![]() |
אללה סנדרה נותנת בראש..
כל הכבוד רואים את ההשקעה..:) |
ציטוט:
בת 16 |
את לביאה תאמיני לי.. כל הכבוד!..
|
:):):):) סנדרה יסוסה!
ארבל למה אין תמונות שלך?? |
כיף לראות מישהי עם כוח רצון כמו שלך.
שיהיה לך המון בהצלחה. נ.ב: תמיד תזכרי ש:" כרמ"ל " = כוח רצון מוביל לניצחון. במקרה שלך זה להשגת המטרות שלך שאני בטוח שתצליחי בהם. |
ציטוט:
כי זה אימון רגליים ,זה לא חרטא כמו לאמן זרועות ,ההתעסקות בתמונות הייתה מינימלית מאוד |
סנדרה ניראית יותר מ16
היום גיליתי שאסור לי לעשות סקאווט במכון, אחרת יעיפו אותי >< |
ציטוט:
|
אני לא מבינה את זה?
מה באמת יש מכונים שאסור בהם לעשות סקוואט או דדליפט?? למה?? |
ציטוט:
|
סנדרה כמה חזרות את עושה?כמה סטים?
|
למה לילדים אסור? אם מבצעים נכון, איזה בעיות יכולות ליהיות?
(אני לא מדבר על ילד בן 8...) |
ציטוט:
אני עובדת ברגליים בטווח ה12-15 חזרות וסופר סטים עד כשלון מוחלט |
אה,את בחיטוב עכשיו?
את עושה דיפ סקוואט עם 50? |
ציטוט:
אבל אני יורדת מספיק עמוק, מתחת ל90 זה בטוח,בדיפ אני מאבדת שיווי משקל. אני בד"כ עובדת עם 60ק"ג, בתמונה צולם ה50 ק"ג. אני עכשיו בתוכנית שהרב יזלזלו בה, שהיא עליה במסה ושריפת שומן. כעקרו יש לי אימונים חזקים של מסה,אך תפריט דל ואירובי.(כדי להתחטב) רבים לא תומכים בתוכנית הזו, אך אני מקישבה רק למאמן, הוא יודע מה הוא אומר:) |
מה זה תפריט דל?כמה חלבונים,פחמימות?
אני כבר 4 ימים על 100 -130 גרם פחמימות ונדמה לי אני הולכת להרוג מישהו בקרוב אין לי כח לכלום ואני עצבנית בטירוף מחכה למאסה |
ציטוט:
בכל מקרה לא ספרתי את הפחמימות.. אך חלבונים כ140-160 גרם ביום. חח מסכנה שלי, בהצלחה לך, וכל הכבוד! תחזיקי מעמד! No pain no gain |
אפשרות מספר 1
150 ג' חלבון בוקר: 06:30 שייק חלבון + תמר/חצי בננה + 30 ג' גרנולה ללא סוכר ביניים: 07:00 חצי קופסה גבינה לבנה + ירקות ביניים: 10:00 100 ג' פסטרמה דלת שומן צהריים: 13:00 2 פרוסות לחם קל + חצי קופסת גבינה לבנה + ירקות. בינים: 16:00 2 פרוסות לחם מלא + 100ג' פסטרמה + מעט חומוס וירקות. פרי חצי שעה לפני אימון בתום האימון: 19:30 שייק חלבון + 20 ג' סוכר ענבים ביניים: 20:00 100 ג' חזה הודו/עוף עם ירקות ורבע תפו"א לפני שינה: 23:00 קוטג' (אפשר להוסיף מעט ירקות) |
אופציה מספר 2
165ג' חלבון 06:00 שייק חלבון + סוכר ענבים (כפית) + כפית שיבולת שועל -7:00 חצ קופסה גבינה לבנה + ירקות 10:00 סלט ירקות + 100 ג' רצועות חזה עוף/הודו 13:00 סנדוויץ' מלחם קל עם ירקות וטונה במים 16:00 שייק חלבון + מעט גרונולה/שיבולת שועל/דגני בוקר מלאים. (חצי שעה לפני אימון - פרי) אחרי אימון שייק חלבון + 20 ג' סוכר ענבים 20:00 חצי קוופסא גבינה לבנה לחם קל 23:00 קוטג' + קצת ירקות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ