ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקוואט רגיל מול בוקס סקוואט? (https://israelbody.com/showthread.php?t=43388)

///Efi/// 22-10-08 15:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 680543)
:eek: Wtf?

לתרגל טיפה את הטכניקה.. זאת וואחד הפתעה שאתה מנסה לרדת לסקוואט עם מוט אחרי שהיתרגלת שהמוט מיוצב לבד, זה מרגיש שונה אחו ******, אבל מיתרגלים מהר...

trx--->sus 22-10-08 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 680545)
לתרגל טיפה את הטכניקה.. זאת וואחד הפתעה שאתה מנסה לרדת לסקוואט עם מוט אחרי שהיתרגלת שהמוט מיוצב לבד, זה מרגיש שונה אחו ******, אבל מיתרגלים מהר...

אם הוא היה אומר לו 90-100 קילו הייתי מבין אבל להוריד מ120 ל20!?

שיעזוב מוט שיקח את המשקולות הורודות וזהו

Cookie 22-10-08 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 680567)
אם הוא היה אומר לו 90-100 קילו הייתי מבין אבל להוריד מ120 ל20!?

שיעזוב מוט שיקח את המשקולות הורודות וזהו

הייתי עושה ~150-160 בסמית משין ל10 חזרות,עכשיו אני עושה 90 ל5 חזרות וגם עברה תקופה וגם אני עדין לא מרוצה מהטכניקה
מתחילים ממוט ריק
ד"א תרשום ביוטוב box squat ותגיד לי אם מצאתה רק 4 סרטונים (בידיוק עכשיו ראיתי איזה 20+ וזאת אפילו לא ההתחלה)

///Efi/// 22-10-08 17:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cookie (הודעה 680614)
הייתי עושה ~150-160 בסמית משין ל10 חזרות,עכשיו אני עושה 90 ל5 חזרות וגם עברה תקופה וגם אני עדין לא מרוצה מהטכניקה
מתחילים ממוט ריק
ד"א תרשום ביוטוב box squat ותגיד לי אם מצאתה רק 4 סרטונים (בידיוק עכשיו ראיתי איזה 20+ וזאת אפילו לא ההתחלה)

תחפש סקווט רגיל תיראה הרבה יותר...

almoni 22-10-08 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 680513)
מה דעתכם על סקוואט בסמית מאשין? אגב אני מעדיף לעשות איתו כי אין לי ספוטר או מישהו שישמור עליי אז אני הולך לסמית מאשין מסיבות ביטחוניות,וגם לפי דעתי המקום הכי טוב לירכוש בו טכניקה לסקוואט זה סמית מאשין...

אחי לא סיבות ביטוחניות ..סיבות ביטוחתיות

מתחילן 22-10-08 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 680459)

אין לי שום בעיה עם בוקס סקוואט, אבל אני לא חושב שצריך להתחיל בו.

למה לא? הייתי עושה בsm ומאז שהתקדמתי לסקואט חופשי אימון רגליים הפך לדבר מתסכל: אני לא שולט בתנועה, אני רק מתרכז ביציבה נכונה ולא במשקל עצמו. לפני בערך שבוע התאמנתי עם the sun שהראה לי את עbox squat וכל מה שיש לי לומר זה שפתאום הבנתי על מה כולם מדברים כשהם אומרים "אימון רגליים".... למחרת לא יכולתי לא ללכת לא לשבת ולא לקום!!! זה אימון רגליים...

בקיצור אני אשמח אם תפרט קצת למה לדעתך לא כדאי להתחיל בתרגיל הזה, כי כרגע די עפתי עליו

ilayzror 22-10-08 19:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתחילן (הודעה 680696)
למה לא? הייתי עושה בsm ומאז שהתקדמתי לסקואט חופשי אימון רגליים הפך לדבר מתסכל: אני לא שולט בתנועה, אני רק מתרכז ביציבה נכונה ולא במשקל עצמו. לפני בערך שבוע התאמנתי עם the sun שהראה לי את עbox squat וכל מה שיש לי לומר זה שפתאום הבנתי על מה כולם מדברים כשהם אומרים "אימון רגליים".... למחרת לא יכולתי לא ללכת לא לשבת ולא לקום!!! זה אימון רגליים...

בקיצור אני אשמח אם תפרט קצת למה לדעתך לא כדאי להתחיל בתרגיל הזה, כי כרגע די עפתי עליו

זה בדיוק מה שקרה לי עכשיו (חזרתי מאימון רגליים) אין דברים כאלה כמעט הקאתי שם.
ואני עושה סקוואט עם משקל נמוך מאד.

ההמלצה שלי אלייך , תעשה סקוואט חופשי, כולם אומרים שזה עדיף ויש לזה סיבה. לא כדאי להיות יוצא דופן.

coldfire 22-10-08 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתחילן (הודעה 680696)

הסיבה שאתה מתלהב מהתרגיל הזה היא שלא לימדו אותך לעשות סקוואט נכון. אני יכול להבטיח לך שהיית חוזר עם אותה הרגשה גם אחרי סקוואט רגיל.

התרגיל הזה הוא טוב לאנשים שכבר די חזקים בסקוואט ומחפשים דרך לשפר אותו. אני חושב שהוא יותר מסוכן מסקוואט רגיל, דורש משקל עבודה יותר נמוך ויותר קשה לביצוע נכון. הרבה יותר קשה ללמד בן אדם שמתיישב על קופסא להמשיך לשמור על כל השרירים מתוחים ולא לשחרר שום דבר.

בנוסף, יש לחץ על עמוד השדרה משני הכיוונים וזה יוצר דחיסה.

חוץ מזה ללמוד להשתמש ב stretch reflex זה חלק מהאימון וחלק מהדברים שצריך לדעת לעשות.

The Sun 22-10-08 21:41

http://www.t-nation.com/free_online_...om_head_to_toe

dave tate:
"Now, you may have heard from some sissy wearing spandex that the box squat is dangerous. When someone talks about the dangers of box squatting, it's apparent they simply don't know how to perform the lift correctly. Sure, if you're trying to bounce off the box or you're using more weight than you can handle, then there are definitely dangers to the spine. When performed correctly, however, box squats are safe. And, I believe box squats are so effective that you don't need to perform regular squats in your training at all!"

דייב טייט מאמן ומתאמן תחת לואי סימונס בווסטסייד ברבל, אחד האנשים החזקים ומוערכים ביותר בתחום.
אני ממליץ לכולם לקרוא את המאמר הזה.

coldfire פגשתי היום את הבחור שלך, אחלה גבר ועובד ממש יפה.
אני חושב שגם "היא" הייתה שם ;) אני מקווה שיצא לנו להתאמן ביחד

coldfire 22-10-08 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 680800)
http://www.t-nation.com/free_online_...om_head_to_toe

dave tate:
"now, you may have heard from some sissy wearing spandex that the box squat is dangerous. When someone talks about the dangers of box squatting, it's apparent they simply don't know how to perform the lift correctly. Sure, if you're trying to bounce off the box or you're using more weight than you can handle, then there are definitely dangers to the spine. When performed correctly, however, box squats are safe. And, i believe box squats are so effective that you don't need to perform regular squats in your training at all!"

דייב טייט מאמן ומתאמן תחת לואי סימונס בווסטסייד ברבל, אחד האנשים החזקים ומוערכים ביותר בתחום.
אני ממליץ לכולם לקרוא את המאמר הזה.

Coldfire פגשתי היום את הבחור שלך, אחלה גבר ועובד ממש יפה.

רק תזכור שמה שתקף לגבי פאוורליפטרים לא תמיד תקף לגבי אנשים שרק התחילו לעשות סקוואט.

בכל מקרה, אני שמח שנהנית :)
בהצלחה באימונים.

coldfire 23-10-08 15:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 680800)

אגב, למה "היא" במרכאות, ועוד עם קריצה? :)

The Sun 23-10-08 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 681267)
אגב, למה "היא" במרכאות, ועוד עם קריצה? :)

חשבתי שזה עדיף להשאיר אותה אנונימית :) והקריצה זה כדי שתבין על מי מדובר :blush:

coldfire 23-10-08 16:52

סבבה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ