ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   המון בעיות בפורום... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4428)

אופיר111 14-01-07 21:20

למנהלים: בעניין ההודעות הפרטיות ועוד דברים חשובים שאתם רוצים להשים\להוסיף תגידו לי עם יש לכם איזה בעיה שאתם לא מצליחים לסדר או כול דבר שקשור לפורום תגידו כי אני מכיר כמה אנשים שמבינים טוב בכול הדברים האלה...

vadim88 14-01-07 21:24

דבר ראשון יכלת לרשום את ההודעה הזאת במקום ההודעה הראשונה שפרסמת ואז שרשרת לך כמה ח'ברה שהם די מושפעים מהשאר אבל זה לא חשוב כרגע.

ברגע שיש משהו שישפר את הפורום אתה לא מתייחס אל זה כמשהו מצועצע או ילדותי, כמו שהראתי את הדוגמאות למעלה קראת אותם? זה משהו אל שימושי? או ילדותי? זה יחסוך המון הודעות מיותרות וגם יוסיף עוד אפשרויות.

במקום שיהיה אשכול אחד עם 200 הודעות מסובכות וארוכות של תפריטים או אימוניים מומלצים למה שלא יהיה עמוד אחד מרוכז לזה? זה הרבה יותר עדיף ונוח לקריאה (לדעתי).

שוב אפשר לחשוב על כמה דברים שהם פחות משמעותיים אבל יתנו לך את השינוי הנוח ביותר, בקשר לפרסומת אם כבר העלת את זה ולא התיחסו אז זה משהו אחר.

vadim88 14-01-07 21:25

אופיר את מי אתה מכיר?

מתן18 14-01-07 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ohadhost
:disgust: אם המנהלים רוצים לעלות את רמת הפורום שלפחות יתנו באנים למישתמשים שמגיע להם

כל כך נכון!!

- Idan - 14-01-07 21:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vadim88
ברגע שיש משהו שישפר את הפורום אתה לא מתייחס אל זה כמשהו מצועצע או ילדותי, כמו שהראתי את הדוגמאות למעלה קראת אותם? זה משהו אל שימושי? או ילדותי? זה יחסוך המון הודעות מיותרות וגם יוסיף עוד אפשרויות.

מה שאמרת בקשר לזה שיהיה רשום מתחת לתמונת האווטר את המשקל, גיל, גובה, ועוד כל מיני נתונים כאלה, אפשר להכניס את זה לפרופיל הפומבי, בשביל זה הוא קיים. פשוט במקום שזה יהיה גלוי, עושים קליק אחד עם העכבר ומגלים אותו.
אם אתה שואל אותי, לדעתי צריך להגביל את החתימות כאן עם תמונות. פשוט שלא יהיו תמונות בחתימות. זה ממש מכער את הפורום, במיוחד ששמים איזו תמונת ג'מבו שמגדילה ת'פריים פי שתיים.

דבר אחרון שכמעט שכחתי, בקשר להודעות פרטיות, כבר הפסקתי לספור את הפעמים שאמרו את זה, אבל לא יהיו פה הודעות פרטיות. אלא אם כן גיל ישנה את דעתו.

Nimrod 14-01-07 21:52

וואדים, הודעות פרטיות הם לא רוצים לשים כי המנהל הראשי (גיל גרנות) לא רוצה שאנשים כמוך ימכרו לילדים תמימים סטרואידים ;)

מתן18 14-01-07 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
וואדים, הודעות פרטיות הם לא רוצים לשים כי המנהל הראשי (גיל גרנות) לא רוצה שאנשים כמוך ימכרו לילדים תמימים סטרואידים ;)

:):):):)

תגיד,מה הקטע של החתימה שלך??

vadim88 14-01-07 21:55

ואללה אני וסטרואידים ממש לא הולכים ביחד, בקושי חלבון התחלתי לקחת.

vadim88 14-01-07 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
:):):):)

תגיד,מה הקטע של החתימה שלך??

נמרוד הוא ילד קצת מתוסבך....

Nimrod 14-01-07 22:00

ציטוט:

ואללה אני וסטרואידים ממש לא הולכים ביחד, בקושי חלבון התחלתי לקחת.

בצחוק :) אבל זו באמת הסיבה שאין פה הודעות פרטיות.

vadim88 14-01-07 22:11

זאת לא הסיבה זאת אחת מהם אני חושב, יש עוד המון המון סיבות.

Psychopath 14-01-07 22:14

לפי דעתי צריך להוסיף הודעות פרטיות דחוף !

SaBaTuHa 14-01-07 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

ואאאאייייייייי הרגת אותיייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח

אופיר111 14-01-07 23:20

ציטוט:

אופיר את מי אתה מכיר?

מכיר אחי מכיר רק שאחד המנהלים יגיד לי עם הוא צריך עזרה בזה אני יעזור לו בכיףף:jockey: ..

Naor Pinto 14-01-07 23:21

הכי מעצבן פה בפורם שכל הזמן רואים פה בצד את נפתלי.... איך הוא היה ואיך הוא נהיה .. זה הכי מעצבן

Ori-Silver 14-01-07 23:23

כן הנפתלי הזה בצד באמת מאוס לדעת צריך להוריד אותו דחוף וצריך להוריד חתימות של תמונה יש פה מלא אנשים ששמים חתימות מעצבנות של חצי עמוד מה שזה גם ממש מכוער....

שריר בתחת 14-01-07 23:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk
:flowers:

בונה ימנייק תוריד את הציצים האלה כול הודעה שלך אני ניתקע על ציצי איזה 10 דקות ורק אחרי זה ממשיךחחחחחחחח

Night_Wolf 14-01-07 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

:cry_1: :cry_1: :1eye: :1eye:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ