ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מהם המאפיינים לגנים טובים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=42860)

itaiprz1 14-10-08 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 672633)
תמיד התלהבתי מאבא שלי כשהייתי קטן.. הייתי אומר לו "אבא תעשה גולה" זה היה מדליק אותי הג'ולה שהוא היה מוציא =)

היום בטח הוא אומר את זה לך חחחחחחחח.

גנטיקה טובה מורכבת מ101 דברים
יש גנטיקה נגיד לשרירים בודדים נגים טרפזים, או תאומים שהם גדולים בלי שיתאמנו עליהם,
יש גנטיקה של אנשים כמו סיקס פאק שהוא נישאר חטוב
יש של כאלה שיעלו לך מסת שריר בכזאת מהירות שלא תאמין , וכל השאר
יש את הסימטריה,גובה,ביסיפ קצר,ארוך ועוד 101 דברים.

speed 14-10-08 23:24

אצל אבא שלי אני חושב זה גב מטורף, כתפיים רחבות יד גדולה (עם זה לא נראית שמנה, דווקא אם הוא ק צת יתאמן היא תהיה אפילו מאוד מחוטבת)חזה מאוד מאוד רחב.
אמרתי לאבא שלי הרבה שאם הוא יתאמן הוא לא יראה את שוורצנגר ממטר (הוא יודע שוורצנגר זה הבאידבילדר שאני אוהב, יש גדולים יותר וחטובים וכו' אבל לא ראיתי משהוא שממש אהבתי כמו את הגוף של שוורנגגר, לא יעזור, לפי דעתי זה מפתח הגוף של כל הזמנים, נכון יש את קולמן, אבל אני אהבתי את הפיתוח גוף של שוורצנגר)

zuko 15-10-08 00:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 672526)
כשאומרים גנטיקה טובה זה מייוחס דבר ראשון לצורת הגוף והשרירים וזרימתם. והאם הגוף יוצר מראה הרמוני או לא.
בנוסף אדם שעולה מהר במאסת שריר, ומעט במאסת שומן, גם נחשב כבעל גנטיקה טובה.
אדם בעל אחוז שומן נמוך באופן טבעי גם אפר להחליל כאחד בעל גנטיקה טובה, למרות שסט פוינט זה דבר שיכול להשתנות.
יש עוד כמה קריטריונים כמו בליטת השריר, מראה נקי, אסטטי, סימטרי, סוג עור, עובי השריר, חתכים, פרטים, סיבי שריר, וגם מבנה עצם.

הגנטיקה הכי טובה שיצא לי לראות בלייב זאת הגנטיקה של אבא שלי.
לא צוחק ראיתי תמונות שלו מהצבא בלי חולצה והוא כולו שרירים. והוא לא נגע במשקולת בחיים שלו..

סיכם את זה מעולה.:cool:

gilsXM 15-10-08 02:55

תמיד שהייתי קטן הייתי מתווכח עם חברים לאיזה אבא של גולה יותר גדולה חח
אני תמיד אמרתי שהגולה של אבא שלי מגיעה לתקרה:sweatdrop:

dethMAN 15-10-08 08:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM (הודעה 672789)
תמיד שהייתי קטן הייתי מתווכח עם חברים לאיזה אבא של גולה יותר גדולה חח
אני תמיד אמרתי שהגולה של אבא שלי מגיעה לתקרה:sweatdrop:

זה לא נשמע טוב:whistle:

denous 15-10-08 13:02

על מה כולם מדברים פה בכלל ?
שאני אומר גנטיקה טובה אני מתכוון למשהו אחר בכלל ולא רק למתניים צרות קוביות יפות וכל מה שרשמו פה :|

גנטיקה טובה מתייחסת גם למישהו שיכול לאכול המון וגם אם זה שטויות להשאר על אותו אחוז שומן ולעלות במשקל למשל גדי טרוני....
או מישהו שיכול לעלות במשקל בלי בעיה....
ועוד דברים כמו מישהו שמתחטב מאוד מהר בלי לאבד הרבה שריר...
מישהו שעולה מהר בשריר...

כמובן שיש גם את המותן הצרה... הצורה של האיברים... הרוחב של הכתפיים...
אסתטיקה.. פרופורציות, גודל רגליים, קוביות, סיבי שריר על רגליים ואחורית ועוד המון דברים...

TAMIRSUS 15-10-08 13:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 673006)
שאני אומר גנטיקה טובה אני מתכוון למשהו אחר בכלל ולא רק למתניים צרות קוביות יפות וכל מה שרשמו פה :|

גנטיקה טובה מתייחסת גם למישהו שיכול לאכול המון וגם אם זה שטויות להשאר על אותו אחוז שומן ולעלות במשקל למשל גדי טרוני....
מישהו שעולה מהר בשריר...

אסתטיקה.. פרופורציות, גודל רגליים, קוביות, סיבי שריר על רגליים ואחורית ועוד המון דברים...

צודק ב100 %

AkunaMatata 15-10-08 13:19

אנשים פה מדברים שטויות
חושבים שאם מישהוא מתחיל מסט פוינט טוב(כתפיים רחבות מותן צרה אחוז שומן וכו...) אז יש לו גנטיקה טובה
הסט פוינט משנה רק את השנה הראשונה באימונים אחר כך זה כמות ההשקעה והמהירות שבא אתה גודל/יורד

Holy_Templar 15-10-08 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי akunamatata (הודעה 673032)
אנשים פה מדברים שטויות
חושבים שאם מישהוא מתחיל מסט פוינט טוב(כתפיים רחבות מותן צרה אחוז שומן וכו...) אז יש לו גנטיקה טובה
הסט פוינט משנה רק את השנה הראשונה באימונים אחר כך זה כמות ההשקעה והמהירות שבא אתה גודל/יורד

והחומרים שאתה צורך :)

speed 15-10-08 21:42

ציטוט:

מישהו שעולה מהר בשריר...

נכון מאוד.. משהוא שהוא מפותח לעומת אחר שלא מפותח, זה לא אומר שהמפותח יותר בעל פוטנציאל גדול יותר..

נ.ב. בגלל זה נתתי דוגמא על אבא שלי, הוא בעל ידיים רחבות ובמשקל גבוה, מעל 100 (113 אני זוכר כשהוא עלה לפניי הרבה זמן על המשקל, למרות שהוא לא נראה שמן מהסוג שבטן נופלת, אפילו בטן מוצקה מתחת לשומן), רחב בידיים, בכתפיים, בגב ובחזה ומבנה גוף שלא רראיתי כמוהו למרות שהוא לא עושה כלום.. ויש לו הרבה פטנציאל

לוזון 15-10-08 22:55

אלון תראה תמונות של אבא שלך..

itaiprz1 16-10-08 01:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי לוזון (הודעה 673699)
אלון תראה תמונות של אבא שלך..

שישים תמונה משפחתית וזהוא חחחחחחחח.

OverPower 16-10-08 01:44

ציטוט:

מישהו שעולה מהר בשריר...

כל הכבוד, רק שכחת להוסיף שיש גנטיקה של כוח, שאסור לזלזל בה.

St.SillaNF 16-10-08 14:06

מה שהכי מדליק אותי בגנטיקה,
שלרוב אנשים שיש להם פוטנציאל להתרחב - והם אשכרה גורילות, הם מזלזלים לרוב בתזונה נכונה

כי הם אומרים, זין!@
בשביל מה אני צריך את זה?
והאימון שלהם לא אפקטיבי לעומת מי שבאמת צריך לגדול

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ