![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אחי הוא התחרה "באולימפידה" בתור אצן נכון גבר!!! |
ציטוט:
אז טעיתי מה קרהה ? עוד טמבל חש גבר. |
אני לא חושב שהית' היה צריך לקחת את דקסטר
דקסטר ניצח אותו בגב על כל חלקיו-תחתון, טרפזים, לטיסימוס וכו' בחזה הוא לקח אותו גם. בבטן שזה גנטיקה ואין מ הלעשות האומנם אבל כמובן שהבטן של דקסטר הרבה יותר אסטטית. פיל לקח בידיים כמובן ואולי קצת ברגליים ששם זה די צמוד. |
ציטוט:
פיל ? הצחקת אותי. דניס ? הצחקת אותי. עוד משהו ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תוריד את ג'אי לגובה של דקסטר תבין על מה אני מדבר.. כנ"ל דניס. מבחינת מסה ברור שדקסטר לא שוקל יותר אבל שוב בגלל הגובה.... ! |
דקסטר היה הכי שלם ואסתטי מכל המתחרים, למרות שרובם היו גדולים ממנו. עדיף שכל הטיפשים שמשוכנעים שצריכה להיות כוכבית ליד הזכייה שלו, יעברו לתחום ספורט אחר.
|
זה לא מ- 1999 רוני לבש תחתונים וורודים ב- 99.. זה משנות ה- 2000 המוקדמות (אם אני לא טועה)
נו אז מה..? פיל היט היה נראה כמו תינוק ליד דקסטר באותה התקופה, והיום..? |
ציטוט:
זה לא אולימפידה אלא מיסטר אולימפיה ודקסטר לא היה הכי גדול, וגם לא הכי כבד..... |
ציטוט:
תאמין לי שאני יודע טוב מאוד שזה מר אולימפיה. ודקסטר לא הכי כבד אבל זה כמו שתביא בחור 2.20 עם מסה שנראית לעין כמו של דקסטר אבל מן הסתם שהוא ישקול איזה 260 קילו אז ברור שהוא יהיה הכי כבד אבל לא בהכרח הכי גדול ביחס. |
אלון זה מ 99 אחי , ואתה צודק בקטע של התחתונים הורודים .
http://www.muscletime.com/gallery/d/...afa0cc26d0b8ff הם מחליפים תחתונים בשיפוט המקדים ובערב התחרות . |
ואוו..ווילר פשוט אסטתי בטירוף.. רוני יצא מטורף בתמונה,אבל לדעתי היה צריך ללכת לווילר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ