![]() |
ציטוט:
|
אבא שלי למרות שהדעה שלו לא חשובה הוא בעצמו מודע לאבקות אז אין בעיה.
אמא שלי עדיין חושבת שזה רעל אבל היא לא תגיד לי לא להשתמש. |
אחי אני יכול להראות לך מאמר אבל זה באתר אחר אז אני לא יודע עם אני יכל לפרסם אותו
|
ציטוט:
שמע, קריאטין זה אקסטרה, ממש ממש ממש לא חובה וגם לא נותן תוצאות כ"כ גדולות, הוא נחמד. אבקת חלבון יוצא לי יותר חסכוני מאשר קוטג' למשל אז זה טוב לכיס של ההורים שלי, ככה שאני הייתי מביא חלבון וזהו. |
אתה יכול להגיד לה שיש לזה אישור של משרד הבריאות ואת האישור של הfdi ואם זה היה מסוכן
לא היה להם את האישורים האלה. |
אבקת חלבון וגיינר יש אישור למה אב לשלי דיבר עם רופא ואישר לו את זה..
אבל אם אני יתחיל להביא קריאטין וננו ואפור ועוד כל מיני כאלה אני לא חושב שיסכים.. אבל אני גם לא יביא את זה כי אני לא מאמין בשטויות האלה,מניסיון. אם להביא אז רק את הדבר האמיתי |
אני עדיין מחפש מאמר מתאים ולא מצאתי, יש פה למישהו מאמר מתאים שמוכיח שאין חשש בצריכת אבקת חלבון?
|
ציטוט:
|
זה לא הולך ככה אצלנו ההורים דואגים...
|
אחי גם אצלי ההוריד כחה.
אמרתי להם שנלך לתזונאי מומחה ונישאל אותו אם זה מסוכן והם אמרו בסדר. אז רק מה שחשוב שהתזונאי שאני ילך אליו יגיד שזה בסדר ואני מסודר. |
Lol ההורים שלי בהתחלה עשו פרצוף ואמרו שזה הכל חרטא וזה זבל וחבל על הכסף.
ועכשיו הם מספרים לאורחים שיש לי "אבקה מיוחדת" שאני שותה לשרירים. חחח. ודואגים שהטעם יהיה לי טעים.. |
אוקיי, ההורים אמרו לי ככה.
1] תביא את הערכים של האבקה 2] האם יש לזה אישור של משרד הבריאות? 3] נלך לרופא ספורט משירות מכבי והוא יעזור בהחלטה. מישהו יודע מה הערכים של האבקה והאם יש לזה אישור של משרד הבריאות |
ציטוט:
אבל תנסה, אולי תיפול על מישהו נורמלי :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ