![]() |
יפה מאוד! תמשיך לעדכן כל יום אחי תאמין לי זה עוזר לך עם החיטוב ולנו עם הידע
בהצלחה! נ.ב טיפ- בחיטוב המפתח זה אירובי , 2-4 פעמים בשבוע זה מושלם אל תשכח את זה |
תודה לכולם,
ד"א, מדדתי הרגע היקף תבור... 89 ס"מ. היקף יד 40. המטרה: בתאריך ה 13/3, לשקול כ 80ק' (עוד חודשיים) עדכון סופי של יום שבת, היום בלילה/ערב :) |
ציטוט:
קטן עליך! מה עם התרגילים שאתה עושה......בא לך לפרט קצת!? |
עוד יום חיטוב הלך מצויין... שוב פעם אין כמיהה לפחממות בדיוק מה שהויטה לייף מבטיח.
אימון המשקולות הלך טוב, העלאתי קצת עצימות כי ראיתי שאני יכול.. עבדתי בטווח של 6-8 ו 8-10. עד היום הייתי עובד על הבטן בטווח של 25-30 חזרות, זו הייתה טעות למרות שהשריר התפתח בצורה טובה... היום שמתי על עצמי 15קג' ועשיתי קאנצ'ים, עבדתי בטווח של 12-15 חזרות ובאמת יש הבדל משמעותי, לטובה. אירובי עליתי במ"ס דקות הריצה, אם אתמול עשיתי 15דק' ריצה מתוך 30, היום עשיתי 20דק' מתוך 30... המטרה - 30דק' ריצה, ואז אני אעלה את זמן האירובי ל 40דק'. בכלליות עוד יום עבר מצויין, עידכון שוב מחר בערב, נדב! |
נשקלתי, ירדתי מ 90ק' ל 88.5.
ירידה של קילו וחצי, סבבה... הרוב זה לא נוזלים כי את הנוזלים הורדתי בשבוע שלפני (מ 91.5 ל 90). אז תוך קצת פחות משבוע (מיום חמישי שעבר) השלתי 1.5ק'. נקווה שמגמת הירידה תתמשך ונראה תוצאות בקרוב... אני מרגיש שהגוף מגיב יפה מאוד, אני הולך לפי הספר ולא מתפתה לשומדבר.. רק התפריט. ד"א, שברתי שיא עצמי ורצתי 25דק' רצוף (ה"שיא" המסכן הקודם שלי היה 3דק' רצוף). יאלה אחים, עדכון נוסף על היום שעבר מחר בערב, עד אז סלמאתק. |
.
אירובי עליתי במ"ס דקות הריצה, אם אתמול עשיתי 15דק' ריצה מתוך 30, היום עשיתי 20דק' מתוך 30... המטרה - 30דק' ריצה, ואז אני אעלה את זמן האירובי ל 40דק'. אני רואה שבהתחלה לא היה לך כל כך קל באירובי?!:blush: גם אני התחלתי קצת לשלב ריצה קלה במסה בקיצר מה שרציתי להגיד אני רץ חצי שעה ככה ובשבוע הראשון היה לי שיא הקשה רצתי אחרי כמה דקות הורדתי מהירות ואחרי חצי דקה העלתי בחזרה לאותו מהירות ככה לפי היכולות ככה תוך 3 אימונים אני רץ 30 דקות רצוף בלי שום מאמץ תנסה את זה את זה עוזר חבל על הזמן במקום לרוץ 15 20 דקות מתוך 30 דקות ,לא עדיף להוריד מהירות ולאחר כך לחזור? |
ציטוט:
|
אני אישית מעדיף סקי... יותר ידידותי לרגליים...
אתה רץ במכון או בחוץ? דרך אגב אני ירדתי ב21 יום מ83 ל76 :) |
ציטוט:
|
נוזלים, והרבה... בדיוק סיימתי סייקל מונו
|
ציטוט:
היא הייתה מין חולה כזו.. הרעיבה את עצמה, אבל היא השתנתה לטובה עכשיו היא אוכלת נכון והורידה מאז עוד 5ק'. שקלה 80 , היום 60 בערך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נשקלתי שוב, ירדתי ל 86.5 מ 90 תוך שבוע וקצת.
מקווה להמשיך במגמת הירידה ולהגיע ל 75-80 עם ריבועים. |
אתמול (שבת) היה הצ'יט הראשון.. אחרי שבועיים וקצת של אי חריגה מהתפריט, דפקתי 2 מנות של בית השניצל :):):):)
אבל עכשיו שוב פעם התפריט לשבועיים עד שאני אחשוב על משהו... עידכון בערב :) מקווה שמישהו קורא בכלל :) |
Wtf? בית השניצל?! תתבייש!!! זה צ'יטינג!?!?!?! :nono:
אני ציפיתי למגש פיצה ממך.... אכזבת אותי נ.ב פעם הבאה שאוורמה, ותנציך את זה! :jockey: |
קוראים קוראים...
מעניין לראות איך מתקדם... אני עכשיו עוד ארוחה אחת גומר העמסת פחממות (חצי קילו פחממות...) |
ציטוט:
השאלה היא, עד כמה באמת העמסת פחממות עוזרת ? |
ציטוט:
אתה גם לא אמור לעשות העמסת פחממות אלא פשוט יום במאזן חיובי, כי אתה אוכל מספיק פחממות כדי להיות מלא גליקוגן כל הזמן. פשוט יום אחד תיקח איזה 100 גרם סוכר ענבים אחרי האימון, תיקח איזה עוד 100 גרם פחממות בשאר היום (נניח משיבולת שועל) ותשאר בתפריט שלך (אבל אפשר להוריד קצת שומן) |
ציטוט:
ולשלב בו כ 200ג' פחממות מורכבות במהלך היום? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ