![]() |
ציטוט:
קצר |
ציטוט:
נכון מאד.. קח את עצמך בידיים תקרא ותשכיל ותעבוד או שתשתוק ותפסיק להתבכיין כמו ילדה על זה שאתה רזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שרוצה זה מול העיניים ... מי שעדיין ממשיך לכתוב אחרי כן כנראה עצלן, מעפן, חובבן, או טרול (אחד שאוהב להספים) |
קודם כול למה ישר לתקוף כולה בסך הכול שאלתי שאלה לא צריכים לבוא בגישה כזאות זה ממש לא יפה ביקשתי בסך הכול עזרה לא אמרתי שהמדריכים לא בסדר פשוט ניסתי בעבר כמה ולא עזר לי אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל
והנושא אם אבקות חשוב לי מאוד...אני רוצה לדעת אם אני יקח אבקה אני יתנפח או שזה שטויות? |
טוב ילד לך הביתה...ש-ל-ו-ם!!!
רוצה אבקות.....טוס טוס מפה!!!!היה פה חד כמוך מה אתה חושב שאנחנו משחקים בקקה ורק לוקחים אבקות וגודלים?! אחרי שתרשם לחדר כושר תכנס לפה ונעזור לך לא דקה לפני ש-ל-ו-ם!!!! |
אחי , זה לא פורום של איך לעלות במשקל . זה פורום של ספורט , של דרך חיים
רוצה לעלות במשקל ? לך תאכל , אין שום פיתרון אחר לא מצליח לאכול ? יש אבקה מיוחדות בשם קלורין ,או פחיות שתיה בשם אנשור (שלא לוקחים אותם פה ) שיכולות לעזור לך זה מיוחד לאנשים שלא יכולים לאכול הרבה לגבי האבקות שיש פה , זה לא בשבילך אם אתה לא עוסק בספורט שאל את הדיאטנית הקרובה |
...
ציטוט:
קודם כול אל תתקוף אותי למה שאני לא ידלק אל תדבר לאנשים מאחורי מסך ככה שאתה לא מכיר שמעת g-g ולך אחי תשמע אני גם בכיון של ספורט אבל הבעיה בשביל להגיע לספורט ולכושר צריך גם לגדול אתה לא יכול לפתח מאסה בלי שאין לך שומן הכוונה שלי שאיזור העליון ממש ממש ממש שטוח מפחיד!!!! אז אני מתכון שקצת לעלות במשקל ואז להתחיל להתאמן כמו שצריך ולגבי דיאטנית הייתי בקופת חולים והיא סתם חארטה מחפש דיאטנית של ספורט שיכולה לעזור לי יש לך איזה המלצה? |
ציטוט:
"אתה לא יכול לפתח מאסה בלי שאין לך שומן " מה זה אמור להביא? כמו שאמרו תרשם לחדר כושר אחרי זה תבוא בבקשות אתה פשוט בנאדם הזוי |
ציטוט:
אז אני יגיד לך את זה ככה יש לי מולטי טריינר בבית והייתי מתאמן איתו הרבה בסטים במשך כמה זמן רצוף ולא עליתי לא במאסה ולא במשקל המטרה שלי כרגע היא להשמין נטו להשמין אבל לא להשמין מלוכלכלך כול יום 8 המבורגרים זה גם הרבה כסף להשמין כמו שצריך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ