ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מעדכן אותכם מאמצע הסייקלון:) איאל חסון בבקשה תכנס לכאן חביבי (https://israelbody.com/showthread.php?t=43349)

ברק_איפרגן 21-10-08 19:44

התרשמתי עמוקות לטובה הגעת למצב טוב מאוד , יש לך פוטנציאל גדול מאוד בקנה מידה עולמי ואת אחד המאמנים הטובים בארץ הכוונה לאייל חסון כמובן , אני צופה שתגיע רחוק מאוד , כל הכבוד:clap: :clap::clap:על ההשקעה הפיזית הנפשית והכלכלית הכרוכה בכך, ישר כח ובהצלחה בהמשך הדרך .

Pro_XXL_Universe 21-10-08 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי תום ג'יי (הודעה 679763)
היי גלעד זה שרמןן!!!!
אני בחיים בחיים בחיים בחיים לא מגיב בפורום הזה בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!111
אבל לכבודך ורק לכבודך אני אגיב פה...אתה האייאל חסון שלי!!!
אני רואה את התמונות שלך ואני זוכר אותך מלפני שנה וחצי..ויש לי חיוך ענק שנמרח על הפנים!!!!!!!אושר וגאווה אתה בדרך למעלה..המדינה הזאת כבר תהייה קטנה עלייך בקרוב ואתה תהייה חייב נראה לטוס לארצות הברית כי אין מה לעשות פה זה כבר לא לרמה שלך!!!! וקצת יותר מקצועי העובי שלך השתפר בטירוף הבייספס שלך בטירוף השתפר בטירוףףף....צריך לדעתי את הראש הקדמי של הכתף עוד לשפר ואת רוחב הגב כי יחסית לרוחב מותניים אין פער כזה מרשים למרות שאני לא מאלה שזה מזיז להם אני תמיד יעדיף את ג'יי קטלר המלך על דקסטר והמותניים הכוסיות שלו

שלום אדון סיינטרופ מה שלומך?תודה על התגובה ידידי:bot:
יהיה נחמד לשמוע מימך קצת יותר חביבי!

OmriF 21-10-08 19:51

גלעד מגיע לך עוד תגובבה שלי כי מגיע לך עוד ח"ח גם עכשיו שנזכרתי שעשית שינו רציני כי פעם היית שמן אז בכלל כל הכבוד לך שעכשיו אתה לוקח את המסה בצורה כל כך רצינית בלי פחד על שומנים ועוד..

בקיצור, תשאר אחלה גבר כמו שאתה!

עלוש 21-10-08 19:52

אני יודע כמה שאני אוהב אותך ומה חושב עליך :wub::sbb4:

Pro_XXL_Universe 21-10-08 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OmriF (הודעה 679775)
גלעד מגיע לך עוד תגובבה שלי כי מגיע לך עוד ח"ח גם עכשיו שנזכרתי שעשית שינו רציני כי פעם היית שמן אז בכלל כל הכבוד לך שעכשיו אתה לוקח את המסה בצורה כל כך רצינית בלי פחד על שומנים ועוד..

בקיצור, תשאר אחלה גבר כמו שאתה!

איך אומרים אחי?מי שמסתכן לא מרויח:)
תודה רבה גבר:book:

rrkk 21-10-08 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 679719)
גלעד אני חייב שאני יראה אותך להביא לך חיבוק .אתה לא מהעולם הזה אתה שור אתה ענק אתה חזק אתה בנוי מעולה !כול הכבוד גלעד .כול הכבוד לך בחור !!

אתה אופטימי. טוב שאתה חושב שתוכל לחבק אותו. אולי תצליח להקיף רגל אחת וגם זה בקושי (בלי לפגוע בך כמובן)
גלעד...... אתה כל פעם מגיע לגדלים מדהימים. אולי תזכיר פה לכמה אנשים מאיפה התחלת. ותיתן תאריך שהם יראו שזה היה לא מזמן. זה ייתן המון מוטיבציה לאנשים. הם יראו מה כח רצון ועבודה נכונה יכולים לעשות לבן אדם
וחוץ מכל הכבוד ומדהים אין מה להגיד.

or16 21-10-08 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk (הודעה 679779)
אתה אופטימי. טוב שאתה חושב שתוכל לחבק אותו. אולי תצליח להקיף רגל אחת וגם זה בקושי (בלי לפגוע בך כמובן)
גלעד...... אתה כל פעם מגיע לגדלים מדהימים. אולי תזכיר פה לכמה אנשים מאיפה התחלת. ותיתן תאריך שהם יראו שזה היה לא מזמן. זה ייתן המון מוטיבציה לאנשים. הם יראו מה כח רצון ועבודה נכונה יכולים לעשות לבן אדם
וחוץ מכל הכבוד ומדהים אין מה להגיד.

:):):):) איך באמת אני יחבק כזה דבר אי אפשר.

Dr. Muscle 21-10-08 19:58

גלעד אין לי מילים להגיד כמה השתפרת מתחילת האימונים.
אולי החבר'ה כאן צעירים וחסרי זכרון אחורה אבל אני עוד זוכר איך נראית ב2005 כשפרסמת תמונות ראשונות במרחב האינטרנטי. מגמת העליה שלך פשוט מעולה , כל הזמן מתרכז במה שחשוב לך ומפגיז אותו ולאט לאט מטפס למראה "מלא".
ממש הופתעתי לראות אותך במצב כזה במשקל הזה, חשבתי שאנחנו מדברים כאן על 138 קילו שדומים ל138 של האופסיזן הקודם אבל הופתעתי לטובה. השינוי מדהים והעיקר שתמשיך להתקדם לאט ובזהירות כמו שתכננת. הגב עדיין ברמה אחרת מהחזה, אבל הכתף האחורית והקדמית די התאזנו מה שמשפר משמעותית את הבעיונת הזו.

אתה מתחרה השנה?

ilayzror 21-10-08 20:01

גלעד כמה שנים אתה כבר מתאמן , לא יעני מאז שהחלטת שאתה רוצה להתחרות , כמה זמן אתה עוסק בתזונה נכונה ואימונים רציניים.

Pro_XXL_Universe 21-10-08 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 679785)
גלעד אין לי מילים להגיד כמה השתפרת מתחילת האימונים.
אולי החבר'ה כאן צעירים וחסרי זכרון אחורה אבל אני עוד זוכר איך נראית ב2005 כשפרסמת תמונות ראשונות במרחב האינטרנטי. מגמת העליה שלך פשוט מעולה , כל הזמן מתרכז במה שחשוב לך ומפגיז אותו ולאט לאט מטפס למראה "מלא".
ממש הופתעתי לראות אותך במצב כזה במשקל הזה, חשבתי שאנחנו מדברים כאן על 138 קילו שדומים ל138 של האופסיזן הקודם אבל הופתעתי לטובה. השינוי מדהים והעיקר שתמשיך להתקדם לאט ובזהירות כמו שתכננת. הגב עדיין ברמה אחרת מהחזה, אבל הכתף האחורית והקדמית די התאזנו מה שמשפר משמעותית את הבעיונת הזו.

אתה מתחרה השנה?

חחח לא חביבי...בנוער כניראה תהיה הפתעה גדולה מאוד השנה אם היא תיתחרה זה יהיה דבר שלא ראו בארץ חבר טוב שלי הוא אוכל סרצ'יצ'ות בוא נגיד זה ענק שהיתעורר מהמעורה שלו וסיכויי גבוה שהוא יתחרה עדין זה לא סגור אם יתחרה או לא סיכויי גדול שכן,מי זה הבן אדם?לא משנה:)
אם אתה תגלה איכשהו לבדך אנא מימך לא לספר;)ותודה על הפרגון אחי.

Pro_XXL_Universe 21-10-08 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 679789)
גלעד כמה שנים אתה כבר מתאמן , לא יעני מאז שהחלטת שאתה רוצה להתחרות , כמה זמן אתה עוסק בתזונה נכונה ואימונים רציניים.

שנתיים וחצי.
אבל רק בשנה האחרונה למדתי איך להיתאמן באמת כמו שצריך ולא כמו אהבל.

WEST $ SIDE 21-10-08 20:15

נראה מרשים מאוד ידידי :)

ilayzror 21-10-08 20:16

בשנתיים וחצי הגעת לתוצאות כאלה?

חתיכת קרנף לא יאומן.

rrkk 21-10-08 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 679782)
:):):):) איך באמת אני יחבק כזה דבר אי אפשר.

שקוראים פעמיים מבינים.....
עכשיו צריך באמת לבדוק מי מסוגל לחבק את גלעד

eyalamzleg 21-10-08 20:27

מילה אחת
ענק
אוקיי שניים
מפחיד

The Sun 21-10-08 20:28

זה באמת גודל שלא ראיתי בגיל כזה.
גלעד מה המשקלי עבודה בסקוואט\דד\בנץ'?

BIGROY 21-10-08 20:45

נראה סוף העולם אחי
מחכה לבאק דאבל ביספס .

כוסומו ריבועים , בהצלחה נשמה

Ferrari F430 21-10-08 20:59

איזה גב אכזרי.
טנק ביותר אתה.
שיהיה בהצלחה.:)

aseed 21-10-08 21:35

התקדמת הרבה עלוש :):):):) בהצלחה בהמשך...תחרות הבאה תקרע את כולם

arbel2 21-10-08 21:47

התקדמות מדהימה
כל הכבוד !

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ