![]() |
:confused:
ציטוט:
כל אחד בה וחושב ניהיה פרופסור עם הנקודות למחשבה האלה, יאללה נו מקרה חושבים שגילתם איזה משהוא חדש אז זה ידוע שבחלב יש חומרים משמרים למה יש משהוא שאין בו ?, ולפי היניקה מה זה החרטא הזאת זה כמו שאני יגיד לך כשאנכנו נולדים אנכנו יונקים חלב אז אולי אנכנו צמחוניים ? נקודה למחשבה |
ציטוט:
|
אחי זה שטויות!
כל המאמנים שלי מעודדים את כולם לשתות חלב(גם אני גר בארצות הברית) וחלק מהמאמנים שלי ששיחקו בקולג' אמרו לנו ששם עוד יותר ממליצים על חלב ובכלל.. יש פה פרסומות בכל פינה על זה שחלב זה טוב(במיוחד לאתלטים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועכשיו מה הקשר בין זה שאנחנו שותים חלב לבין זה שאנחנו צריכים להיות צימחוניים? יש לנו ניבים וזה כדי לפרק את בשר. |
הייתה על זה כתבה בחדשות שחלב לא עוזר בכלום, אלא רק גורע!
הוא עוזר רק כאשר אתה יונק אותו מהאמא בגיל קטן... חוץ מזה שלא כדאי לסמוך על הערכים תזונתיים שלו... כם תראו לי באדיבילדר מפורסם אחד שמשתמש בחלב, אפילו כמקור לחלבון! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד פעם אתה מביא לי את הנימוקים המגוכחים האלה, עכשיו בגלל שיש לנו ניבים צריך לאכול רק בשר? אסור לאכול ירקות גם? אתם ממש עושים צחוק מעצמכם עם ההסברים האלה כל אחד מביא פה איזה תיאוריה לא קשורה אחרת |
ציטוט:
[ ואז נזכרתי שרשמתה את זה ציטוט:
|
כל ההודעות פה זה גיבובים של שטויות, עדיף למחוק את הדיון הזה ולשכוח שהוא אי פעם קרה
|
ציטוט:
תיקנתי לך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תקרא בעמוד הראשון מה כתבתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה גם לא הבאת הסבר, הבאת טענה לא מבוססת, תביא לי מחקרים שאומרים שחלב לא מזיק בכלל ולא עושה לנו בעיות הורמונליות |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ