![]() |
ציטוט:
למה עודף הקלורי ילך למאגרי השומן במקום לשריר? מה האחוז שומן בכלל משנה? איך אפשר לרדת בשבועיים 3 אחוזי שומן ? אני עוד לא עברתי תהליך של חיטוב אבל ממה שמספרים , חיטוב טוב לוקח בין 2-5 חודשים. |
אפשרות מס' 2, נקודה. אנשים עפ מסת שריר של דוגמנית מסלול עם 8 אחוז שומן יש אינספור - בשביל מסה, גם אם זה אומר אחוז שומן קצת גבוה צריך לעבוד הרבה וגם רואים את ההשקעה ככה.
|
אפשרות 2 מהסיבה היחידה שלצבור מאסה זה תהליך הרבה יותר ארוך מאשר לאבד שומן
|
כמו שאני ישאל סקר מה אתה מעדיף :
לשבת על זין ולאכול עוגה או לשבת על עוגה ולאכול זין |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:helpsmilie: |
ציטוט:
אם הוא נמוך זה ממש לא שחיף ממש לא! אם הוא בגובה סביר זה דוגמן גוף יפה ואם הוא טרול 2 מטר אז זה שחיף:cool: |
ציטוט:
|
חחחחחחחח מצחיקים אותי האנשים שחושבים שהם יכולים להגיע למשקל שלהם ואז לחטב ולהישאר על 8% כל החיים.
מבחינתי להיות בין 85-94 (אל תשאלו למה דווקא המספרים האלה), על 12% שומן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בקיצור רק לבנאדם שיש לו גנטיקת על יכול להיות עם מאסה מכובדת ולהישארק כל השנה על 8% אז תפסיק לז**ן בשבכל |
ציטוט:
מסה מכובדת אני לא מדבר על יד 50+ אפשר להיות אבל על יד 42 ככה ו 8%שומן ולתחזק את זה כל השנה. ואני מכיר אנשים כאלה.. אז ששש.. |
עדיף להיות עם מסה גדולה ואחוז שומן גבוה כי אחר כך אפשר לחטב ולעלות יותר קשה
|
מסה גדולה יותר..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
++++++++1111111111111111111111 איך אני אוהב שאתה לא מזלזל במשקלים כמו כמה אנשים פה |
ציטוט:
. |
מי שלא מתלהב ממימדים ענקיים של שריר, מי שיכול לסבול את התחושה להיות קטן ומי שאוהב יותר את המראה החטוב של דוגמן טיפוסי עם מסת שריר רגילה לחלוטין - כנראה לא הגיע לתחום הנכון. אנחנו חיות חברה', המטרה שלנו זה לגדול!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ב. ככל שעולים במסת השומן היחס בין שומן:שריר משתנה לטובת השומן. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ