![]() |
ציטוט:
בכלל ויקטור זה מתחרה שהוא כרגע איזה 2 רמות מעל כל המתחרים באולימפיה ואם לא הפציעה שלו ברגל הוא היה עולה השנה לוקח תאולימפיה בלי הרבה בעיות. הבעיה באולימפיה שיש פוליטיקה כל מי שחתום באיגוד של ויידר(weider athlit תקנו אם רשמתי אם שגיאות)מתיחסים אליו הרבה יותר בכבוד באולימפיה וכל מי שחתום גם אם פלקס אז כנ"ל. אין זה פולטיקה גם שם ושמאסל טק הספונסרית הראשית של האולימפיה אז חבל על הזמן... |
אל תתבלבלו ככה צריכה להראות רוטינת פיתוח גוף
בתחרות נשים... |
ציטוט:
וגם בגלל שאלי האנה אומר שזה תחרות יופי ולא ספורט ... מעורר רחמים :]. |
הוא עוד יהיה מר אולימפיה ד"א
|
ציטוט:
ועדיף שהספורט של הבאדיבילדינג ישאר אותו ספורט קלאסי ואיכותי והפוזינג יהיו כמו בold school בלי כל הריקודים הטפשיים האלו זה אשכרה לא קשור לספורט ולדעתי רק גורם לקהל לפחות לאנשים אם דיעות כמו שלי לחשוב דברים רעים ולזלזל בבודיבילדר שעושה את זה גם אם הוא יהיה בשייפ של קולמן. וקאי מבחינה מקצועית בחיים לא יהיה מר אולימפיה בחיים ומי שיסתכל על המבנה שלו טוב טוב יודע ויבין למה ואני לא אכנס לזה כי אין לי כוח להתוכח כאן:) |
ציטוט:
קאי גרין עושה מעצמו צחוק, ובסופו של דבר עושה צחוק מהספורט, אז מה הקשר עכשיו..? מה שאלי האנה אמר זה באמת מטומטם. |
ציטוט:
|
קאי מדהים והחיתוכים שלו ברגליים מדהימים גם בטן טובה,אבל לדעתי הוא לא עולה על וולף או פיל..
|
ציטוט:
עזבו שזה מטופש ולא רלוונטי כי קטלר לקח פעמים אולימפיה אם המותן ברוחב ג'יפ שלו:p |
ציטוט:
+11111 הרגת אותי! אחת היציאות .. |
אל תקטלו אותו. אני בטוח שהוא שומע את כל הביקורות (כי כמו שכאן מבקרים אותו, תהיה בטוח שגם בארה"ב מבקרים אותו ופי אלף), ובייחוד שיש עניינים כספיים על הפרק (כמו ספונסרים, חוזי פרסום וכד'), יש סיכוי שהוא ישנה את דרכיו ויעשה פוזינג טיפה יותר "מתון". ואז נראה מה כל ההומופובים כאן ובעולם יגידו עליו.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ