![]() |
תאמין לי, אני במסה בלי חישובים ואני עולה יפה מאוד במשקל ואני לא מרגיש שמן בכלל.
הכל בראש. תאכל מה שאתה צריך (דרישות תזונתיות) ואם בא לך גם קרמבו. |
ציטוט:
תנסה ככה שבוע ואז תעשה ציט על איזה חבילת קרמבו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא כול בלי תפריט, פשוט אין לי תאבון מטבעי ולא יאכל אלא אם אני יוגע שאני צריך לאכול כך וכך.. |
ציטוט:
אם אני אדפוק 8 קרמבואים במכה אני אוכל סרטים כמו דוגמנית.. זה בגלל שהייתי שמן פעם.. אני גם לא אתן לעצמי לאכול כאלה כמויות במכה. הכל בראש. |
ציטוט:
אני בידיוק הפוך. כל הזמן אני רעב ואני אוכל בכמויות. למשל יש את הדג סלמון הזה בסופר (הפילה הענק הזה), אני אוכל את כולו. אבל לדעתי לא עולים כ"כ מהר בשומן, בכל זאת אנחנו קורעים את הגוף שלנו כל השבוע במכון כושר. |
ציטוט:
אבל כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, אתה מתאמן והbmr שלך לפעמים גדול יותר ממה שנדמה לך. לא יזיק לך צ'יט במסה. בכל מקרה אנחנו בחורף. בחיטוב אתה תשכח את זה. |
ציטוט:
תבין שגם הגוף צריך להנות מידי פעם... |
ציטוט:
|
אני עולה נקי מאד ומעלה את הקלוריות בצורה איטית ומבוקרת כדי שלא אצטרך לעשות חיטוב אחר כך..
אני לא מחפש להיות ענק ולא לעסוק בפיתוח גוף.. אני מחפש להתעצב ושיהיה לי גוף קצת בנוי.. עניין של לעלות 5-6 קילו של שריר וזהו. |
תשלב בתפריט בכיף, לא יקרה לך כלום פשוט תתחשב במאזן הקלורי שלך וזהו.
אתה פאקינג 50 קילו בן 18.5, תהנה ואל תחשוב עלזה בכלל. |
איי החיים שלכם יפים.. רק לי יש נטייה להשמנה ואני אם אני עובר את ה-2500 קלוריות אני מתחיל לעלות בשומן.. =\
|
קיבינימט בנאדם אתה שוקל 50 קילו ושואל אם מותר לך קרמבו?@#!?#?!@
|
ציטוט:
|
בסדר גמור, כמו מסה מלוכלכת.
|
ציטוט:
לדעתי זה עניין של כמה אתה מוכן להשקיע. כי הרי זה יתחיל בקרמבו ויגלוש הלאה ליציאה עם חברים לבית קפה ואגאדיר ומוזס וכו' וכו'... ואתה יודע מה, גם אם לא - אני באופן אישי מרגיש שאצלי זה חייב להיות מושלם. לפי הספר. אז יש לי ארוחת צ'יט אחת בשבוע שאני אוכל מה בא לי ולא רואה ממטר (משתדל לא להגזים), ושאר השבוע אני עובד עם שעון וטיימר שמצלצל לי כל שעתיים-שלוש להזכיר לי לאכול שאני לא אשכח בטעות!! :) וככה אני אישית מרגיש שאני עושה את המקסימום שלי, וזה רק דוחף אותי יותר ויותר קדימה. הרגשה מדהימה הקרמבו (במקרה שלי - מקופלת) יהיה הכי טעים לי בעולם באותו רגע, אחר-כך זה יהיה תסכול ותחושת כישלון. אז אני בכלל לא מכניס את עצמי לזה מצד שני, אולי אני מטורף :) |
ציטוט:
ב. לא צריך לאכול כל 3 שעות, זה מיתוס. |
ציטוט:
חחח מה נסגר מה זה שטיימר כל שלוש שעות? |
ציטוט:
חדרת למוח שלי??? גם אני דופק את כל הקופסא וזהו :mellow: בידיוק כמו בכל שאר המוצרים (למשל את כל קופסאת הפסטרמה) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ