את החיידת ייחלה וירגיש גבר
|
הייתה לי גם תקופה שהייתי שותה ביצים אחי
ואללה לא חטפתי שום חיידק פשוט הקיבה שלי לא ההייתה רגילה לזה והייתי מסתובב כול הזמן עם תחושב לא נעימה בבטן ,לא כאבים או משהו כן פשוט תחושה מגעילה כזאת וגם אתה כול 10 דקות בשרותים וזה ויתרתי אני עושה חביתות וביצים קשות זה אותו דבר אחי |
ציטוט:
|
מה באאמת מישו עושה את זה?
|
ציטוט:
|
יאללה, תתחיל לקרוא קצת.
שים לב למאמר הבא, שמדבר על ערך גבוה יותר של BV בביצים מבושלות לעומת ביצים חיות (אני יודע שבעיות באצבעות מקשות על הרצת חיפוש באתר למילה "ביצים", אז הרצתי בשבילך וישבתי לקרוא מה שרלוונטי ב-12 בלילה) http://www.israelbody.org/index.asp?...rchparam=ביצים בנוסף, יש מאמר של לייל מקדונלד (שצוטט בהרחבה בפורום לא מעט) מתוך הספר שלו ("ספר החלבון") שמדבר על זה ששתו ביצים בתקופת שנות ה-70 כשכל תזונת פיתוח הגוף לא הייתה קיימת ולא ידעו כלום. הוא מדבר על זה היום יש המון ידע וכל מתאמן מתחיל יודע הרבה יותר ממה שידעו אדז המקצוענים. כל הפתרונות קיימים בצרות חלבונות מזוקקים (משקאות, אבקות), קריאטין וכל היתר. |
ציטוט:
|
נראה לי הוא הבין את הרעיון אחרי 29 תגובות של אותו דבר
|
איכס, לשתות ביצים?
|
אם אתה רוצה להתאבד ואתה לא שלם אם ההחלטה שלך זה שיטת מעבר, עכשיו תיהיה קצת רציני אתה מסטלבט שאתה שואל את זה? לא ידוע לך על חיידק הסלמונלה? אם לא ידעת איכות חלבון הביצה ממש לא נדפקת אחרי הבישול, כך שאם תחמם גם תחסוך סבל של אכילת דבר שהוא לא למאכל אדם וגם תחסוך סיכון לחטוף את הסלמונלה.
|
ועדיין ממשיכים לומר לו אותו דבר...
|
אפשר לשתות ביצה, אני חושב(אני לא בטוח) שאפשר לשלב את זה עם סודה, שאיכשהו מנטרלת את ההשפעה
אבל אני לא בטוח!! |
דבר ראשון, לא מתים מסלמונלה, אך זה גורם לכאבי בטן עזים ושילשולים
דבר שני סלמונלה זה בביצה עצמה לא בקליפה ולא צריך לא לקרצף ולא לשפשף דבר שלישי, אם אתם רוצים בכל זאת לשתות ואתם אוהבים תטעם של ביצה חיה, תשימו אותה במים רותחים כ5 דקות ואז היא תתבשל מעט (תתחמם אך לא תתבשל עד הסוף) וזה בעצם הורג את החידק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ