ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סקר חוות דעת אישית וכנה שלכם על .... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4216)

טל יואב 09-01-07 23:04

בהתחלה לא רציתי לכתוב את דעתי אך כעת שניתי את דעתי , (ולא זה לא הזדמנות שלי להתחנף אלייהם ) .

עומרי טורבו ,

הרבה למדתי מהבחור היקר הזה , הוא איש שיחה מעניין עם תחומי התעניינות רבים ומגוונים . לדעתי ולדעת רבים כאן הוא באמת העמוד השידרה של כל הפורום הזה ,שומר על הגחלת ועל האש לבעור . זכיתי לשיחות רבות ומעמיקות עם הבחור שנראה רע מבחוץ אבל מתחת לחזות המאיימת מסתתר איש יקר ונחמד שרבים חייבים לו המון .

גולן ,
איש שקשה לפיצוח ופעינוח אבל אדם טוב עם הרבה ידע בתחום פיתוח הגוף .
גולן = פרנק מגארת הישראלי .

מוטי,
קצת רגיש , מאוד חכם ואינטילגנט , אני יזכור לו לטובה לנצח את הפוסט שהוא פתח כאשר בני נולד .ואך הוא כמעט הוריד לי את הראש כאשר הערתי לו על התמונה של הכלב שלו שבתמים באמת לא ידעתי סה"כ אחלה בחור .

אור 09-01-07 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
בהתחלה לא רציתי לכתוב את דעתי אך כעת שניתי את דעתי , (ולא זה לא הזדמנות שלי להתחנף אלייהם ) .

עומרי טורבו ,

הרבה למדתי מהבחור היקר הזה , הוא איש שיחה מעניין עם תחומי התעניינות רבים ומגוונים . לדעתי ולדעת רבים כאן הוא באמת העמוד השידרה של כל הפורום הזה ,שומר על הגחלת ועל האש לבעור . זכיתי לשיחות רבות ומעמיקות עם הבחור שנראה רע מבחוץ אבל מתחת לחזות המאיימת מסתתר איש יקר ונחמד שרבים חייבים לו המון .

גולן ,
איש שקשה לפיצוח ופעינוח אבל אדם טוב עם הרבה ידע בתחום פיתוח הגוף .
גולן = פרנק מגארת הישראלי .

מוטי,
קצת רגיש , מאוד חכם ואינטילגנט , אני יזכור לו לטובה לנצח את הפוסט שהוא פתח כאשר בני נולד .ואך הוא כמעט הוריד לי את הראש כאשר הערתי לו על התמונה של הכלב שלו שבתמים באמת לא ידעתי סה"כ אחלה בחור .

:diractor:

Deja Vu 09-01-07 23:24

חברה אני מנצל את הבמה הזאת לשאלה חסרת תקט מה אתם מרוויחים בזה ש:blush: אתם מנהלים?

P-a-n-1-c 09-01-07 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
חברה אני מנצל את הבמה הזאת לשאלה חסרת תקט מה אתם מרוויחים בזה ש:blush: אתם מנהלים?

לא הכל זה פונקציה של רווח והפסד בחיים.
אפשר לעשות דברים סתם בשביל הכיף..

OMRI-TURBO 09-01-07 23:29

ציטוט:

מרוויחים? כלום.
אני אישית לקחתי את התפקיד הזה לפני איזה שנתיים כי לא היה מנהל בפורום. היה רק בלאגן, זה היה בפורום הישן, אז הצעתי לגיל שאני אנהל את הפורום, ככה זה התחיל, אחרי זה הוספנו עוד מנהלים.

Deja Vu 09-01-07 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
מרוויחים? כלום.
אני אישית לקחתי את התפקיד הזה לפני איזה שנתיים כי לא היה מנהל בפורום. היה רק בלאגן, זה היה בפורום הישן, אז הצעתי לגיל שאני אנהל את הפורום, ככה זה התחיל, אחרי זה הוספנו עוד מנהלים.

בונה יתותח אל תגיד לי שגיל לפחות לא מצפר אותך?

P-a-n-1-c 09-01-07 23:33

ציטוט:

בונה יתותח אל תגיד לי שגיל לפחות לא מצפר אותך?

מה מצ'פר?
וואלה הייתי עושה את זה בשביל הכיף, בסה"כ זה כולה פורום זה לא איזה עבודה. איפה יש פה לצ'פר?

erezg 09-01-07 23:35

עזבו אתכם מנהלים שממנהלים..

שמישהו יחזיר את קרלוס וגל ט.

Deja Vu 09-01-07 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
מה מצ'פר?
וואלה הייתי עושה את זה בשביל הכיף, בסה"כ זה כולה פורום זה לא איזה עבודה. איפה יש פה לצ'פר?

וואלה עומרי ממש פעיל ולמיטב הבנתי הוא כל יום כמה שעות בפורום עושה סדר עבודה מהסוג הזה מצריכה תמורה לדעתי בכל אופן:blush:

OMRI-TURBO 09-01-07 23:40

ציטוט:

וואלה עומרי ממש פעיל ולמיטב הבנתי הוא כל יום כמה שעות בפורום עושה סדר עבודה מהסוג הזה מצריכה תמורה לדעתי בכל אופן:blush:

אני נהנה, ואני רואה את הפורום הזה כמו בית, בגלל זה אני כל כך הרבה כאן, אפילו אם אני קצת ב-"OFF SEASON" מפיתוח גוף. את הבית לא נוטשים אף פעם..

slim shady 09-01-07 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני נהנה, ואני רואה את הפורום הזה כמו בית, בגלל זה אני כל כך הרבה כאן, אפילו אם אני קצת ב-"OFF SEASON" מפיתוח גוף. את הבית לא נוטשים אף פעם..

אני מאמין שככה כל המנהלים פשוט היד של עומר יותר קלה על ה-"הוסף תגובה"..:jockey:
ובאמת זה אחד הפורומים היותר בייתיים שקימים בשוק...בגלל זה אני חושב הוא מושך לאחרונה כל כך הרבה משתמשים חדשים...
(ד"א...שלחתי לך...תענה לי כשתוכל...)

Moshe 09-01-07 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי erezg

מעניין באמת איפה הם
בקשר למנהלים , אור כרגיל אוכל חינם ... :]
עומרי אני רואה שהכי פעיל ובאמת מגיעה לך קרדיט
גולן קראתי כמה דברים שלו רואים שיש ידע לבחור
כל השאר לא רואה בפורום .
עצה?, הייתי מגדיל את הצוות קצת

Gamerrrrr 10-01-07 00:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי erezg

קרליטו בפלס"ר
וגל T איפה שהוא :blush:

- Idan - 10-01-07 01:02

ציטוט:

עומרי שלחתי לך E-MAIL. :basketball:

OMRI-TURBO 10-01-07 01:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
עומרי שלחתי לך E-MAIL. :basketball:

קיבלתי, רשמתי לך בחזרה, ולא הצלחתי להחזיר. יכול להיות שהתיבה שלך מלאה? זה רושם לי שזה לא מצליח לשלוח לך לכתובת הזאת. יש לך אימייל נוסף? בכל אופן תרשום לי שוב את התכתובת.

- Idan - 10-01-07 01:46

ציטוט:

קיבלתי, רשמתי לך בחזרה, ולא הצלחתי להחזיר. יכול להיות שהתיבה שלך מלאה? זה רושם לי שזה לא מצליח לשלוח לך לכתובת הזאת. יש לך אימייל נוסף? בכל אופן תרשום לי שוב את התכתובת.

הממ מוזר, התיבה שלי לא מלאה. :huh:
תנסה את הכתובת הזאת,

idan_nnnn@walla.com

OMRI-TURBO 10-01-07 02:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
הממ מוזר, התיבה שלי לא מלאה. :huh:
תנסה את הכתובת הזאת,

idan_nnnn@walla.com

זאת הכתובת שניסיתי.

OMRI-TURBO 10-01-07 02:23

אוקיי שלחתי.

Daniel-Barak 10-01-07 09:26

כל המנהלים פה מעולים אחד אחד, בין אם זה עומרי ושלומיק שהכי פעילים, לשאר המנהלים (מוטי, אור וגולן שמשום מה נעלם... מישהו יודע מה איתו!? שגם עושים אחלה עבודה!)

רק מה שאני לא אוהב זה את התדמית ה"פאשיסטית" שיצרת לעצמך, עומרי, בין אם אתה רוצה את זה (ואם כן זה ממש ממש ממש גרוע, אפשר גם להסביר למה) לבין אם לא... בכל מקרה מה שקשור לקיצוניות בכל תחום, וקל וחומר שבפוליטיקה ושאתה מביא את זה לפורום, מבחינתי זה חסר עבורך.

PcGunMan 10-01-07 09:43

אני חושב שבאמת יש פה אחלה מנהלים אחד אחד יש פעילם יותר ויש פחות אבל כולם טובים באמת!:jockey:

אבל בעיני אני חושב שזה לא יפה לדרג את המנהלים!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ