![]() |
ציטוט:
איזה מושפע אתה בחיי.... אולי גם תתחיל למחוק הודעות על זה שאתה מתגייס... תכף גם זה סודי.. צא צא מהסרט שלך. |
פשוט שונא אנשים כמוך..
איזה פוזה... |
ציטוט:
|
בתור מ"כ באמת לא יהיה לך זמן
אני משרת בינתיים בטכני בחיפה (עובר שם קורס) יש לי זמן ללכת לחדר כושר אבל רק מ6 וחצי בערב אחרי שכבר החדר אוכל נעול ואחרי אימון אין איפה לאכול (יש שק"ם אבל למי יש תקציב לארוחות שם) |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב אותך הוא פשוט צעיר וגם ניראה לי שהוא קצתצהוב |
חחחחחחחחח אני מכיר אנשים שעושים סייקלים בשירות הצבאי שלהם ולא אני לא משקר ולא מגזים מי שיודע יודע חחחחחח :winked::CARRY86W:
|
ציטוט:
קודם כל הוא מתכוון מ"כ טירונים, הכוונה לכל המתגייסים שעושים טירונות בניצנים זיקים וכו', כאלה שהקו היחידי שהם יתפסו זה הקו הפנימי בצריפין כל יום כשהם יסיימו תטירונות וישובצו שם ומי שחושב שבצבא אין זמן לעבוד על הגוף ולאכול כמו שצריך שיחפש חיילים מסיירות, מדריכי קרב מגע, ואנשי קבע, בעיקר אלה עם הכרס ויראה בעצמו ומי שיגיע לשרת ביחידות המיוחדות (כשיגיע לותיקה, ברור שלא בזמן המסלול) יופתע לראות כמה אוכל יש שם, בכל שעה, בלי הגבלה, ולרוב גם חדרי כושר ברמה וhardcore באמת הגזמת כאילו אתה הולך להתגייס מינימום למוסד |
סתכל כמ''כ טירונים אתה חופשי יכול למצוא זמן להתאמן ולאכול. כמו ש reshos123 אמר חיילים שלך יהיו ג'ובניים ולא יתפו שום קו.
לדעתי בכל תפקיד בצבא אפשר למצוא זמן להתאמן לא תמיד לאכול אבל להתאמן כן..... |
שטויות, אחרי טירונות/הכשרות מיוחדות אחרות, יש לך את כל הזמן שבעולם להכנס לחדר כושר
וגם להתחיל כמה סייקלים טובים |
חחחחחחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי שאתם עדיין אוכלים את הסרט של מכי"ם יושנים פחות מהטירונים חחחחחחח
יש כמה מכים למחלקה אתם תשימו לב ש2 מתוך 3 נעלמים, איפה הם? "מכינים לו"ז" "דואגים לצרכים שלכם" כן בטח, הם משלימים שעות שינה כמו גדולים והסמלים? אוי ואבוי, הם משתינים שעות שינה |
ראיתי תמפקדים שלי מתאמנים בחדר כושר בבסיס בזמן שאנחנו עושים כל מיני שטויות...
|
ציטוט:
אולי רק בקירייה... |
ציטוט:
איזה אחריות ואיזה נעליים? אף אחד פה לא בצבא / אחרי ? כולם ילדים בני 14-16 ? מה קשור! נראה לך שאתה מתנדב להיות קרבי? דיי לדבר על דברים שאתם לא יודעים. חוץ מבמסגרת קרבית, ולפי זה שרשמת מ"כ אני מניח שאתה תיהיה במגל, אפשר להתאמן ולשמור על תזונה. |
ציטוט:
אגב יא בכיינים אפשר להביא קופסת טונה לכל יום וגם שייק, בסיס סגור או לא אם זה לא קרבי יהיה לך את הזמן לאכול, ואפשר להתאמן מספיק טוב בחמישי שישי שבת על איזה 5*5 ובמהלך השבוע לתת 2-3 אימונים של משקל גוף / להביא משקולות לחדר ולתת אימון מספק בהחלט! |
תכלס זה קשה אבל אפשרי
צריך להביא מלאי מזון ענקי לבסיס כל פעם , ולקמבן כל הזמן קוטג'ים/גבינות ולהתפלל שלא יהיו שניצולים או גולעש בחד"א |
ציטוט:
זה כזה בעיה בתכלס להשיג כל יום קופסת גבינה בארוחה בוקר ובארוחה ערב ולהביא קופסת טונה ושייק לכל יום? אתה הרי יודע בדיוק באיזה שעה תאכל (נטיות של חצי שעה שעה לפה ולשם) יודע כמעט תמיד מתי אתה חוזר הבייתה, אין לך הפתעות יותר מדי (הכוונה בשירות ג'וב כמובן) זה יהיה כל כך בלתי אפשרי לשמור על תזונה? |
ציטוט:
הבעיה נגיד שקורים ימים שאתה קם ב 7 וטיפה נגיד....ארוחת בוקר אצלנו נגמר ב 7:20 ולא תמיד מספיקים , ארוחת צהריים ב 12 ואז יכולים להביא לך איזה איכסה כמו שניצלונים , איפה החלבון? סבבה תאכל טונה ופחממות מהארוחה. בערב סבבה אתה מעמיס קוטג'/גבינה וביצים מהחד"א. בכל מקרה קורה שאתה בקושי בקושי מגיע לכמויות חלבון טובות בימים מסויימים ולא תמיד אתה יכול להשלים ממסביב. בנוגע לאימונים לך תדע מה בא לראש למדא"גיות בבסיס ,לפעמים סגור ,לפעמים כן לא למה לא , לך תדע מה בראש שלהם....כמובן יש אימונים בבית באפטרים למי שיש מנוי לחד"כ שזה בנזונה. הכל עניין של תקופות , עכשיו טפו טפו טפו יש לי איזה חודש של קבוע 4 אימונים בשבוע (בסיס + בבית) , תזונה פלוס מינוס שאני מקפיד , אבל פתאום יבוא לך חודש של תורנויות ויציאות חרא שלך תדע לקמבן אימונים ואולי תיפול על קשיים בכל מה שנוגע לתזונה. בגלל זה אני אומר , זה לא קל (במיוחד כשאתה עושה חצאים בבסיס עם מדא"גיות כלבות) אבל ממש אפשרי , למרות שלא תמיד הכל תלוי בהשקעה שלך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ