![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בושה למדינה שלנו
בושה למדינה שלנו
צריך להעיף את כל השמאלנים והערבים מהכנסת |
אז תעיפו!
עכשיו אפשר להדפיס כרזות שמסבירות הכל , ולנצל את הדביליות של רוב האכלוסייה (זה ככה בכל העולם אל תלחמו בזה) ותעשו לשמאל "תדמית" ותראו איך ה""מרכז"" קדימה והעבודה עפים מהממשלה לעלה ירוק יהיו יותר מנדטים. אחמד ישאר כי הערבים יבחרו בו בדרך כלל אבל יעיפואותו מהארץ ואת כל מחליפיו אם יהיה רוב ימני אמיתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קראת בוואלה איזה כתבה נוראה עליהם? |
בונא איזה טמטום יש לנו בכנסת כבר כמה חברה ערבים עכשיו גם זה איפה ההגיון אני לא מבין רק בישראל זה יכול לקרות צריך לשים אותם בכלא על בגידה לא יאומן פשוט כל פעם מחדש אני מתפלא
|
ציטוט:
עשה טובה ואל תגיב יותר להודעות שלי ואני לא אגיב יותר לך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
התקשורת מאכילה את כל העולם שהמתנחלים פרמיטיביים, חוליגנים, ומפילים בעצם את האשמה על המתנחלים בכל תחלואי העולם. זה ידוע שהתקשורת שמאלנית, פשוט לא האמנתי שיש אנשים שבאמת מאמינים לזה. ד"א אני בכלל לא דתי, אני חילוני, ואני גר בעיר חילונית כך שגוש קטיף לשעבר ואנחנו זה לא אותו דבר. כדי להדגיש את הבורות של אנשים בארץ המנותקים מהעולם וחיים בבועה: לפני כמה חודשים כמה אנשים שיצא לי ולחברים שלי לדבר איתם שאלו אותנו אחרי שהם גילו שאנחנו "בשטחים" אם מסתובבים בעיר שלנו ערבים ללא הגבלה. תאר לך עד כמה טיפש ומנותק מהעולם צריך להיות כדי לחשוב כך. |
הממשלה שלנו מזוכיסטית... מה הצעד הבא? שר בטחון ושר פנים ערביים?
|
ראש ממשלה ערבי עם סמכויות מורחבות ומספר תיקים.
בן 30~ יליד עזה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ