![]() |
לא אותו אחד בוודאות.
התמונה בתחילת הקליפ נלקחה מהפורום הספרדי הזה: http://www.puroculturismo.creatuforo.com שהוא כנראה גם אתר הבית, של מי שהעלה את הקליפ. והזרועות של ההוא בקליפ באמת נראות כמו שני שיפודי שווראמה פויה :shok1: |
ציטוט:
הם די דומים ,לא חושבת ?:sbb3: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא נראה לי הוא נראה סתם אפס מסונטל מהתחת... |
היה לו אחלה גוף לפני..
איזה בן אדם דפוק יאללה.. |
מתי כבר יהרגו את כל האנשים האלה תגידו לי? מה עובר להם בראש?? זה פשוט דוחה....
|
ח'ברה לא יודע זה ניראה הוא אבל אומרים חלק שזה לא הוא.
|
נושא שבהחלט לא נעים לדון בו...
|
מזעזע:thumbdown::wacko:
|
|
ציטוט:
|
בעעע גועל נפש.. אידיוט פשוט..
|
אזה יופי ,אני מת על הפריקים האלה
|
ציטוט:
אכל 8 פיתות ביגלל זה. |
זה יותר טוב? http://www.youtube.com/watch?v=uc-qP...eature=related
אני שונא תמסונטלים הכבדים האלה |
ציטוט:
תכלס ..בן **** מה הוא חשב לעצמו סתם הורס את המחשבות הטובות שיש עוד טיפה טיפה בעולם על פיתוח גוף וביגלל זה השאלות של האנשים מפגרות וחסרי ידע ביגלל אנשים כאלה ..הוא בן **** באלי להשתין לו על הראש לזין הזה |
הטיפוסים האלו הורסים את תחום הבודי בילדינג, ויוצרים לנו את השם הרע !!!
ממש מעצבן. אני מתעב את האנשים האלו הייתי מזריק להם סינטול לתחת שידעו להבדיל בין התחת לראש ואולי ככה הם יחשבו אם האיבר הנכון ! |
מענין אם יש תחום כזה שהם מחשיבים אותו לאיזה ספורט או משהו...אני נתקל במלא אנשים כאלו ואני אומר לעצמי רגע אני יש לי את הסריטה של הבודיבילדינג ומלא אנשים בחיי היום יום מסתכלים עלי ואומרים "בעע גועל נפש שרירים ככה" ואני מסתכל עליהם וניגעל מהכמות הסינטול הזאת הם אוהבים את זה?אף פעם לא ראיתי ראיון אם מישהו כזה או סיפור של מישהו כזה שמודה שיש כזה דבר כי אם זה תחום או משהו אז אני ידע להעריך את הפיגור הנוראי שלהם בסופו של דבר אבל בנתיים חוץ מהשקרים של גרג ולנטינו ימך שמו של הנאצי השקרן הזה אני לא רואה שום זכר לתופאה המגעילה הזאת.
|
אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם האנשים האלה
זה כמו שילדים שלא מבינים יבואו ויגידו על מפתח גוף דיי גדול ויגידו איכסס זה מגעיל יש המון אנשים שחושבים שגוף גדול מידי זה לא יפה אתם לא עושים את זה בשביל אחרים אתם עושים את זה בשביל עצמכם ככה אני מאמין שגם זה שמופיע בסרטון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ