![]() |
מלך נשאר מלך
|
ציטוט:
מה לא אומרים דברים כאלה פה?!? הבן אדם פשוט לא אסטתי בגרוש..אל תמחק לי את חופש הביטוי שלי בגלל שאתה אוהב איך שהוא עכשיו נראה..אני מעדיף באדיבילדרים אחרים. |
טוב ..
|
בוז
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
*בקשר להודעה המקורית שלך אני לא יודע מה כתבת כי הגבתי להודעה השניה שלך לגבי האסטטיות שלו אבל אני מניח שאתה צודק. |
רסמי הוא צודק, הוא מלך והוא ישאר כזה, הוא הרים את הפיתוח גוף לרמה אחרת
אבל לצערנו ולצעור הגיל עושה את שלו, הוא מאבד עם הזמן את האסטטיות שלו.. זה לא משהו שאתם יכולים להתנגד אליו ולהעלים עיין. |
הוא אמר שרוני נראה זוועה.
|
ציטוט:
הגוף שלו עדיין מכובד ביותר, גם שהוא איבד טיפה אסטטיות. אבל אני גם יכול להסכים שהתמונה הזאת שהוא יושב שצילמו את הגב עושה לו עוול רב. אם יצלמו אותו כשהו עומד או פורס וכו', זה יראה עולם אחר לגמרי. |
רוני נראה זוועה?
לא יודע מי אמר את זה אבל שילך לעאזאזל. נכון הוא ירד והוא לא בשייפ כמו שהיה פעם, אבל להגיד שהוא נראה זוועה? פשוט צריך לדקור את הבנאדם שאמר את זה. |
אני לא יודע על מה אתם מדברים הגב שלו ניראה יפה גם שהוא יושב (בתמונה הזאת).אולי הוא ניראה טיפה שונה ממה שהיה אבל הוא עדיין יפה.פשוט פחות אסטטי.אבל עדיין.
|
ציטוט:
אחי קצת כבוד לבנאדם הזה.... יש דרך אחרת להתבטא |
ציטוט:
איזה גב עצום יד וכתף! :clap: |
ציטוט:
לא אמרתי שהוא לא עשה כלום,הוא תרם רבות לעולם פיתוח הגוף,אל תכניס לי מילים לפה,לא אמרתי שהוא לא תרם. אמרתי שהוא נראה כרגע על הפנים,וזה אמור להיות ככה,הבן אדם מבוגר, כבר עשה את שלו ונתן מעל ומעבר. פשוט לא יכול לסבול את הבטן gh הזאת. |
ציטוט:
זה 25 ליברות זה בערך 11 קילו אדירר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ