![]() |
ציטוט:
איזה בהמה :eek::sbb2: אתה שומע ויקינג מטאל? |
ציטוט:
|
חחחחחחחח גם אני חושב ככה xd
|
ציטוט:
amon amrath :sbb3: |
ציטוט:
Tattered Banners And Bloody Flags - שיר כל כך מדהים. מכיר את Summoning? |
ציטוט:
|
Fate of norns טוב לסקוואטים
|
ציטוט:
אחי ...rise from the sea קטלני לחזה בדאמבלים ... בכלל כל השירים שלהם ממש ממש טובים לאימונים נותנים לי כוח ! |
Summoning זאת להקת בלאק אטמוספרי שעושה מוזיקה בהשראת טולקין. זה לא קצבי כמו ויקינג, אלא יותר בקטע של אווירה.
אני אזרוק לך כמה להקות ויקינג ופולק, בטח את רובן אתה מכיר: Windir, Aeveron, Dalriada, Eluveitie, Ensiferum, Forefather, Helheim, Mithotyn, MoonSorrow, Nomans land, Orkrist, Rivendell, Ravendusk, Soulgrind, Falkenbach, Svartost, Valfeanor, Wintersun, Thyrfing אלו העיקרים שיש לי :-P אשמח לשמוע המלצות. |
No Mans Land טוב לכפיפות זרת בשיפוע 30 מעלות
|
ציטוט:
WOW WOW WOW אני אוהב אותך! אתה מעתה והלאה בפורום הזה אחי ! :) יש לי המלצות לתת לך אבל לא למטאל ויקינגי אלא לדום מטאל ... לא טוב לאימונים אבל טוב אם אתה רוצה להכנס לסרט... ויש לי עוד כמה פוואר מטאל דווקא נחמד לאימונים , וכמה מטאל קור עצבני של פעם ... morbid angel deicide dying fetus (דווקא חדש) mors princepium est dawn of tears - omnium gatherum השיר SONS THOUGHT - קטלני! sepultura candlemass cadacross raphsody of fire raintime sonata artica evergrey last tribe -חביב לא משהו MERCENARY האלבום הראשון שלהם FIRST BREATH 1998 קטלני במיוחד השיר HORIZON katatonia draconian celesty - המליצו לי לא חפרתי בהם עוד naildown northland dragonforce - קצת פוואר עצבני ביותר כמו רפסודי .. נוטה לכיוון הקולות דרים תי'אטר... Savage Circus - קטלניים Swallow the Sun - דום מטאל אחד הכבדים ביותר SALEM - כמובן Anathema - דום מטאל פחות חביב אבל יש כמה יציאות טובות שם In Flames - retoure the remains My Dying Bride - דום מטאל הכי כבד בכל היקום כולו זהו לבנתיים :) המודגשים הם המומלצים האמיתיים |
ציטוט:
:confused: |
חשבתי שמדברים על התוכנית קקה של כלב לא על שירים של פריקים
|
מכיר את רוב הלהקות :)
תחפש ביו-טיוב Summoning - Northward, יש מצב שתאהב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ