![]() |
חחח יא סטלן אתה זה שהמלצתה לי לקנות ש"ש ולדחוף לבלנדר :p
ד"א ניסיתי כמו דגנים רק חלב וש"ש וכפית סוכר דווקא נחמד רק כמו שאומרים טעם "בריא" :s |
חחח כי באתה עם תפריט שחייב לדחוף שמה איזה 500 קלוריות מינימום, לא ככה? אז רציתי שתוכל לשים הרבה..
|
שמע אחי אני משמין בקלות.. ככה שאני אני יגיד לך תאמת אני מכניס בקושי ביום 1900 קלוריות (bmr 1600) ואני כל יום עולה 300 גרם..
אבל אני עדיין חושב שהפחמימות והחלבונים והקלוריות לא מספיקות למרות שקשה לי להכניס לפה =/ |
אל תישקל כל יום ! כל שבוע מינימום! המשקל שלך משתנה במהלך היממה עקב פעילות של המערכות בגוף.
תהיה במאזן חיובי של 200-300 ותראה אחרי שבועיים איך אתה מתקדם, אין מה לעשות זה עניין של זמן, ניסוי וטעייה. |
עדיין מעצבן אותי שאני לא יכול להכניס תש"ש =/ כי זה יכול לעלות אותי מלא
|
ציטוט:
אחי עזוב אותך שטויות ... אין פה בקטן ... תתאבד על השייק בטון :) עשה כמוני... קח את הכף מדידה של הגיינר שלך ... שלי שתי כפות מדידה זה 125 גרם ... דפוק 3 כפות מדידה , שתי יוגורטים bio רגילים , דפוק בפנים 4-5 אפרסקים ... 300 מ"ל חלב ! ואתה מסודר.. והטעם לפנים! כמו ויקינג תוריד את זה כל בוקר .. אתה תעלה כמו סוס ערבות ביחום ... :) |
חחח
אם התכוונתה אליי אזמעולם לא קניתי גיינר אחי... אל תדאג לי לארוחות בוקר אני מסודר:XDemoticon: |
ציטוט:
|
חחח אני מת איך אתם יכולים לאכול את זה :p
אני ינסה כבר בזבזתי 2 ליטר חלב על איזה 6 מתכונים :s |
תפסיקו לדבר על ש"ש אני מזיל ריר.
הרגע סיימתי 200ג' ש"ש עם כוס חלב, 10-15 שקדים, 2 כפות צימוקים, כוס חלב, סקופ חלבון, 3 סוכרזית וכפית קינמון ובא לי עוד מנה אחת ( או 3 אם אפשר ) כזאת. |
ציטוט:
בגלל זה אני אוכל 400 גרם המבורגר בלחמניה עם כל הצ'יפס והקולה ... וזה מסדר אותי :) |
ציטוט:
ומורטקס מה שאתה אכל כל יום זה צ'יט שלי חחח מה זה קולה וכל חצי קילו האמבורגר:1eye: |
ציטוט:
ציטוט:
אני רעב למישהו יש סף קלורי חדש לתרום לי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כסף ? עזוב אותך ... ירדת לאחרונה על המבורגר 400 ? :) שווה כל שקל ארור שהוא עולה ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דוגרי מה יש לכם בבטן שאתם מכניסים את כל זה חח
|
מחרבן הכל אחי איזה 3 פעמים ביום חחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ