ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   יש פה עוד מישהו שהנאנו ואפור עשה לו סחרחורות? (https://israelbody.com/showthread.php?t=43776)

haas 29-10-08 12:31

כן
הארוחה האחרונה שלי לפני שלקחתי את זה אתמול הייתה במרווח של שעתיים וחצי בערך ככה שהבטן הייתה די ריקה

Hagai21 29-10-08 12:59

אחלה.
אז תמשיך איתו בדיוק כמו שאמרו לך פה, אל תתרגש מהתופעות האלה זה קורה להרבה וגם לי,
הם יעלמו ואתה תהנה ממנו.

haas 29-10-08 19:59

טוב אז היום עוד פעם עשיתי כמו אתמול, אכלתי שעתיים וחצי לפני שלקחתי את הנאנו שאותו צרכתי רבע שעה לפני האימון. הפעם לא הרגשתי זבל כמו אתמול , העברתי אימון רגיל למדי, לא משהו מיוחד. מקווה שמחרתיים באימון חזה ורגליים זה יתחיל כבר להשפיע ..

blackbimer 29-10-08 22:39

תעדכן!! מחכה לרשמים שלך

shukila 30-10-08 00:18

כל המוצרים האלה הם כאלה חארותתת .גם הניטאריק בוסט שאני משתמש בו עכשיו ממש סתמי

blackbimer 30-10-08 00:57

אני דוקה שמעתי מילים טובות על הניטריק בוסט

SiX PACK 30-10-08 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 686032)
האמנתי שלפחות מהקטע הפסיכולוגי זה יתן לי פוש, אבל קרה ההפך...וואלה אני בדילמה אם להמשיך עם זה..עוד כמה אימונים כמו שהיו לי היום ואני ארגיש שאני צועד אחורה במקום להתקדם. נראה מחר מה יהיה ..

פה כבר הבעייה אצלך, ולא בנאנו ואפור..

איך הולך עכשיו..?

haas 30-10-08 01:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 687036)
פה כבר הבעייה אצלך, ולא בנאנו ואפור..

איך הולך עכשיו..?

היום הלך רגיל לגמרי כאילו שלא לקחתי כלום...לפחות לא היתה הרגשה מסריחה של סחרחורות . בכל מקרה אני כבר מברר איפה להשיג noxplode במחיר זול למקרה שהנאנו לא יעשה את העבודה בשבוע-שבועיים הקרובים..

haas 30-10-08 01:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי muscle pro (הודעה 687032)
אני עכשיו על ניטריס בוסט של אופטימום והוא עושה את העבודה מעולה .......

:):):):) אתה משהו תאמין לי הכל עובד עלייך

moo 30-10-08 12:20

תקח 3/4 כף (תפחית את המינון) כיוון שאתה לא רגיל למוצר
מה המשקל שלך ?

אחרי שתתרגל ל 3/4 כף תעלה לכף ואם צריך אז יותר
אני משתמש ב no explode

haas 03-11-08 21:45

טוב אז עברו עוד 4 אימונים. היום הרגשתי קצת שיפור אבל לא שיפור כזה משמעותי שהייתי מייחס אותו לשימוש בנאנו ואפור...בקיצור חבל על הכסף...נגמור את הקופסא ונעבור לno xplode

DMITRY 04-11-08 09:30

היום קיבלתי nano vapor אספר לכם בהמשך איך זה ישפיע עלי :)

haas 04-11-08 13:43

חחח מקווה שלא תרגיש סוטול כמו שאני הרגשתי על האימון הראשון עם הנאנו...בכל מקרה אני ממליץ לך לא להתאמן היום עם המשקלים המקסימלים שלך..

haas 16-11-08 17:57

בקיצור ולעניין- זבל של מוצר.
היום התאמנתי פעם ראשונה אחרי שנגמרה לי הקופסא(גם כן חרטא נגמר אחרי 3 שבועות) והרגשתי אולי אפילו יותר טוב מהאימונים עם הנאנו, בטח שלא הרגשתי נפילה כלשהי ביכולת. בקיצור, אם אתם מתלבטים אם לקנות את החרא הזה או לא, עדיף כבר שתזרקו את הכסף לפח, לפחות ככה לא תכניסו לגוף שלכם זבל שלא תורם בשום דבר...

DMITRY 16-11-08 19:21

3 שבועות ונגמר?
אתה מתאמן כל יום ?

haas 16-11-08 19:33

יצא לי להתאמן 5 פעמים בשבוע ולקראת הסוף כשראיתי שזה לא משפיע אז ניסיתי לקחת 2 סקופים אז זה נגמר קצת יותר מהר... לא משנה זה חרא חבל על הכסף

DMITRY 16-11-08 19:44

אני עדיין לא השתמשתי בו הזמנתי cell mass אז אני מחכה עד שזה יגיע אז אני אתחיל לקחת לפני אימון נאנו ואחרי אימון סלמס
נראה מה יהיה

שייקה 16-11-08 23:08

יואוווווווווווווווווווו אחיייייייייי זה בדיוק מה שקרא לי כוס אמא של הנענו וואפור המסריח הזה לקחתי בטעם תותים הטעם על הפנים.. טעם מגעיל ויש לזה ריח של המסטיקים buba hubba אני יודע איך קוראים לזה אנאערף :|

בקיצור: לקחתי 25 דקות לפני האימון סקופ אחד מהנענו יצאתי למכון.. וואלה את הפולי עליון מאחורי הראש עברתי בסבבה ... אחר כך היה לי עוד 3 תרגילים לגב + לאמן יד אחורית+רגליים.. בתחילת באימון הרגשתי סחרחורות מעצבנות כאלה שעברו אחרי 20 דקות ואחרי 20 דקות פתאום באה בחילה מסריחה כזאת, חוסר מוטיבציה להיתאמן הרגשתי שאני עושה את התרגילים בכוח לא היה לי חשק להעלות משקל.. לא נהנתי מהאימון חיכיתי שהסיוט הזה יגמר ואני ילך כבר הביתה היה לי חרא אימון בגלל התוסף המסריח הזה נכון לעכשיו יש לי עוד 5 סקופים ואני חושב שאני יתן את זה לחתול של השכן כבר.. בקיצור חרא של דבר התבאסתי רצח בדיוק כמוך..

וכמובן לא קניתי את זה.. קניתי חלבון גולד סטנדרד והביאו לי איזה חמישית נענו עם 6 סקופים ..
נכון לעכשיו הקריאטין נגמר לי ועוד חודש החלבון גם נגמר... אני עם תוספי מזון גמרתי שום חלבון שום קריאטין שום מוצרי no רק תזונה נכונה ואימונים חזקים לילה טוב!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ