![]() |
קודם כל תלפף את המגבת שלך מסביב למוט במקום שאתה שם את המוט
הרבה יותר נח עכשיו תקפיד לשים את המוט קצת מתחת לשכמות ככה אתה לא אמור להרגיש אותו אני ממליץ לך לבקש מהמאמן להראות לך את התרגיל כי כמעט בטוח שאתה לא עושה אותו נכון קשה לעשות אותו נכון בלי מישהו שיסביר לך איך בהצלחה. |
ציטוט:
טיפה מתחת לעורף. בכל מקרה הגעתי למסקנה הזאת כי הוא כמו כל אחד (הרוב..) שבאים לפה רוצים תוכנית ישר מביאים להם סקוואט.. הם שואלים מזה סקוואט ? סקוואט זה תרגיל בן **** אל תדאג לא יכול לפגוע בך אם תעשה אותו נכון הנה קח סרטון תראה איך עושים... הבן אדם רואה את הסרטון לא ממש אכפת לו איפה המוט נמצא כי רואים את המיקום של המוט אבל לא בדיוק העיקר התנועה של הגוף יום אחרי זה הוא הולך למכון לעשות סקוואט ובגלל שהוא לא יודע שצריך לשים את המוט במקום מסווים ולא טיפה מתחת לעורף כי אז זה ממש יכאב לו הוא שם שם דווקא ! למה ? כי זה המקום הכי נוח להשים עליו את המוט מהבחינה שהמוט מתלבש שם בדיוק בצורה הכי נוחה... ויום למחרת שומעים את הדבר הרגיל : כואב לי בעורף\עמוד השדרה זה אמור לכאוב ? לא ! מקווה שהבנת :) מצטער על החפירה. בכל מקרה לא הבנתי מה באת להגיד פה עם המגבת ? אני בכלל לא מדבר על העבודה של הסקוואט או משהו כזה ... אני אומר לו שלא ישים את המוט טיפה מתחת לעורף (כי זה יכאב לו...) אלא בשכמות או משהו כזה מצטער לא זוכר איך קוראים לאותו מקום |
ציטוט:
בכל מקרה יש איזה כמה "מקררים" בחדר כושר שמתאמנים ברצינות ועושים סקוואט כבר הרבה זמן אז הם עזרו לי ותיקנו אותי אז את התנועה אני עושה נכון אבל עדיין ממש מלחיץ אותי שכל הלחץ הזה על הגב יעצור את הגביהה שלי כי אני רק בן 15 וחבל יהייה לי להפסיק לגבוהה עכשיו =/ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ