![]() |
ציטוט:
|
כן....
אתה נותן דגש ליד קדמית או משהו? |
Demon
אני עובד ab |
ציטוט:
אם לא אז הייתי ממליץ לך לעשות.. |
ציטוט:
אבל בנינו....היקף יד פעם אחרונה שבדקתי היה 39.5.....אז אני לא חושב שהזילזול שלך במקום.... עובדה שהתכנית הזאת עובדת כי אם להסתכל על תוצאות[בסופו של דבר מבחן התוצאה הוא שקובע]אז אני כמה צעדים מעלייך.... אז תזלזל בתכנית שלי....תהנה עם זה בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן... |
ציטוט:
אני לא מודד היקפים, זה מעניין לי ת'ביצה. לפני חודשיים ההיקף יד שלי היה 38 וזאת גם הפעם האחרונה שאני אמדוד לעוד הרבה זמן ועכשיו ברצינות, מה אתה חושב היה מצב הידיים שלך אם היית עושה 6 סטים בשבוע ליד קדמית, היא לא הייתה מגיעה למצב שהיא היום? סיקס אחינו, אני עושה 2 סטים בשבוע ליד קדמית בכפיפות במוט אולימפי, וגם אותם אני חושב להעיף כי זה מפריע להתאוששות לאימוני גב :sbb4: |
ציטוט:
אם אתה והוא הייתם אחים משובטים או משהו כזה עם אותה גנטיקה , ורק התכנית אימונים הייתה שונה הייתי אומר מילא ... אבל אמרת קצת שטויות פה |
לא..
פשוט אני עושה חזה עם יד קדמית ואחרי יומיים גב אני תמיד אוהב לתת טיפה יותר סטים על כל חלק בלי הגזמה וזה עובד עליי ממש טוב the sun abx4? הייתי מוסיף ליום של הגב איזה 5 סטים ליד קדמית.. אתה בטח עוזה בסביבות ה10 סטים לגב לא חושב זה מספיק כדי להתפתח אבל אם עובד עלייך מי אני שישפוט.. |
לאו דווקא...
זה לא ניסיון שלי בלבד....זה מוכח שצריך לתת לכל שריר גירוי מספיק וספציפי הוא רוצה להתווכח שיבושם לו.הוא חושב שהוא יכול להמציא את הגלגל מחדש שיהנה חבל שהוא מבלבל פה אנשים מתחילים שרק נכנסים לעולם הזה של אימונים ופיתוח גוף חובבני כי להזכיר לך רוב הקוראים בפורום לא כותבים ומשתתפים ולא בהכרח מבינים הרבה באימונים ונכנסים ללמוד וההצהרות שלו והביטול הכביכול מלומד שלו של תכניות אסטרטגיות וטכניקות אימון מוכחות רק מבלבל אנשים שבאים ללמוד... |
ציטוט:
דבר שני אתה יכול להיות מתאמן יותר זמן , גנטיקה טובה יותר או עוד הרבה דברים מה שקובע זה רמת השיפור.. ואתה לא צודק..איך תסביר שפוורליפטרים מסוימים לא עובדים כמעט על ידיים אבל אני לא חושב שאתה או אני יכולים להגיד שהם לא יודעים כלום והם קטנים |
ציטוט:
הקטע עם ההיקפים הוא ממש לא משנה, אני עושה 10 סטים יד קדמית וההיקף שלי 33 או משהו, זה בטוח לא אומר שאם לא הייתי עושה ת10 סטים האלה הוא היה יותר או פחות. אני חוץ מהקטע שלדעתי זה גם אפקטיבי יותר, מאוד נהנה לעבוד יד קדמית, אז גם קצת כוח, גם הרבה מאוד הנאה וסיפוק.. ממש לא משנה לי אם היד גדלה קצת יותר או קצת פחות. |
ההבדל ביני לבינך זה שאני לא ממציא שום דבר, האימונים שלי זאת לא שיטה ש"המצאתי" ו"עובדת" עליי טוב יותר, אלא תוכנית שלקוחה מתוך ספר של גורו דוגמאת לייל מקדונלד.
מה תגיד למארק ריפטטו? אולי גם ממנו אתה מבין יותר. מה לגבי דייב טייט? כולם טיפשים, hail vingate |
ציטוט:
אין לי יום של גב, יש פלג גוף עליון\פלג גוף תחתון |
ציטוט:
לא יודע עליים אישית לא חושב שהיה עובד אבל כמו שאמרתי כל אחד שונה אז אם עובד עליך בכיף! |
ציטוט:
אני פשוט לא מבין מה לא מובן, תרים הרבה משקל (והרבה משקל אתה תרים בחתירות, לא בכפיפות מרפקים) והידיים יגדלו |
ציטוט:
לא ...קהטע הוא שאני אישית מעדיף ככה..בנוסף גם התוכנית שלי טיפה שונה.. |
|
למה אתה קובע שהאימון של הגב (מתח ובנט אובר) נותן מספיק גירוי ליד קדמית?
|
על אותו משקל של שאלה אני אשאל: למה אתה חושב שזה לא נותן מספיק גירוי?
תנסה ללכת לעשות סט של כפיפות מרפקים ל12 חזרות בסוף האימון הזה ותגיד לי אם היד קדמית שלך עבדה מספיק או לא, אתה תבין לבד. |
דה סאן אני לא מבין את ההיגיון פה. אתה אומר שבחתירה אתה מרים יותר משקל כאילו שהיד קידמית מרימה פה יותר משקל. הגב הוא זה שנותן את רב הכוח, הוא זה שמרים את רב המשקל. נאמר אני עושה bor עם משקולת של 40 קילו , 25 קילו הגב לוקח ו15 קילו היד, זה לא שפתאום היד לוקחת פה את כל ה40 קילו , היא עובדת בגבול שלה כשהגב הוא זה שנותן את רב הכוח בשביל החתירה. אז אני מתקשה להבין איך זה יותר יעיל מכפיפת מרפקים עם 15 קילו בכל יד..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ