ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דחוף! כמה זמן צריך לחכות אחרי ארוחת צהריים ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=42276)

the animal 06-10-08 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adimenia (הודעה 663774)
ומה הקשר בדיוק? אני לא מבין? אני לא אמרתי שארוחה לפני האימון מונעת פירוק שריר ארוחה לפני האימון אמורה לספק אנרגיה לאימון ולהעלות את רמת הגלוקוז הדם על מנת שישמש לאנרגיה לאימון עצמו אני לא אמרתי שזה מונע פירוק שריר

חשבתי שאתה מאלה שעדיין חושבים שחובה לאכול כל 3 שעות... וכמו שאמרת, כלום אל יקרה חוץ מזה שיהיה לך פחות אנרגיה=אימון טיפה פחות עצים אמנם לא מומלץ, אבל גם לא קטסטרופה

adimenia 06-10-08 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 663778)
חשבתי שאתה מאלה שעדיין חושבים שחובה לאכול כל 3 שעות... וכמו שאמרת, כלום אל יקרה חוץ מזה שיהיה לך פחות אנרגיה=אימון טיפה פחות עצים אמנם לא מומלץ, אבל גם לא קטסטרופה

אני מסכים אבל אני כן מאלה שחשבים שעדיף לאכול כל 3 שעות:)

the animal 06-10-08 22:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adimenia (הודעה 663782)
אני מסכים אבל אני כן מאלה שחשבים שעדיף לאכול כל 3 שעות:)

עדיף כן, כדי להאיץ את המטבוליזם וכדי לא להישאר רעב, אני מת אם אני לא אוכל יותר מ4 שעות חח:)

m0she 06-10-08 22:11

זה לא מאיץ מטבוליזם, חאלס....

Holy_Templar 06-10-08 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 664164)
זה לא מאיץ מטבוליזם, חאלס....

יש עוד כמה אשכולות שאתה צריך להכנס אליהם :)

The Sun 06-10-08 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 664205)
יש עוד כמה אשכולות שאתה צריך להכנס אליהם :)

יש עוד כמה אשכולות שאני צריך לבקש ממנו לזרוק שם מילה :bot:
כשזה מגיע ממני זה כנראה לא מספיק

Holy_Templar 06-10-08 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 664206)
יש עוד כמה אשכולות שאני צריך לבקש ממנו לזרוק שם מילה :bot:
כשזה מגיע ממני זה כנראה לא מספיק

תכלס .. תלוי מי זה שקורא אבל :)

m0she 06-10-08 22:38

לא צריכים שאני אזרוק מילה.. רוב האנשים פה נותנים תשובות עקביות וסבבה, זה מספיק טוב.

The Sun 06-10-08 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 664211)
לא צריכים שאני אזרוק מילה.. רוב האנשים פה נותנים תשובות עקביות וסבבה, זה מספיק טוב.

שוב, כשזה מגיע מאיתנו זה לא מספיק טוב עבור אנשים :sleep:

the animal 06-10-08 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 664213)
שוב, כשזה מגיע מאיתנו זה לא מספיק טוב עבור אנשים :sleep:

חס וחלילה אחי, עליך אני סומך;) פשוט לא ראיתי אף אחד סותר את זה פה אז הנחתי...

adimenia 07-10-08 08:31

הסיבה היא לא האצת מטבוליזם הסיבה שמירה על מצב אנבולי זמינות סדירה של חומרי תזונה לגוף

m0she 07-10-08 08:53

זה גם חרטא

adimenia 07-10-08 09:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 664432)
זה גם חרטא

אז בו אני ישאל אותך שאלה הרי הקונספט של לאכול כל 3 שעות קיים שנים והמן אנשים הולכין לפיו עם תוצאות חיוביות נכון שזה יותר נוגע לתקופת חיטוב כי שאתה במאזן קלורי שלילי ולא אוכל הרבה קלוריות
הגוף נכנס למצב של רעב יותר מהר (נכון או לא?) אם לא אז מה אתה רוצה להגיד לי שכל העולם וכל הכתבות וכל האנשים מזיינים את המוח? קשה לי להאמין

m0she 07-10-08 15:53

1. מי אמר לך שאם הם היו אוכלים כל 5 שעות התוצאות לא היו חיוביות?

2. מה הקשר פה לרעב?

3. זה לא כל הכתבות ולא כל העולם, אבל כן, הרבה מזיינים את המח. ככה זה בחיים.. זה כמו שרוב האנשים יגידו לך ששריר הופך לשומן וההיפך. זה שהרוב אומר משהו לא הופך את זה לנכון, האמת היא לא דמוקרטיה.

adimenia 07-10-08 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 664572)
1. מי אמר לך שאם הם היו אוכלים כל 5 שעות התוצאות לא היו חיוביות?

2. מה הקשר פה לרעב?

3. זה לא כל הכתבות ולא כל העולם, אבל כן, הרבה מזיינים את המח. ככה זה בחיים.. זה כמו שרוב האנשים יגידו לך ששריר הופך לשומן וההיפך. זה שהרוב אומר משהו לא הופך את זה לנכון, האמת היא לא דמוקרטיה.

1. לא אמרתי שאם הם היו אוכלים כל 5 שעות התוצאות לא היו חיוביות זה לא מה שאמרתי

2. זה קשור לרעב כי עם אתה על מאזן קלורי שלילי ואתה אוכל נניח 3 פעמים ביום מרווח בין הארוחות הוא גדול הארוחות גם ככה קטנות ופחות משביעות מה שגורם לך להיות רעב יותר בין ארוחה לארוחה
בין עם היית אוכל ארוחות קטנות בטווחים קטנים בין ארוחה לארוחה אתה שולט ברעב טוב יותר

3. מה זאת אומרת מזיינים את המוח כל הבודיבילדרים מקצוענים וטיבעיים מזיינים את המוח?
אנשים כמו כריס אסיטו או ליל מקדונלד מזיינים את המוח לא ניראה לי
ואני לא מביא פה טענה מטומטמת של "שריר הופך לשומן אם אתה לא מתאמן"
תן לי קצת קרדיט אחי

m0she 07-10-08 16:28

1. אם הן היו חיוביות בכל אופן אז כנראה שאין חשיבות ללאכול כל 3 שעות.

2. יש אנשים שמעדיפים 3 ארוחות בגודל נורמלי על 6 ארוחות מזעריות. זה עניין של העדפה. אני לא אומר שאסור לאכול כל 3 שעות, אני אומר שזה לא משנה, בניגוד אליך שאומר שזה כן. אם נח לך לאכול ככה, תפדל..

3. כן, כל הבודיבילדרים מזיינים את המח. ולייל מקדונלד אומר שלתדירות הארוחות אין חשיבות, אז עכשיו אתה מזיין את המח.

adimenia 07-10-08 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 664601)
1. אם הן היו חיוביות בכל אופן אז כנראה שאין חשיבות ללאכול כל 3 שעות.

2. יש אנשים שמעדיפים 3 ארוחות בגודל נורמלי על 6 ארוחות מזעריות. זה עניין של העדפה. אני לא אומר שאסור לאכול כל 3 שעות, אני אומר שזה לא משנה, בניגוד אליך שאומר שזה כן. אם נח לך לאכול ככה, תפדל..

3. כן, כל הבודיבילדרים מזיינים את המח. ולייל מקדונלד אומר שלתדירות הארוחות אין חשיבות, אז עכשיו אתה מזיין את המח.

אני לא אמרתי שזה משנה אם אתה אוכל כל 3 שעות אני אמרתי שאני מעדיף לאכול כל 3 שעות

וקבל את זה 1. Meal frequency: 4 meals per day should be considered the bare minimum, 6 per day is probably closer to ideal
זה ישר מפיו של ליל הנה הלינק
http://www.bodyrecomposition.com/Art...baseline2.html

The Sun 07-10-08 16:37

adimenia עוד חצי שעה יש לך ארוחה רוץ למטבח שלא תפרק שריר

adimenia 07-10-08 16:37

ואני יגיד לך עוד משהו יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שאני טועה אבל גם אני וגם אחרים שהולכים לפי השיטה הזאת רואים תוצאות טובות אז אני אומר תעשה מה שטוב לך ומה שעובד לך

adimenia 07-10-08 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 664612)
adimenia עוד חצי שעה יש לך ארוחה רוץ למטבח שלא תפרק שריר

אחי על תבלבל פה את המוח אם אין לך משהו תורם להגיד ואל תתחיל פה אם ירידות אישיות
זה לא מתאים ולא לעניין

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ