![]() |
תשנה את הסדר
סקוואט לחיצה כפיפה תאומים לדעתי זה יותר מידי סטים... |
אז נעשה 3 סטים סקוואט
לחיצה 3 סטים כפיפה 2 סטים תאומים 3 סטים או להוסיף אחד לסקוואט/כפיפה |
חביבי נעשה לך חיים קלים יותר....
תעשה סקוואט 5x15-12-10-8-6 כפיפת ירכיים 4x12-10-8-6 לחיצת תאומים 3x15 ועשה לי טובה אחי 12 סטים לרגליים זה ממש לא הרבה סטים תאמין לי... זה שאנשים מזיינים את השכל ששרירים גדולים לא צריכים יותר מ-9 סטים רגליים צריכות הרבה יותר מ-9 סטים.... זה שאנשים מזניחים את השריר הזה ולא מבינים שזה השריר הכי גדול בגוף ושחשוב להביא לו כמות סטים שנקבל מספיק גירוי לא אומר שצריך ללכת אחרי כל האנשים האלו. |
אחי 4 סטים של כפיפות ירכיים מיותר לי אני רוצה לשים דגש על הארבע ראשי לא על החלק האחורי
אולי נעשה סקוואט 5סטים לחיצת רגליים 2 סטים כפיפה 2 סטים תאומים 3 סטים |
ציטוט:
זה רגל נשמה זה כמו שתגיד מיותר לי לעבוד על חזה תחתון אלא רק על חזה עליון :) רגל אחורית זה חשוב כמובן זה נותן יותר מראה מאסיבי יותר נפח זה חשוב אחרי הכל זה החלק האחורי של הרגל... :happy: בכל מקרה זה ממש לא מיותר תאמין לי ויש לך את האמ-אמא של הדגש על הארבע ראשי ב-5 סטים של סקוואט אני מבטיח לך שלא תדרוך על הרגל אחרי ה-5 סטים האלו אם תעשה אותם כמו שצריך. |
טוב נעשה
5סקוואט 4כפיפות 1 לחיצה 3תאומים בסדר? |
ציטוט:
ואני לא מבין איך אפשר לעשות 5 סטים של סקוואט... |
ציטוט:
ao-ao נשמה הסט הזה האחד של לחיצה כלום לא יתן לך... עזוב אותך שטויות תעשה את מה שאמרתי לך תראה ותבין שזה לא סתם... Shimonaz אני עושה 6 סטים של סקוואט ותאמין לי כל פעם מתאהב מחדש אחי ! כדאי לך לנסות :) |
אחלה שנה טובה לשניכם תודה על העזרה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ