ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ידיים .. (https://israelbody.com/showthread.php?t=44335)

MEIR-GABAY 09-11-08 13:48

אוקיי חברים תודה רבה על העזרה אני אעדכן אותכם ..

פאוור 09-11-08 15:01

אל תתאמן על ידיים תאמן חזק שרירים גדולים עם משקלים חזקים והידיים יגדלו יופי לפעמים מתאמנים יותר מדי על ידיים ובגלל זה הם לא גדולת

Bono 09-11-08 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור (הודעה 694934)
אל תתאמן על ידיים תאמן חזק שרירים גדולים עם משקלים חזקים והידיים יגדלו יופי לפעמים מתאמנים יותר מדי על ידיים ובגלל זה הם לא גדולת

:ok:
פותח האשכול, תאמץ את העצה הזו.

hypertrophy 09-11-08 15:15

ז\ה גם נכון....אבל בנוסף תעשה שני תרגילים שונים לידיים

מושיק23 09-11-08 17:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 694751)
עזוב...הבעיה האמיתית היא שאתה עושה את אותו התרגיל רק עם מכשיר שונה...היה פה מישהו כזה כבר..
אישית אני אומר לך תעשה ישיבה בשיפוע עם משקולות 3 סטים
ופריצ'ר אחיזה רחבה 3 סטים
ותראה שינוי ענק ביד מניסיון!!
היו לי כבר אינספור מתאמנים שהיו עושים מה שאתה עשית בכל מיני שרירים[חזה ידיים בעיקר] ואחרי ששיניתי להם הם גדלו בצורה משמעותית...
תנסה את שני התרגילים האלה ואני ממבטיח לך שינוי
אם ממש בא לך תוסיף סט אחד של כפיפה במוט כשכפות הידיים מופנות למטה[פרונציה] אבל זה ממש ממש לא חובה העיקר הם שני התרגילים הראשונים שכתבתי
דווח לנו איך זה עבד

היי, יש לי את אותה בעיה, ואני שוקל להוסיף את התרגילים שציינת, כמה שאלות:

אפשר לשלב את 2 התרגילים שציינת ליידים בסוף אימון starting srength?
"ישיבה בשיפוע עם משקולות" - שיפוע של כמה מעלות?
פריצ'ר - אפשר לעשות בצורה כזאת שמניחים את היד על ספת האימון(איפה שהגב נמצא כשיושבים על הספה) שמוטה בזויית מתאימה ואז מאמנים כל יד עם דאמבל?

the animal 09-11-08 19:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מושיק23 (הודעה 695056)
היי, יש לי את אותה בעיה, ואני שוקל להוסיף את התרגילים שציינת, כמה שאלות:

אפשר לשלב את 2 התרגילים שציינת ליידים בסוף אימון starting srength?
"ישיבה בשיפוע עם משקולות" - שיפוע של כמה מעלות?
פריצ'ר - אפשר לעשות בצורה כזאת שמניחים את היד על ספת האימון(איפה שהגב נמצא כשיושבים על הספה) שמוטה בזויית מתאימה ואז מאמנים כל יד עם דאמבל?

בstarting strengh אין ממש צורך בתרגילי עזר לשרירים קטנים, ובטח שלא בשניים. אם אתה רוצה תן לידיים 4-5 סטים בשבוע, יותר מזה נראה לי מוגזם.
השיפוע הכי נוח לדעתי זה 50-60 מעלות אבל אם נוח לך ב60 תעשה ב60.
בד"כ יש מעמד מיוחד לפריצ'ר, עשייתו על ספסל כזה תגביל לך את טווח התנועה במעט, כשתיישר את היד לגמרי המתח מהיד לגמרי.

WEST $ SIDE 09-11-08 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור (הודעה 694934)

שטויות במיץ...
בחיי שאני מתעב את הגישה הזו תאמן שרירים גדולים והידיים יגדלו , אני באמת רוצה לראות אותך עושה את זה והידיים שלך נשארות בפרופורציה עם שאר הגוף....

the animal 09-11-08 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 695439)
שטויות במיץ...
בחיי שאני מתעב את הגישה הזו תאמן שרירים גדולים והידיים יגדלו , אני באמת רוצה לראות אותך עושה את זה והידיים שלך נשארות בפרופורציה עם שאר הגוף....

אם אתה עובד את התרגילים הגדולים (מתח ובנט לגב, לחיצה ולחיצה בשיפוע לחזה ומילטרי לכתפיים) יש צורך בלא יותר מגירוי ישיר חד פעמי לשרירי הידיים. מניסיון אישי שלי, ושמעתי מאנשים אחרים, גם פה בפורום

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ