![]() |
עומרי :)) מה המצב ..אמרתי לך כבר יפה כול הכבוד.שינוי קיצוני ונכון..עשיתה את זה בדרך הכי טובה שיש
רעל רעל..חח:) |
שינוי מצויין אבל חסר הרבה בשררר.... בהצלחה במאסה אחד האנשים שאני מחזיק מהם מהשינויים והרצינות.
הוחסר פורפוציות שלך בין הידיים זה כבר ברמה מוזרה אחי הייתי בודק תעניין ונותן דגש.. |
כל הכבוד גבר שינוי ענק
|
ציטוט:
לא ניראלי בגיל 18 אני עובד עם אמנון כמה שיותר חזק..אני לא רוצה להרים תאף כי אין לי מה להרים אותו..אבל תודה חבר יקר..בנתיים רק לעלות במישקקל. ואני מיתאמן יותר משנתיים פשוט אני רק השנה לקחתי את זה בתור משו ממש ממש קבוע וחזזק!!! |
ציטוט:
איזה תחרות אני חייב לעלות במישקל יגנוב.עוד ..ואיזה חיטוב נשמה זה סתם יפריע לי תביא תאיסי נדבר באיסי אחי תביא לי מספר שלך . |
ציטוט:
חח אתה עוד לא יודע איזה חיות עומדות לעלות בעוד שנתיים-שלוש אחי... עדיף שתחכה ותראה ולא תדבר באוויר. תאמין לי אני רק יודע על 2 חיות שעומדות לעלות ועומד להיות יפה :) ואני בטוח שיש עוד שאני לא יודע עליהם... אבל בכל מקרה אור תעלה תמונות קצת נכיר אותך נראה אם מי יש לנו עסק :] |
קורן, אין מה לעשות, הבנתי שאתה צודק והדרך היחידה לצבור מסה היא לגדול... וגם אם זה כולל שאמא אומרת שנהייתה לך כרס וזה לא יפה ושאני יחזור להיות שמן :P רק אבא מבין..
denous, אכן כן בסוף החיטוב היה הבדל ממש רציני בין ימין לשמאל, עכשיו פחות, אבל עדיין יש משהו. ותודה רבה אחי! אבי אח שלי תודה רבה גבר, כן זה תמונות מסוף החיטוב שבאמת הייתי נראה רזה מאוד מאוד, אבל עכשיו דיי גדלתי, אני מחכה לסוף החורף לעלות תמונות סוף מאסה ; התחלת חיטוב, ואז נראה את ההבדלים :) זה ממש כיף לשמוע את החוות דעת שלך מכיוון שאתה רואה אותי ובאמת יודע איך אני נראה, כיף לשמוע! |
ציטוט:
בסדר אחי אני יודע ככה זה תמיד יש מישו יוותר גדול וטוב ממך אני פשוט מנסה לעשות את זה בצורה יפה בנתיים נישמור על פרופיל נמוך אני לא אוהב להיתבלט בכלום ..זה אני אחי. והכי חשוב אני לא ממהר ..יש זמן :) |
ציטוט:
תודה אח שלי יאללה חזק במסה! :11: סוף החורף עושים תמונות ביחד :diractor: |
ציטוט:
או או ...זה נישמע טוב ..רעל טעם החיים אחי . גם אתה תביא תאיסי שלך אחי.. |
זה רק אני או שיד ימין ממש מפגרת? (לפחות ביחס לשמאל ..)
|
ציטוט:
תודה על פירגון אבל אתה מגזים אני לא כזה גדול ובאמת שיש חיות פרא שמישתוללות לתחרויות הקרובות.. תביא תאיסי שלך . |
שלי 277895004
zanz0r רשמתי כבר שעכשיו המצב דיי התאזן, פעם (בתמונות), זה היה דיי קיצוני. |
חח מנושא עליי זה הפך על אור :p
|
אתה תותח כל הכבוד אני יודע אחד לאחד כמה זה קשה, בהצלחה בהמשך.
|
ציטוט:
וראיתי הרבה אנשים גדולים בגילאים צעירים בחיים שלי אז אני לא מתפלא ממש מילדים בגיל שלי בני 15-17... :) בכל מקרה אני לא יכול להתרשם ממנו אם לא ראיתי תמונה אחת אפילו או משהו יהיה נחמד לראות תמונה אם אתה אומר שהבחור כאן הוא ענק. עומרי מצטער שאני מעביר כאן נושא אני לא אגיב יותר לגבי העניין הזה :] שיהיה לכולם צום קל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ