|  | 
| 
 כול הכבוד על השינוי נירא טוב מאוד... חח ידעתי שאתה נירא לי מוכר ראיתי תמונות שלך עוד לפני שהייתי ררשום הייתה עם שיער ארוך,בנאדם אחר לגמרי..... | 
| 
 ניראה מצויין  במציאות הרבה יותר מרשים :) | 
| 
 בונא אני זוכר שראיתי אותך היית מקלון,השתפרת ברמות אחי כל הכבוד! אהבתי במיוחד את התמונה הראשונה,תמשיך במסה ולפני הקיץ תייבש טיפה. | 
| 
 תודה לאשדודים! וכן במציאות רואים את הגודל והחיטוב באמת. התמונות באיכות זבל. | 
| 
 עלית מאוד מהתמונה האחרונה שהעלת ולפי דעתי אתה יכול להמשיך לעלות עוד טיפה ואז לתת חיטוב חזק ותראה מיליון דולר ובכלליות גם עכשיו אתה נראה מאוד טוב. | 
| 
 אני זוכר אותך ממזמן אחי.. יש עליך..גוף טוב מאוד מעורר השקעה..:) | 
| 
 ניראה מצוין אחי.. אהבתי את הידים... בהצלחה בהמשך | 
| 
 פששש אהבתי... ידיים יפות... אחלה חזה... בכלל אחלה של גוף.. נראה מעולה. | 
| 
 חסר המון רוחב ועובי ידיים טובות ביחס לגוף  סה"כ נראה טוב בהצלחה | 
| 
 פיי אחי השתפרת המון ביחס לפעם האחרונה קיבלת עובי ידיים מרשימות | 
| 
 אז החדר כושר הפרטי אה ? פשש יפה אחי ואי אני זוכר שראיתי אותך באשדוד מזמזמזן עוד שהיית חטוב :p שים איזה תמונה אחת שהיית מחוטב.. אני זוכר היתה לך ממש צורה יפה לטרפזים | 
| 
 תשפר רוחב גב,הוא ממש צר. אחלה צורת v,ואחלה יידים. | 
| 
 לשפר כתפייים וגב דחוףףףףףףףף  כל השאר בסדר | 
| 
 שינוי מטורףף אחיייייי עזוב אחי תמשיך מסה עד סוף החורף | 
| 
 נראה מצויין. | 
| 
 יופי של שינוי. תמשיך מאסה עד סוף החורף ובקיץ תחטב ותראה פצצה. שיהיה בהצלחה:wiggle: | 
| 
 חח למה היסתפרת היה יותר יפה מיקודם o: ויידים גדולות מאוד יפה הישתפרת..שפר כתפיים וגגב :] | 
| 
 ציטוט: 
 שוב, הגב נראה צר יחסית כי המבנה עצמות צר מאוד. אני ימשיך להרחיב אותו. כתפיים אני מסכים לגמרי ואני מפציץ אותם בזמן האחרון. תודה לכולם :) | 
| 
 איזה שיפור אחיי.. פשש יפה מאאוד.. תמשיך כך. | 
| 
 הידיים לא פרופורציונליות לגוף שפר גב וכתפיים! מה עם רגליים? לפי המשקל (והפלג גוף העליון המרשים) אני מתאר שהרגליים לא משהו,אני טועה? בגדול ניראה ממש טוב בהצלחה! | 
| כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:03. | 
	מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ