![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
נקווה לתוצאות טובות גם התפריט שלי עולה יותר מהבית שלי :( כמה אוכל חחח |
ציטוט:
ממ כה.. אף אמא לא אוהבת את גיל ממש =] |
ציטוט:
בוקר, לפני אימון ואחרי אימון (העמסה) לאחר מכן רק לפני ואחרי. ד"א אתה לוקח את הקריאטין 45 דקות לפני האימון או שעה? |
16 וחצי? בואנה היית בטוח אתה 18 ככה...
איפה אתה לומד? |
שעה לפני.
|
ציטוט:
לומדת במזכרת בתיה תיכון על"ה רבין. |
גב טוב אחי.
אבל חסרה הרבה מסה כללית.. בהצלחה |
ציטוט:
|
גם אני התחלתי השבוא קריאטין
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=189&Page=1
גם אני התחלתי השבוא קריאטין ואבקה למסה נקייה אני מתחיל ביום ראשון דרך אגב אחי סמתי לך מאמר למוטבציה מקווה שתיתגבר על זה תיקרא אותו אחי!!!! ושוב בהצלחה דרך אגב PANIC מה העיקף יד שלך בתמונה אני מעריך 32 לא? |
ציטוט:
בכל מיקרה, שיהיה לך רק בהצלחה עם התוספים. |
תמשיך לגדול,הגב מוביל במירוץ אבל עם הזמן הכל יתאזן.
הייתי בטוח שהנתונים גבוהים יותר בהתחלה כשראיתי את התמונות,מה הגובה שלך? |
ציטוט:
אני גובה 1.71 ככה.. אני צריך לבדוק שוב, מעניין אם גבהתי. |
תודה אחי
ציטוט:
אל תידאג אחי אני רואה אותך עוד 8 פי 10 יותר טוב ממה שעכשיו פשוט אל תבתר!! לא לבתר! אפילו אם זה אימון רגליים שאתה לא אוהב כי בפעם הראשונה שאתה מתחיל לבתר אתה לא תפסיק ! פשוט תעשה כמוני שאני באימון ואני רק חושב על לבתר אני אומר מה בשביל 15 דקות של מאמץ אני ילך ויזרוק את כל ההשקע ה שלי עד עכשיו? גם כתבתי לי כמה משפטים שעוזרים לי שאני מבואס חסר מוטיבציה וכו הם הולכים ככה כאב הוא חולשה העוזבת את הגוף הכאב הוא רגעי, הגאווה נצחית! וכו וכו אחי באמת יש לי פתק בארנק תמיד שאני מבואס (וזה קורה הרבה בגלל סיבות כאלה ואחרות) או שאני בשיעור לא מבין תחומר אני פותח תארנק מיסתכל קצת חושב קצת על העבר החרא שלי ומיסתכל קדימה ! סליחה על החפירה |
בהצלחה אחי קיצר!
:] |
ציטוט:
בקשר לרגלים זה חלק חזק אצלי ככה שאני חולה על האימון הזה.. בכל מיקרה, שוב תודה! |
נראה טוב אבל יש עוד על מה לעבוד.
תמשיך חזק ובהצלחה... |
ציטוט:
תודה בכל מיקרה. |
ציטוט:
|
מתחילים חיטוב פחות או יותר לא? זה משהו כמו 3-4 חודשים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ