![]() |
למנהלים: בעניין ההודעות הפרטיות ועוד דברים חשובים שאתם רוצים להשים\להוסיף תגידו לי עם יש לכם איזה בעיה שאתם לא מצליחים לסדר או כול דבר שקשור לפורום תגידו כי אני מכיר כמה אנשים שמבינים טוב בכול הדברים האלה...
|
דבר ראשון יכלת לרשום את ההודעה הזאת במקום ההודעה הראשונה שפרסמת ואז שרשרת לך כמה ח'ברה שהם די מושפעים מהשאר אבל זה לא חשוב כרגע.
ברגע שיש משהו שישפר את הפורום אתה לא מתייחס אל זה כמשהו מצועצע או ילדותי, כמו שהראתי את הדוגמאות למעלה קראת אותם? זה משהו אל שימושי? או ילדותי? זה יחסוך המון הודעות מיותרות וגם יוסיף עוד אפשרויות. במקום שיהיה אשכול אחד עם 200 הודעות מסובכות וארוכות של תפריטים או אימוניים מומלצים למה שלא יהיה עמוד אחד מרוכז לזה? זה הרבה יותר עדיף ונוח לקריאה (לדעתי). שוב אפשר לחשוב על כמה דברים שהם פחות משמעותיים אבל יתנו לך את השינוי הנוח ביותר, בקשר לפרסומת אם כבר העלת את זה ולא התיחסו אז זה משהו אחר. |
אופיר את מי אתה מכיר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה שואל אותי, לדעתי צריך להגביל את החתימות כאן עם תמונות. פשוט שלא יהיו תמונות בחתימות. זה ממש מכער את הפורום, במיוחד ששמים איזו תמונת ג'מבו שמגדילה ת'פריים פי שתיים. דבר אחרון שכמעט שכחתי, בקשר להודעות פרטיות, כבר הפסקתי לספור את הפעמים שאמרו את זה, אבל לא יהיו פה הודעות פרטיות. אלא אם כן גיל ישנה את דעתו. |
וואדים, הודעות פרטיות הם לא רוצים לשים כי המנהל הראשי (גיל גרנות) לא רוצה שאנשים כמוך ימכרו לילדים תמימים סטרואידים ;)
|
ציטוט:
:):):):) תגיד,מה הקטע של החתימה שלך?? |
ואללה אני וסטרואידים ממש לא הולכים ביחד, בקושי חלבון התחלתי לקחת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זאת לא הסיבה זאת אחת מהם אני חושב, יש עוד המון המון סיבות.
|
לפי דעתי צריך להוסיף הודעות פרטיות דחוף !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הכי מעצבן פה בפורם שכל הזמן רואים פה בצד את נפתלי.... איך הוא היה ואיך הוא נהיה .. זה הכי מעצבן
|
כן הנפתלי הזה בצד באמת מאוס לדעת צריך להוריד אותו דחוף וצריך להוריד חתימות של תמונה יש פה מלא אנשים ששמים חתימות מעצבנות של חצי עמוד מה שזה גם ממש מכוער....
|
ציטוט:
בונה ימנייק תוריד את הציצים האלה כול הודעה שלך אני ניתקע על ציצי איזה 10 דקות ורק אחרי זה ממשיךחחחחחחחח |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ