ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   >>>גלעד אחרי אימון היום<<< (https://israelbody.com/showthread.php?t=4429)

Night_Wolf 14-01-07 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
דרך אגב מישהו יכול לעלות תמונה שלו עם ג'ינו ותמונה לאחר ניתוח ?:huh:

יש לי תמונה שלי אם ג'ינו אחי אבל היא ממש ממש לא ברורה כי אני שמן טילים שם וגם בנוסף אני אם בגדים ממש ארוכים הייתי בנופש אם חברים בצפון ואני מכוער שם אש צחקתי והייתי מסטול מוודקה הייתי שם אולי על 48 אחוז שומן

מתן18 14-01-07 21:25

מסיבי ביותר!!!!!!!

בטח זה בגלל איכות התמונה או משהו..אבל אתה לא נראה 106 קילו..

kahanna 14-01-07 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יש לי תמונה שלי אם ג'ינו אחי אבל היא ממש ממש לא ברורה כי אני שמן טילים שם וגם בנוסף אני אם בגדים ממש ארוכים הייתי בנופש אם חברים בצפון ואני מכוער שם אש צחקתי והייתי מסטול מוודקה הייתי שם אולי על 48 אחוז שומן

למה היה לך ג'ינו אחי? השתמשת בסטרואידים?

Night_Wolf 14-01-07 21:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kahanna
למה היה לך ג'ינו אחי? השתמשת בסטרואידים?

הג'ינו התחיל אצלי בכיתה ו' ואם הזמן הוא החמיר כניראה עקב בעיה הורמונלית או משהו לא צריך לקחת סטרואידים כדי שלבן אדם יהיה ג'ינו ..
למרות שחלק מהסטרואידים שקיימים היום אכן גורמים להיפתחות של ג'ינו עכשיו חלאס אחי לדבר על סטרואידים ינעלו לי תפוסט

NIRAN 14-01-07 21:34

חיכיתי לראות תמונות שלך!
רואים עלייך גב גדול, הביספס לא כזה קטן... אחרי חיטוב בכלל יהיה בסדר

לסיכום: שור.

kahanna 14-01-07 21:37

ציטוט:

הג'ינו התחיל אצלי בכיתה ו' ואם הזמן הוא החמיר כניראה עקב בעיה הורמונלית או משהו לא צריך לקחת סטרואידים כדי שלבן אדם יהיה ג'ינו ..
למרות שחלק מהסטרואידים שקיימים היום אכן גורמים להיפתחות של ג'ינו עכשיו חלאס אחי לדבר על סטרואידים ינעלו לי תפוסט

היה לך גושים מתחת לפטמות או שהחזה שלך קיבל צורה משונה?

Night_Wolf 14-01-07 21:39

ציטוט:

תאמת מה שאמרתה עכשיו אחי זה אשכרה חילקתה את הג'ינו ל 2 החזה שלי קיבל צורא משונה וגם היה לי גוש אסטרוגן בפיטמה שגרם לה להיות גדולה נפוחה ומגעילה

קיצור אחי ג'ינו זה דבר מעצבן ואני לא מאחל לאף אחד כזה דבר

מתן18 14-01-07 21:39

ציטוט:

וואי איזה חסרי תאקט!!!

אתם לא חושבים שאולי לא כ"כ נעים לו לדבר על זה!?

Night_Wolf 14-01-07 21:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
וואי איזה חסרי תאקט!!!

אתם לא חושבים שאולי לא כ"כ נעים לו לדבר על זה!?

צודק אח שלי!
באמת לא כלכך נעים לי לדבר על זה כי סבלתי מזה הרבה בחיים שלי ואכלתי מלא חרא,אני שמח שזה מאחורי ואם אפשר בבקשה להתיחס לתמונות שהעלתי ולא לעבור לנושא אחר..

מתן18 14-01-07 21:43

ציטוט:

צודק אח שלי!
באמת לא כלכך נעים לי לדבר על זה כי סבלתי מזה הרבה בחיים שלי ואכלתי מלא חרא,אני שמח שזה מאחורי ואם אפשר בבקשה להתיחס לתמונות שהעלתי ולא לעבור לנושא אחר..

אני מבין לגמרי..למרות שעכשיו אין לך את זה אז זה כבר לא רלוונטי...כך שאין לך מה להתבייש..

Goldberg 14-01-07 21:44

גדול ומסיבי
זה שאמר שהיד שלו לא נראית 45-אחי אתם שוכחים שהבן אדם 1.86 הוא גבוה ואולי זה לא נראה לך בגלל שהוא גדול.
וגם זה שאמר שהוא לא נראה 106 קילו-אתם פשוט שוכחים שהבן אדם גבוה וגם רחב אז בגודל כזה 106 קילו זה סבבה לגמרה.

ואגב גילעד היד שלך מזכירה לי את שלי חבל על הזמן חח איזה באסה זה אה מה שלא תעשה היד הקידמית פשוט לא גודלת ביחס לשאר הגוף וגם בגלל הגנטיקה אין לך את הפיק הזה, את הבליטה הזאת כשאתה עושה שריר :(

kahanna 14-01-07 21:47

ציטוט:

צודק אח שלי!

אין בעיה אחי לא ידעתי שזה נושא רגיש אחי... מצטער
טוב שזה כבא מאחוריך...
בכל מקרה אתה נראה מסיבי רואים השקעה בהצלחה בהמשך הדרך.

Night_Wolf 14-01-07 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Goldberg
גדול ומסיבי
זה שאמר שהיד שלו לא נראית 45-אחי אתם שוכחים שהבן אדם 1.86 הוא גבוה ואולי זה לא נראה לך בגלל שהוא גדול.
וגם זה שאמר שהוא לא נראה 106 קילו-אתם פשוט שוכחים שהבן אדם גבוה וגם רחב אז בגודל כזה 106 קילו זה סבבה לגמרה.

ואגב גילעד היד שלך מזכירה לי את שלי חבל על הזמן חח איזה באסה זה אה מה שלא תעשה היד הקידמית פשוט לא גודלת ביחס לשאר הגוף וגם בגלל הגנטיקה אין לך את הפיק הזה, את הבליטה הזאת כשאתה עושה שריר :(

זה לא שאין לי תפיק אחי הוא פשוט לא מפותח ויהיה לי מאוד קשה לפתח אותו בעיקר שאני בחיטוב אני צריך להיכנס למסה רצינית כדי שמשהו יזוז שם,אני יכול להבטיח לך שגיל נותן לי את אימוני הדו ראשי הכי מאסיביים ביותר ושלבתי בהם טיפ או 2 של חברי היקר גיימר:)
ובהחלט היד שלי גדלה והיתעצבה בהשוואה למה שהיא הייתה אבל עדין עבודה רבה לפני וגם כדי לראות פירק כמו שצריך ומעוצב צריך חיטוב יסודי שזה גם דבר שעדין אין לי

Ice-Cube 14-01-07 21:51

אחי אתה נראה מצויין
היה לי אותו מקרה כמו שלך אם הבייספס

Nimrod 14-01-07 21:53

סוס רציני!
מעניין אותי החזה \ בטן.

OMRI-TURBO 14-01-07 22:06

בואנה התמונות האלה לא עושות לך טוב! במצלמה אתה פי 2 יותר ענק!
בכלל אתה ענק, כניראה תמונות לא טובות.
ראיתי אותו במצלמה, עולם אחר לגמרי.

Night_Wolf 14-01-07 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
בואנה התמונות האלה לא עושות לך טוב! במצלמה אתה פי 2 יותר ענק!
בכלל אתה ענק, כניראה תמונות לא טובות.
ראיתי אותו במצלמה, עולם אחר לגמרי.

תגיד לי איפה אתה נעלם אחי?המסנג'ר שלי מחוק ונימחק לעולמי עד בגלל הספיי שהוא הביא לי למחשב :cry_1:

Dino Psaras 14-01-07 22:10

ענקי ומאסיבי ביותר, בהצלחה בחיטוב אחי!

Daniel-Barak 14-01-07 22:10

כל הכבוד, גלעד, אחלה ידיים, התרשמתי מהן בעיקר. הכתפם נראות גם טוב מאוד!
אתה צריך לתת קצת יותר עבודה לבייספס ולשפר את יד ימין, כי היא נראית קצת יותר קטנה משמאל.

בהצלח בהמשך, אל תשכח לשים תמונות מסוף חיטוב!

zed 14-01-07 22:19

פייייי...
כל הכבוד!
איזה שיפור...
איזה מסת שריר.
יפה מאד
תמשיך ככה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ